Dobrý deň, tiež ju mám doma už asi 3 roky. Vystrelených cca 1000 rán. Okrem spoločných na bažanty a zajace, strieľame aj na asfaltové terče. Skúšal som aj jednotné strely a je to paráda, veľmi ma to prekvapilo, sústrel na 50m do 10 cm. Zastavovací účinok obrovský. Zatiaľ spokojnosť. ◄ reagovať
ano skusal, a bol som milo preklapeny aky to malo sustrel na 30-50m. je to dobre aj s jednotnymi strelami (ja konkretne Rotweil exact) kal. 20/70 (brokovnica je 20/76) ◄ reagovať
Motaq skusal si z toho strielat aj jednotne strely? Bo ja tiez o tejto puske rozmyslam. ◄ reagovať
Ja ju mam v kal. 20/76. Pomerne dobre spracovanie. Za tu cenu co stoji je super. Nebolo treba nic dorabat a doladovat. Ma vymenne coky, volitelna jednospus. Mne dobre sedi a da sa s nou aj na strelnici co to postrielat. Za seba mozem vrelo odporucit. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.