Ďaujem za odpoveď. Mne sa tiež páči preto, že je to štíhla, elegantná zbraň klasického tvaru a navyše s priamoťažným záverom. Jednoducho flinta podľa môjho gusta. ◄ reagovať
Heym SR 30 mám v ráži 243 Win a 7 Rem Mag.Jsem spokojený. Magnumku jsem měl původně v klas.modelu 21,ale třicítka mi více vyhovuje.Oceňuji, že má přímotažný závěr,možnost nabité komory bez napnutého bicího mechanizmu,samostatný zásobník.Byť se jedná o přímotah, zachovává si zbraň vzhled klasické kulovnice. Kapacita zásobníku je 3 náboje v běžných rážích, resp 2 mag. I z tohoto důvodu má zbraň štíhlejší,pro mne elegantnější tvar. Funkčnost, přesnost,kvalitu, atd. je zbytečné rozebírat, Heym patří k těm nejlepším výrobcům. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.