pre Andy22 Nitrianska Blatnica,,,,,,0905 916622 ◄ reagovať
Aj mna by to zaujimalo. Diviaci oplotok okr.TV ◄ reagovať
Zdravím. Chcem sa spýtať či neviete o oplôtku kde sa dá ísť so psíkom na Východe, najlepšie okr. Trebišov. Ďakujem za odpovede ◄ reagovať
Ahojte neviete o nejakom oplotku v okoli Trenčína, Piešťan, Hlohovca pripadne Trnavy ? Ďakujem za odpoved ◄ reagovať
Poprosím bližšie info o oplotku v Topoľčiankach. Ďakujem ◄ reagovať
Diviačí výcvikový oplotok Jasenica okr. Pov. Bystrica telefon 0910 158153 ◄ reagovať
Prosím Vás, vie mi niekto poradiť, kde presne je oplotok v Selciach. Vopred ďakujem za odpoveď. ◄ reagovať
Diviačí výcvikový oplotok Rokytov pri Humennom okres Humenné, tel. kontakt 0905978129 ◄ reagovať
Dedinka Kozelnik pri Zvolene.0918129664 ◄ reagovať
Nitrianska Blatnica,,,,,,0905 916622 ◄ reagovať
V.Bielice, LS Topolčianky,Lehota pri N.Bani,Uhliská, málo? ◄ reagovať
to nie je ziadny , tak prosim dajte nejake na zapadnom slovensku alebo zvysme okruh na 200 km ◄ reagovať
ak by ste este vedeli poradit este nejake oplotky bol by som Vam vdacny, Nitra a okolie cca 100 km ◄ reagovať
lacko servus ..diviací oplotok je bud v bratislave alebo smolenice... ◄ reagovať
v bahoni teraz necvičia zacnu cvičit az v marci alebo v aprili ◄ reagovať
Ďakujem za kontakt inak ak by ešte niekto o niečom vedel nemusí biť pokope nora aj oplôtok kľudne môže biť každé zvlášť. ◄ reagovať
Kontakt na chalana v Bahoni: Peter Cích 0915724749 ◄ reagovať
Zdravím, dalo BY sa potrénovať v Báhoni.Nemám kontakt, ale je tam aj brloh aj oplotok a chlapi co tam trenuju su vraj velmi mili a schopny. Lal zdar ◄ reagovať
Umelý brloh a diviačí oplôtok v okolí Pezinka? -
Zdravím.
Poraďte prosím kde bi sa dalo ísť potrénovať so psíkom na umelý brloh a diviačí oplôtok v okolí Pezinka.
Dobrý deň, mate kontakt na lesnika v diviačej obore na uhliskách? Mám sučku kopova, tak na výcvik. ◄ reagovať
máte niekto číslo na človeka čo má na starosti oplôtok v Hliníku nad Hronom???info aj do pošty ◄ reagovať
Pri Prievidzi je oplôtok Cígeľ možem poslať kontakt... ◄ reagovať
Dobrý večer prajem všetkým, chcel by som sa spýtať na oplotok v Pukanci,a na kontakt pána ktorému to patrí ďakujem. ◄ reagovať
Topolčianky štátne lesy , zubria obora -piesky ◄ reagovať
dakujem za info..do pukanca idem budúci týždeň so psom a bol som už aj v uherciach.ja len skúšam či sa niečo nenájde aj bližšie v okolí nitry.. :) malý oplôtok sme spravili aj u nás..píšte sem aj dalej o oplôtkoch o ktorých viete,aspoň budeme mať prehlad... ◄ reagovať
Nie na Uhliskách ale Pukanec - Majere a má to tam pán Húska. ◄ reagovať
marcelbyk ,kde na Uhliskach je ten oplotok ? ◄ reagovať
Uhliska je tam velky oplotok mas to do 60km a ochotny lesnik ◄ reagovať
Velké Uherce p.Tomáš Tomík 0918279415 ◄ reagovať
diviačí oplôtok v okolí Nitry -
Viete niekto o diviačom oplôtku v Nitrianskom kraji?alebo vo vzdialenosti cca 60km od NR?
◄ reagovaťU nás v oplôtku poriadame každú poslednú sobotu v mesiaci výcvik psov!Po osobnom dohovore aj počas prac.týždňa aj skôr.Budem rád keď náš oplôtok navštívite so svojimi štvornohými zverecami! ◄ reagovať
no aj pri Hnúšti v Rimavskej Bani. ◄ reagovať
Ak budeš mať cestu aj okolo Poltára tak si u nás vítaný!Len stačí mi zavolať!0903922261. ◄ reagovať
V Helcmanovciach je zrusena, mala by byt v Smolnickej hute ◄ reagovať
neviem či ešte existuje obora v Helcmanovciach raz som tam bol s kopovom ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.