Nemate niekto skusenosti s normou tipstrike alebo ecostrike? Idealne v 308W. ◄ reagovať
Myslím že tipstrike bude dačo mäkšie bondované teda Balistictip a Accubon od Nosleru skonbinovaný do kopy , Balistic tip min v 9,3 chýba. Takže ak to bude na reloading za rozumné prachy isto budem zháňať. ◄ reagovať
Priamo to neporovnavaju, len vyzdvihuju niektore vlastnosti ◄ reagovať
o tvrdosti tam nieje nič? myslim či je to ma kšie ako oryx ◄ reagovať
Podla toho co sa na tej stranke pise STRIKE bude nova skupina striel od normy ako prve v roku 2015 pridu tipstrike ak som dobre cital bondovany poloplast a eco strike bezolovnaty medeny monolit. Popis je o tom ake to budu uzasne efektivne a ucinne strely a podobne...proste reklama. Netvrdim ze to tak aj realne nebude. Ten ecostrike moze byt zaujimavy... ◄ reagovať
Našiel som to ale prekladač je popleteny viacej ako ja s toho ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.