odkaz Inú optiku, strelivo, prispôsobiť dĺžku pažby, lebo podľa videa sa zdá byť krátka, a pútko na koniec hlavne a na dohľadávky by to mohla byť šikovná zbraň. Záleží aj od ceny. ◄ reagovať
Gulovnica ruger american 308 Win. - Kto ma skusenosti?Prosim o radu ◄ reagovať
vynikajúce kero10, chod záveru aj pri rýchlom prebijaní je v pohode ano? to by ma zaujímalo keďže by som si ju vedel predstaviť ako zbraň u mňa na dohľadávanie, o presnosti si myslím nemá význam ani hovoriť... ◄ reagovať
Mám ju v kal. 270Win.a maximálna spokojnosť ◄ reagovať
Ruger všeobecne slušná kvalita, a ako si napísal sám Dobrá pracovná gulovnica a pri tej váhe s lahkou optikou na celodenné nosenie. Zbraň, na ktorú nebudeš dávať tak veľký pozor a nejaký škrabanec ti vadiť nebude. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.