rubi, skús Vulkan 11g, ja ich už roky prebíjam do 7-mičiek, je to univerzálna strela na tie druhy zveri ktoré uvádzaš, presnosť vynikajúca a šetrná k divine, aj pri slabších kusoch. Oryx je trochu tvrdší, a na slabších kusoch sa niekedy chová ako celoplášť, inak presnosť vynikajúca. ◄ reagovať
Kamarat striela oryx aj v 7x57 a aj v Rku.velka spokojnost farby dostatok na nastrele vzdy striekanec farby a ked odbehne tak len par metrov po trase farby dostatok na dohladavku bez psa nerozbyja skusenosti srncia diviacia .na vysoku tiez funguje .pouziva aj naspolocne polivacky a zostava tov ohbi alebo par metrov ◄ reagovať
Nemam skúsenosť s tymto strelivom, rozmyšľam nad ním do kozličky, ako sa prejavuje tá tvrdosť? Norma nelaboruje inú strelu do tohto kalibra asi vie prečo. A kdesi som čítal pozitívne skúsenosti s touto strelou v tomto kalibri. ◄ reagovať
velmi tvrda preto som presiel na Geco ◄ reagovať
Je to tvrdšia strela, vhodná predovšetkým na jeleniu... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.