Oplatí sa kupovať na jeseň, keď vypredávajú minuloročné modely - sú 40-50% zlavy . Modely sa menia skôr dizajnovo ako kvalitatívne. Blaseracke háby tak kúpiš za celkom prijatelné ceny. Minulý rok sa mi tak zadarilo a slúžia dobre. Konštatujem, že za plné sezonne ceny by som do toho nešiel. Podobnú taktiku majú skoro všetky firmy. Ide o účelnosť a nie mať každý rok to naj :-))) Životnosť pekných pár kokov. Gate Chevalier mám už cca 6 rokov a bez problemu ešte v dobrej kondičke min 6 poslúžia. ◄ reagovať
Ja osobne by som zimné oblečenie koncom marca nekupoval. Kým ho znovu vyuzijes prejde vyše pol roka a dovtedy budú nové produkty a nové ceny. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.