Poľujem s BBF 95 desať rokov.Mám ju v ráži 7x65R/12-76.Je to vynikajúca zbraň.Veľmi presná(líška na 200 m nie je problém),výborný sústrel hlavní(na 50 m je rozdiel cca 5cm-guľa/jednotná strela),vyladená spúšť(napináčik nie je vôbec potrebný),super montáž,ľahká zbraň-výborná na dlhé nosenie,je bezpečná - napína sa ručne pred výstrelom bez akéhokoľvek rušivého zvuku,pri prebíjaní nie sú žiadne rušivé zvuky ,výkonná zbraň,krátka aj pri dľžke hlavne 60 cm.Ďalšiu flintu vôbec nepotrebujete. ◄ reagovať
Mám BBF 95 a jsem spokojený . Vynikající přesnost , perfektní spoušť bez napináčku.Výborný sousřel brokové a kulové hlavně a to i přes optiku. ◄ reagovať
Blaser BBF 95 a 97 okrem zámkového mechanizmu navlas rovnaké. Technické prednosti, volne plávajúce hlavne, napínač na chrbte pažby, patentované uchytávanie sedlovej montáže, vyladené spúšte - guľová nepotrebuje napináčik, ergonomicky urobená pažba ( lepšie ako u Merkel B3 a B4). Pozor však na to že nemá poistku, po napnutí bicieho mechanizmu pred streľbou a nevystrelením ostáva zbraň pripravená na výstrel a nezaistená. Dá sa stiahnutím napínača deaktivovať len sa nesmie na to zabudnúť. Pri 97 sa napnú obidve spúšte, preto som volil ja osobne 95. Mám ju asi 8 rokov a bez najmenšej výhrady čo sa týka spoľahlivosti a presnosti. ◄ reagovať
Poľujem s BBF 97 kal.5,6x50 R Mag/12 už dlhší čas a čo sa tyka modelu nemá žiadne negativum,je to jednoduchá,ľahučká,malá pekna flintička.Kvalita zodpovedajúca cene (proste BLASER) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.