história flinty sa asi dá o flinte zistiť, nie? neskúmal som to, ale zmeny by mali byť zaznamenané. a zvykne sa napísať to, čo je narazené... aby to bolo kontrolovateľné. možno keby si sa opýtal otca... ◄ reagovať
Je to vyskladane:zaver M98,spušťovy mechanizmus je Steyr.Prešlo to rukami sikovneho puškára.Policajti v minulosti neskumali (ani nnepoznaju rozdiely medzi značkami a modelmi)a zapisali značku podľa nápisu na zaverovej časti alebo hlavni.Nech už ju pokrstili akokoľvek,už to dnes nezmeníš,hlavne nech Ti dobre slúži-;) ◄ reagovať
Mne sa to tiez nejako podoba na M98 ake je to prerobene. Tak sa mi zda ze som kdesi cital ze M98 sa robil aj v rakusku. Ale je tam malo fotiek. Poistka sa mi naozaj zda ako z M98 ◄ reagovať
V preukaze ma napisane Steyr, a kaliber ine take udaje coby sa dalo zistit aky je to typ tam nieje...a zbran je ocova nie moja. ◄ reagovať
a do preukazu zbrane si sa nekukal? ◄ reagovať
asi mauser ale sfot ju z druhej strany. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.