Hromadnosť výroby a velkosť trhu, Najdrahšie konponenty sú asi sklo a presná rektifikačná mechanika. Cez deň sklo tak nepoznať a presnosť kliku bude dostatočná pokial sa pravidelne nepreklikáva bude to OK. Na rakú malorážku alebo lovecký 223 rem si myslím dobré sklo na deň. Duralit mal sklo celkom solidné aj na noc minimálne v triede Meopta ba aj trooošičku lepšie. ◄ reagovať
súhlasím s durellom, je optika pre denné použitie, čo mu však nerozumiem je politika f. zeiss ísť pre nich do tzv. low-costu (nič v zlom pre majiteľov terra, duralyt). ◄ reagovať
Tak, osobne si myslím, tiež , že je to rada na denné použitie kvalitnejšia mechanika s lacným sklom, pre ameriku na denné streilanie a lov. S najväčšou pravdepodobnosťou za šera a zhoršených svetelných podmienok ťažko použitelné. Tam by som šiel minimálne do vyššej rady conquest. ◄ reagovať
Je tamnitkova zamerna osnova....za sera oproti tmavemu lesu nepouzitelne....aleho mierit zasera na cierneho diviaka a nevidiet nitkovy kriz....podla na je to optika na den. ◄ reagovať
mám z tej rady (zeiss terra) binokulár 8*42 a som nadmieru spokojný.. za tie peniaze je to podľa mňa jeden z naj ďalekohľadov na trhu. ◄ reagovať
Tiež bi. Má zaujímalo aká je to optika je to novinka zatiaľ stim asi nemá nikto skúsenosti ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.