Reakcia na príspevok od lanus, 10.8.2018 o 16:04 :
To posilovanie bude asi najlacnejšie :) :D. Diky za radu. Pobavil som sa . ◄ reagovať
MiroSR - Podľa mňa máš 3 možnosti 1. Kúp si toto :odkaz: a posiluj ; 2. nechaj si u dobrého puškára odľahčiť spúšť; 3. daj si namontovať "zostavu napináčika" . ◄ reagovať
Mám na ZH pomerne tvrdú spúšť. Chcem sa informovať, či sa s tým dá niečo urobiť. ◄ reagovať
Ved od toho sme tu, aby sme si poradili. Teda malo by to tak aspon byt... ◄ reagovať
Ďakujem Vám pekne no skúsim vymeniť strelivo teda. Ono na tom je najhoršie to, že neviem ako tá puška strieľala keď bola "nová" teda nemám to s čím porovnať. Ale skúsil som podoťahovať šróby ktoré spájajú drevo a železo. Zajtra nakúpim ešte iné náboje a keď budem mať kúsok času pôjdem to otestovať. Ale ešte raz ďakujem ◄ reagovať
Dam ti taku pomocku. Mozno to pojde. To je moja skusenost. odkaz ◄ reagovať
Suhlasim s Daniel8 ja som na začiatku použival stare S-BALL a tie mi lietali taktiež takto vysoko, potom som zmenil strelivo a na 50 m mi to robi sustrel gula/jednotna strela do 10 cm s tym ze jednotna strela lieta nad gulu. ◄ reagovať
Skus zmenit strelivo jednotnej strely. u mna sa nastrel zlepsil ked som zmenil naboje. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.