je to novinka mete niekto z touto zbranou skusenosti??? Dakujem
Ma niekto niake nove skúsenosti ? ◄ reagovať
Combo vs. Sabatti - Žiadam o radu majiteľov alebo niekoho kto má skúsenosti s guľobrokmi Brno Combo a Sabatti forest ST.Zaujímam sa o kozlicu v tejto cenovej relácii v rážach Combo .308/12 a sabatti v .308/20 ◄ reagovať
S combom maximálna spokojnosť z mojej strany.Doslova kde dám bodku,tam ide guľa.Ľahučká presná flinta bez spätného rázu.Hneď od prvého momentu mi sadla. ◄ reagovať
BRNO 802.1 8X57JRS POSTREHY KVALITA ap. ◄ reagovať
stelovacie šroubiky su zaaretované tj. pritlačené kolmo dalším šroubikom, takže ked ideš nastrelovat tieto aretačné šroubiky povolíš ,štelovacím šroubikom dostaneš počas nastrelovania gulovú hlaveň do požadovanej polohy a potom aretačné šroubiky dotiahneš.Ja som si osobne nastreloval sústrel trvalo cca.6 hod a spotreba 18 gulových nábojov geco plus.Hlavným problémom pri nastrelovaný je velká citlivost štelovacích šroubikov.Od nastrelenia kríž drží bezproblémov ,strielám Normy lebo s geco-kom som mal problémy s zatvoreným aj s otvoreným zbrane. Priložil som aj obrázok konečného sústrelu ◄ reagovať
Rozladil sa niekomu sustrel...tym,ze mu povolili stelovacie srobiky....? Neskusal niekto zaletovat(stelovacie srobiky)??? ◄ reagovať