Spytkowice sklep mysliwski Bor - tam som kupil co som chcel, tiez spokojnost s cenami ( naviac bol aj dobry kurz zloteho) a co je tiez dolezite, da sa jednat a aj dohodnut. Dopredu tam mozes zavolat a informovat sa ... je ochotny prist a predat ti aj v Nedelu. ◄ reagovať
Polovnicke potreby v Polsku - Poznáte niekto polovnicke potreby v Polsku, kde sa da dobre nakupit?
◄ reagovať
ešte odkaz - Paninglgasse 17a ◄ reagovať
Lachovu má už od tých dvoch od ruky. ◄ reagovať
veď preto som vás vynechal ((: ◄ reagovať
Jedine že by spomalil na Lachovej :-)) ◄ reagovať
to mu stačí, keď sa odtiaľ vráti tak na Vajnorskej a Trnavskej už ani nespomalí ... ◄ reagovať
Nákupné centrum Vosendorf - Kettner, Ing. Martin Kruschitz Rennweg 83. 1030 Vieden a Herbert Wertgarner, Schottenfeldgasse 5, 1070 Vieden - AUSTROJAGD, iné neviem, ale tieto tri ti určite postačia. ◄ reagovať
Polovnicke potreby vo Wiedni -
Dobry den vie mi niekto poradit kde sa nachadzaju polovnicke obchody vo Wiedni?
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.