mikostefan a nebudeš mi veriť ako by som bol rád keby som ju nemal . ◄ reagovať
Kedže samičia zver sa neselektuje i nadalej neprinesie ani neodnesie vôbec nič :)) Teda čo sa týka skvalitňovania chovu vôbec ale vôbec nič . ◄ reagovať
myslim,ze bolo uvadzane ze mala by sa spojit 1.v.t. s 2.v.t. aa toto by nebolo az take zle lebo ked si zoberieme,polovnici budu radsej strielat 2.vekovu triedu ako prvu a podla viacerych nazorov aj slaby ihliciak ma este sancu byt chovny jelen v dalsich rokoch..takze aj ked sa nevystreli vyradovy jelen v druhom roku tak sa vystreli v dalsich rokoch ako dvojkovy jelen a to pritom v jednej vekovej triede ◄ reagovať
kurt - fuh tak to by bola selekcia! kolko z terajších polovníkov (čo mnohí nevedia zaradiť ani parohatú zver správne) by toto ovládalo aspoň uspokojivo pri holej ? nápad je to dobrý, lenže toto nikto nezavedie.... ◄ reagovať
Skôr by mohlo mať veľký význam rozdelenie do vt samičej raticovej zveri. ◄ reagovať
No ja neviem čo je také super na súčasných vt? Je to podľa mňa úplne jedno ako je zver rozdelená do vt a keby toto bol najväčší problém Slovenského poľovníctva, tak si poviem "sme dobrý". ◄ reagovať
nie nevidel takze netvrdim, iba som pocul ako to ma byt ◄ reagovať
Cilan- akoze enzmeni ? videl si tie kategorizacie? ze srnec jedno a dvojrocny je I. vt, o jeleňoch ani nehovorím. pokial si páni myslia, že týmto nejako zjednodušia selektívny odstrel tak sú na omyle, chyba je niekde inde. Alebo už naozaj ako Edu píše, nevedia čo od "dobroty" :)))) ◄ reagovať
je to len koli zrovnaniu veku s ostatnou zverou,aby bol zakon rovnaky, nic sa tym nezmeni a kriteria budu rovnake ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.