Dobry den nevie niekto nieco viac o gulobrokoch starsich ako cz 58... aky bol ich predchodca
oprava zbrane gulobrok cz 584 - Prosím o. Kontakt na puškara v okolí PovažskejBystrice,utrhlo mi z hlavne uchyt čo drzí predpazbie.Dakujem ◄ reagovať
Na CZ Uh.Brod 586-13 Mod 2 má už voľnejši zámok. Poradí mi niekto, /puškára/ , kde sa to da opraviť? Východné Slovensko. Ďakujem ◄ reagovať
Dakujem velmi pekne za odpoved... ◄ reagovať
Pri kozliciach CZ Uhersky Brod je to obdobne, ako pri kozliciach ZH Brno. To znamena, ze modelove rady kozlic boli vyrabane tak, aby bolo mozne na jedno lozko zaveru (pazby) vymenit a pouzivat rozne modelove rady hlavni. Dolicovanie jednotlivych druhov hlavni na uzamykacich plochach vykonava puskar (kedysi sa to robilo u vyrobcu v tovarni). Cize odpoved na tvoju otazku podla mojho nazoru je ano, konzultuj to s puskarom. ◄ reagovať
Dobry vecer, viete mi niekto poradit ci gulabrokova hlaven z CZ 584 mi bude sediet na CZ 581??? Dakujem ◄ reagovať
Broková kozlica ČZ 581 gulobrokova hlaven - Dobry den, rad by som sa spytal ci sa da zohnat a popripade kde, gulobrokova hlaven na tuto kozlicu. Dakujem. ◄ reagovať
No ved v byvalej CSSR bola zbrojovka Brno a zbrojovka Uhersky brod. Prva menovana vyrabala najprv gulobroky ZH (postupne rozne modelove rady), neskor gulobrok Brno 500 a Brno super. Druha menovana zbrojovka vyrabala gulobroky pod oznacenim CZ- 584 model 2, 3 a myslim aj 4 (tie boli v kalibri 12) no a CZ-586 model 2 a 3, tie boli v kalibri 16 brokova hlaven. Nemam vedomost, ze by sa vyrabali seriovo aj nejake ine gulobroky, ak si odmyslime zbrane vyrobene na zakazku. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.