Zdravim pani kolegovia. Chcel by som sa spýtať aky mate nazor alebo skusenosti na toto strelivo. Ako sa to bude chovať na menšiu zver atď
Ja som si ich kúpil do 9,3x62v gramáži 14,3 ◄ reagovať
Lapua naturalis - Dobrý večer ma niekto skúsenosti so strelivo LAPUA NATURALIS ◄ reagovať
Naturalis používam v kal. 6,5x55. V minulej sezóne som s tým ulovil dva srnce , dve jelenice a i diviaky. Veľmi dobrá presnosť streliva a minimálne poškodenie diviny. Veľká spokojnosť. ◄ reagovať
omik113: na srnčiu či dančiu si neskúšal? ◄ reagovať
Zdravím ja som používal na 308 win. Asi rok nakoľko bol problém to zohnať. Ale výborne do dnes si to neviem vynachváliť, akože môj osobný názor... Strieľal som vysoku,jelencata zväčša v ohni, keď najviac do 50m odbehlo.ale zas keď si trafil kosť lopatku robilo šarapatu. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.