montaž era recnakel na odkaz tam to najdes ◄ reagovať
Podľa fotografie puškohľadu máš klasickú šínu 14mm,...v žiadnom prípade nezasahuj do celistvosti šíny, zničíš ho!!!, ver mi!!.... skús skombinovať základne pod krúžky delenej montáže Weawer( tie vyrába viac firiem, a sú u nás na trhu ), s klasickými príchytkami na šínu 14mm , tie nájdeš v katalógu wwwEAW.de . Skús aj predajcov produkcie EAW. Ďalšia lacnejšia možnosť je tiež,že príchytky na klasickú šínu 14mm prispôsobíš z horných dielov starších klapkových montáží, ale to chce stroje a trochu strojárskeho fortieľu a znalosti z metalurgie.Ďalšia možnosť- inzeráty, kombinácie Weawer základňa + klasická príchytka na šínu 14mm, sa vyskytujú aj v zahraničných bazároch nemecky hovoriacich zemí, len to chce čas a gúgliť v nemčine. ◄ reagovať
Tak to je druhá vec , neviem či je rozumné investovať do drahej montáže na mieru na predmetnú optiku .. Ja by som do toho nešiel ◄ reagovať
Bez problému , robí sa jednodielny alebo aj dvojdielny upínací systém na predmetnú kombináciu , poslal som vám správu ◄ reagovať
Něco takového? : odkaz Asi bude záležet na šířce šíny na puškohledu. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.