Ako píše bady. V exceli je to fajn. ja používam účtovný program, ktorý mám pre seba ako živnostníka, mám to prispôsobené aj pre potreby pz, spz, spk a ešte lepšie. ◄ reagovať
A co tak v elektronickej podobe súboru .xls. Ja ho používam a je super. ◄ reagovať
Použite peňažný denník - pre jednoduché účtovníctvo. Dostanete ho v pohode v každom papierníctve. Už klasické peňažné denníky ,SPZ pre PZ, sa nepoužívajú. ◄ reagovať
Ahoj, zabehni niekam do SEVTu a kup si penazny dennik. Nic specialne pre polovnicke organizacie existovat nebude. Vsetci sa riadia tym istym zakonom o uctovnictve preto na nieco take specialne neexistuje potreba. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.