Krajec, jediné miesto kde sa dá na Slovensku objednať táto zbraň je tu odkaz ◄ reagovať
Heimdall videl si uz to sako quad nazivo? kto ho predava na slovensku lebo na nete som nikoho nenasiel? ◄ reagovať
Ja som CZ455 WMR kupil asi pred troma rokmi.Mám ju nastrelenu na 100m.Liška nema šancu,používa RWS náboje,puskohľad variabil 3-9x50 červena bodka. ◄ reagovať
V minulosti som nad WMR rozmýšľal, nakoniec som dal prednosť 17 HMR (fantastický kaliber) úžasná presnosť a úsťová rýchlosť 775m/s. Do 100m bez problému možnosť strieľať škodnú s výborným výsledkom + perfektný kaliber aj na športovú streľbu. V USA tým bez akýchkoľvek okolkou strieľajú lanštiaky a prasatá "za uško" (pozri youtube) čo samozrejme neschvaľujem, uvádzam len pre ilustráciu o priebojnosti tejto strely. Čo sa týka kvality skôr CZ, keď je rozhodujúca nižšia cena samozrejme Marlina, ak by boli peniažky navyše...jednoznačne toto za cca 700€ odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.