Esty: Z tej 0,5 kludne mozes slahnut hocjaku jednotnu strelu. ◄ reagovať
Dupleks určite, sú to podkaliberné strely, ktoré je možné strieľať zo zahrdlených hlavní a sú aj dosť presné ◄ reagovať
aj ja by som potreboval poradit ake jednotne strely mozem pouzivat pri pevnom zahrdleni 1,0 a 0,5?Jedna sa o brokovu dvojku bajkal iz 43e kalibru 12/70.Za kazdu radu vopred dakujem ◄ reagovať
---------------------menil niekto musku za svetlovodnu_,ako ◄ reagovať
Neviem. Zatial si puskohlad upevni k dvojke tak, ze ho vypodloz a pevne omotaj k puske leukoplastom :-o) smejem sa ale poznal som stareho lesnika, ktory to takto provizorne mal spravene a strielal uspesne lisky na vnadisku zo svojej stodoly. ◄ reagovať
Montaž na iž -58 - kde to kupiť u nas? ◄ reagovať
Ja som tu pusku mal a strielala z oboch hlavni jednot.strely perfektne. ◄ reagovať
Už som skúšal s kombinačkami len tak ľahšie ale nevytočil som ju . Bojím sa ,že to dolámem a potom bude problem . ◄ reagovať
Je možné vyšrubovať mušku na Iž 58 , tu mosadzné , alebo je tam nalisovana? Chcel by som tam dať reflexnú. Dik ◄ reagovať
ja mam tu istu brokovnicu a bez problemov strielam jednotne strely z oboch hlavni ◄ reagovať
dik za komentar, ale ja som, nevediac, strielal z oboch hlavni po 5ks ◄ reagovať
normalne jednotne strely mozte strielat iba z pravej hlavne a z lavej hlavne iba podkalibrene strely alebo duplexxy. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.