Aký sa tebe páči s SD čkami je dobrý :D Svahová dostupnosť je u všatkých 4 nohých psov asi rovnaká ◄ reagovať
Moje csv by podurilo aj maca :-) ale to ti nikto nedovolí ale samozrejme kopov topka jagos jazvečík trpí keď je veľa snehu a na polane býva asi viac než na dolniakoch tak by som nešiel do kratkonoheho plemena alebo dobrá voľba možno lajka ◄ reagovať
slovenský kopov, štajerský durič, jagdteriér, border teriér, daxelkopov, welstrier ◄ reagovať
lalisko prepáč,beriem späť. ◄ reagovať
Dokonca 8 rokov ... :) ◄ reagovať
Páči sa mi že sa začíname venovať aj diskisii ktorá nebola napr. Aj 7 rokov otvorená . .. :) ◄ reagovať
citulik,lalisko nieje polovník ◄ reagovať
lalisko, kde si robil poľovnícke skúšky, keď nevieš aký pes môže duriť zver? ◄ reagovať
myslim ze kazdy polovne upotrebitelny pes hlavne z plemena duricou {jazvecikovity duric,slovensky kopov,stajerak,foxik,a mnoho ine}ktore si zaobstarame na tieto ucely.no ja som za Slovenskeho Kopova som majitel tohto plemena a nou coment:-}}je to vytrvali pes s chutou pracovat.no nevylucujem ani ine plemeno. ◄ reagovať
Taký ktorý má v prvom rade chuť makať. Je úplne jedno či je to kopov alebo niečo iné... ◄ reagovať
Jednoznacne Slovensky kopov(((: ◄ reagovať
Najlepšie ten pes,ktorý má duričské skúšky. Alebo si sa pýtal na plemeno? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.