...já tu svou ZKK kupoval ro roce 1979. Trefuje, nerezaví, pojistka je tichá, náboje se nepříčí...nevím, co bych chtěl od lovecké kulovnice víc...asi jsem nějakej divnej :-)
Príspevok presunutý z diskusie ZKK 601 (autor: foksi25).
ZKK kulovnice jsou dobré zbraně,ale ta cena mě trošku zaráží.chtělo by napsat co tam je za tu optiku.osobně bych takovou cenu za tuhle zbran nedal.Píšeš že je to ZKK 601,ale bude to určitě ZKK 600,protožě šestsetjednička má kratší pouzdro závěru i závěr
pro ráž 243w,a 308w.Ale to už je detail.Píšeš že je tam už daná nová hlaven,to už nebude ta stará dobrá ocel jak bývala. Rozhodně bych radši koupil novou zbran .ahoj Lukáš ◄ reagovať
myslel som aj na kuny ◄ reagovať
vlado:podla mna je 25000 vela aj ked suhlasim že zkk ma lepšiu hlaven ako cz neviem na aku zver budete polovať ale ja by som za tie peniaze dal prednosť 8-57 je to výborná zbran na všetko budete sa smiať ale dá sa s nou strielať na kuny, ◄ reagovať
iboo ma pravdu ze cz nema tak kvalitnu ocel ako zkk oproti zkk je cz blato myslim ocel. ◄ reagovať
hej pani ale jedna vec je pravda a to tu enspominate. Ze ZKK ma oproti CZ kvalitnejsiu ocel, nie povrchovu upravu ale kvalita ! Nova CZ 550 v 30-06 teraz stoji 22950 v NR. Mohol by to byt dobry kseft, navyse s nemeckou optikou, hmmm ◄ reagovať
Mám ZKK 601 kal. ,308 W. Mám ju 7 rokov a mne sedí. Neviem aký tam budeš mať puškohľad ale podľa tej ceny by mal byť kvalitný - od renomovaného výrobcu. Ak to tak nie je, tak si radšej za tie peniaze kúp novú pušku, ktorá Ti bude sedieť (možno CZ 550 .- ale na trhu je viacero zbraní do 30000). Budeš mať záruku, môžeš si vybrať kal., vzhľad ... a postupne si dokúpiš optiku podľa vlastného výberu ◄ reagovať
Skus si zistit v niektorej pol. predajni kolko stoji nova lebo podla mna je to dost vela dat za staru pušku 25tis. aj ked je tam možno nova hlaven a aj montaž ma nejaku hodnotu a tak tiež puškohlad ale určite nebudeš mat zaruku že križ na puškohlade drži.Možno vystreliš 10 ran a budeš ju musiet znovu nastrelit. Podla mna je určite rozumnejšie kupit novu zbran a novu optiku zo zarukov aj ked to bude o niečo drakšie ale nova je nova. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.