ja pouzivam 10 rokov hodinky Traser Classic technologia osvětlenia trigalight a tiez super ◄ reagovať
Mám, ale vtedy sú aj tak v teple, lebo som naobliekaný ako cibuľa. ◄ reagovať
Ja som viac ako 7 rokov dral tieto Greiner-y foto Jagduhr-Ansitzuhr-Waidmannsheil-Keilermotiv-1217-KSM Bol som s nimi max. spokojný, len cca každý 1,5 roka som menil batériu, osvetlenie ciferníka už potom bývalo veľmi slabé. No a práve preto som sa rozhodol pre Lumitime, a od včera mám tieto s tritiovým osvetlením: odkaz Zohnal som ich z Nemecka cez Amazon.de za podstatne lepšiu cenu, ako predáva samotný Greiner. Zatiaľ prvé dojmy fajn, sú také robustnejšie, celonerezové, vodotesné do 100 m a osvetlenie ciferníka v noci výborne čitateľné a hlavne bez čerpania energie z batérie... ◄ reagovať
Máš ich odskúšané aj v poriadnych mrazoch? ◄ reagovať
Ahoj, ja mám Greiner Lumitime, osvetlené tritiom, takže svietia stále. Po tme sú pekne čitateľné, nosím ich denno denne, keď si ich náhodou zabudnem, cítim sa jak bez ruky. Mám ich od vianoc 2014, idú presne, akurát 2x za rok prestavím čas pri zmene letný/zimný. Už by som iné ako tritiové nechcel odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.