Aj ja ho vlastním cca od októbra a musím povedať, že som z neho celkom prekvapený. Dajú sa robiť aj pekné fotky z voľnej ruky pri dostatočnom svetle. Pozri na môj profil. Všetky fotky od jelenej ruje sú urobné s ním. Mal som pred tým Panasonic FZ45 ale Nikon robí lepšie fotky aspoň podľa mňa.Na video pri plnom zoome potrebuješ už statív lebo v ruke sa to ťažko drží. ◄ reagovať
Mam ho fotím z ním kukni moje fotky od 28.10.2018 ◄ reagovať
Vlastní ho 357AS, skus ho kontaktovať... videl som ho, je nabitý funkciami,celkom ok, ale mam rešpekt pred menšim snimačom ako zrkadlovka.Ako kompakt myslim že ok ◄ reagovať
Z parametrov mi vychadza ze budes mat s tym skvely dalekohlad ale profesionalne fotky neurobis, ked ma objektiv taky rozsah svietivost pri 2000 bude zla a budes moct fotit len veci ktore sa nehybu alebo pohybuju velmi pomaly. a je to aj dost drahe si myslim ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.