No a kopa má tuším na vrchole nového kráľa - vitaj arnys101. No ak môžem poradiť neuražaj ZKK - veľa tých chlapov ťa môže strčiť do vrecka. A to, že si od Nitry a Fraňa máš za zadkom ešte nieje kvalifikácia. Ešte raz vitaj a skús to z lepšieho konca . :-)))
Rišo objednaj aspon jeden...pridem ho pozrieť :-) ◄ reagovať
Ceny Arms CZ, ktorych oficialne ceny boli takmer vzdy nizsie ako Franove oficialne ceny. Sauer 404 Classic ........................... 96 900 Kč ..... 3 496 Eur Sauer 404 Elegance ....................... 114 500 Kč ..... 4 111 Eur Sauer 404 Classic XT ....................... 79 900 Kč ..... 2 895 Eur Sauer 404 Synchro XT ...................... 93 500 Kč ..... 3 360 Eur Sauer 404 Avantgarde Grande Lux ... 320 000 Kč ... 11 495 Eur dat 2900 za plast je pomerne dost aj ked nakolko je to novy model tak to nie je az take strasne. ked to porovnam s R8 v plaste tak ten na cenu 2750 Eur (zdroj Dynax SK - dovozca Blaser do SR). rozdiel 150 Eur. ◄ reagovať
Ceny su nastavene ako ma Blaser...+ - par eur.. ◄ reagovať
odkaz pre zaujímavosť tento predajca predával pred nedávnom Sauer 202 Classic v kalibroch 30-06 a 308 Win v prepočte za cca. 1 750,-€ ◄ reagovať
Aké budú teda reálne ceny u nás? ◄ reagovať
jáááááj to bola sranda. To by bol iný kšeft tri krát za viac ako 11.000.- eur. :-))))) ◄ reagovať
A potom že sa nebude predávať....(bullystaford sleduješ ???) Načo by ju asi vyrábali keby nebol záujem o nový model... ◄ reagovať
Trubiak: a preto si radšej kúpim u Fraňa. Tu na Slovensku nemáme nemecké platy, aby som nejakému smiešnemu obchodu platil zamestnancov :-))) ◄ reagovať
Ceny su prijatelne , ak sa niekomu zdaju vysoke tak by mal sam zacat vyrabat konkurencny vyrobok v rovnakej kvalite a najlepsie tak za polovicnu cenu :) len nieco mi hovori ze to by zrejme nefungovalo,kedze tradicia a znacka sa buduju aj desiatky rokov.. lovec84 : Frankonia nie je Frano,maju 10tky kamennych obchodov a v nich 10tky zamestnancov ktorym musia platit cuduj sa svete niekolko nasobne vyzsie platy a odvody ako povedzme bezny obchodnik zamestnancovi na SK ,tak ako co cakas ?? :) ◄ reagovať
Ceny ako na Blaser...(jedna firma...kupis Blaser Mauser Sauer..€ idu do jednej pokladničky-) ) ◄ reagovať
No na frankonii to maju riadne prisolene. ◄ reagovať
Chlapi kľud, teraz je S202 na frankonii v akcii a je o cca 500-600 € drahší ako som ho kúpil na slovensku, a verím, že situacia sa bude opakovať. ◄ reagovať
už mam objednané tri avantgardy :-))))) ◄ reagovať
Tak to su predbezne ceny z jedneho nemeckeho fora ,S 404 Classic od 3496 € ,S 404 Elegance od 4111 € ,S 404 Classic XT od 2895 € ,S 404 Synchro XT od 3360 € ,Montážne SUM dispozícii od 469 eur. ◄ reagovať
Durell - súhlas, tiež to tak vnímam vôbec nemám pocit prehnaného kopírovania, ale ako postaviť zbraň aby nemala prvky konkurencie ??? ◄ reagovať
Neviem , okopírovali by to čiňani a zmenili len názov, ale použili vlasné riešenia a už znamych principou. Holé kopčenie by ich hodilo hodne hlboko. To je ako povedať napr. AUDI kopiruje BMW - veď obe majú klimu a volant . ◄ reagovať
No z mého pohledu považuji od saueru za nejpovedenější modely s80 s90 a 200 mám rád klasiku tohle už je jenom hračkárna pro kutily, ale chápu to, aby se udrželi na trhu tak musí neustále inovovat, ale ono to podstatné už je dávno vymyšlené. ◄ reagovať
Sauer predsa uz patri pod Blaser. Rovnako ako Mauser.Takže žiadne viťazne ťaženie sa nekoná a nikdy nekonalo.. A nejaký ten FACELIFT už bol potrebný. Ta plast.verzia ale vyzera velmi slušne.. ◄ reagovať
sauer nezačal vitazné taženie...sauer okopčil čo sa dalo, z každého rožku trošku....od takej zbrojovky by jeden čakal aj nejaké vlastné nápady, niečo fresh.....jediná inovácia je asi len ich cena.....mne sa tá puška aj tak osobne páči, len tie dramatické výroky niekedy komicky vyznievaju ◄ reagovať
Trocha od témy,mám anschutz 1780 ma polohovatelnú spúšť a je to výborná vec. ◄ reagovať
Sauer začal vitazne taženie už s 200-kou ,202-kou pokračoval a teraz jetu 404-ka dokonaly triumf. ◄ reagovať
Presne ten plast mám v mysli aj ja . Taká lahká posedovo prechádzková flinta v 8x57 JS. ◄ reagovať