Ja používam túto /obrázok/ a zatial som max. spokojný ◄ reagovať
Ahoj viem prerobit celkovku na modru LED, cervenu, zelenu. Ano cervena je super na neruseny prichod na posed. Viac info na poste. ◄ reagovať
lanus dakujem tak zoberem s teplym svetlom :) bol som pren aj prevazne rozhodnuty ◄ reagovať
Vigvi - Porovnanie studeného a teplého svetla u bat. Dobermann je tu :odkaz Teplé svetlo farbu podáva "normálne" a studené ju "maskuje".Na hľadanie krvi a telesných tekutín používa polícia svietidlá z modrým filtrom, ktorý ich podáva výrazne tmavo . ◄ reagovať
Zdravim idem si kupovat novu silnejsiu celovku, rozmyslam nad Armytek Wizard Pro V3 len neviem ci zobrat s teplym svetlom alebo studenym. Je v tom velky rozdiel pri dohladavani ? Ako vidno farbu pri ktorej ? ◄ reagovať
m98 áno súhlasím nové modely sú o niečo ľahšie a predpokladám, že aj komfortnejšie, čo je len dobre. Určite dobrá kúpa ;-) ◄ reagovať
Poacher- úplny súhlas. Ja má ešte okrem xp aj odkaz tá sa mi zdá pohodlnejšia na nosenie. Nové odkaz ◄ reagovať
Už pár okov k úplnej spokojnosti mi slúži toto, odkaz a má aj iné farebné filtre, ktoré mám na praktickom držiaku na tej gume, ktorá obopína hlavu. Dnes už sú síce aj výkonnejšie čelovky (vyšší výkon ani nepotrebujem na čelovke), ale na bežný pohyb a činnosti po lese, je to super vec. Hlavne má nízku spotrebu a je to neskutočný "držiak", navyše vodotesná, bez zbytočných káblikov atd. Myslím, že dnes ju robia už vo vynovenom modele ... ◄ reagovať
V Hermese maju za par eur svietidlo na silt. Pouzivam ho uz roky, svieti pomerne silno aj cervenym svetlom. Ak nemam ciapku so siltom, tak si ho pripinam na vrecko kosele. Je spratné, čelovku nepotrebuješ. odkaz ◄ reagovať
V Hermese maju za par eur svietidlo na silt. Pouzivam ho uz roky, svieti pomerne silno aj cervenym svetlom. Ak nemam ciapku so siltom, tak si ho pripinam na vrecko kosele. Uhol svietidla sa da nastavovat. odkaz ◄ reagovať
mam zn. Peltzer, je kombinovane s bielym svetlom ale niekedy rozrabam v lese aj pri tomto cervenom a da sa v pohode aj kracat...nie je tak zretelne ako biele takze trva minutku kym sa oko tomuto svetlu pri chodzi prisposobi ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.