Dobrý večer
Chcel by som sa spýtať kde by som vedel kúpiť striebornú medailu na trofej jeleňa.
Vopred Vám ďakujem
Prajem pekný zvyšok dňa
Chlapi, podľa toho koľko peňazí vrážame do komory, by nám tie medaily mali byť udelené už na okresných chovateľských prehliadkách trofejí a bez poplatku, pretože úroveň prehliadok sa nástupom komory nezvýšila, jediné čo sa zvýšilo su poplatky do komory. A skúste mi niekto oponovať že to tak nieje ... :) ◄ reagovať
tak poraďte kde by sa dali objednať z Kremnice tie medaile. Nejaké foto aký majú dizajn?? ◄ reagovať
pamätam si, ze niekde som videl dizajny tych medailí, ale neviem si spomenúť kde, nikde na internete to nie je..na stránke mincovne sú iné.. ◄ reagovať
medaila za 8 eur a oni za to dajú cca 2,5-3 eurá. Mohol by som ich okašlať s celou ich medailou. Keby som ju ažý tak potreboval ku šťastiu, tak si ju objednám sám. P.S.: neviem, či som to s tou nákupnou cenou neprehnal. ◄ reagovať
Medajle na trofej ktora bola na okresnej chovatelskej prehliadke obodovana ako medailova sa da nasledne na prislusnej opk objednat a da sa objednat dodatocne i minulej prehliadky tj.rok i dva dozadu a stoji to 8.eur. ◄ reagovať
podľa toho čo mi bolo povedané, medaile k trofejám sa udelujú raz za 5 rokov (ak som to nepomýlil), keď je celoštátna výstava trofejí, kde sa prezentujú len medailové kusy. Medailu si môže majiteľ po prehodnotení komisiou a potvrdení bodovej hodnoty zakúpiť priamo od SPK...už sa to nerobí na úrovni OPK a chovateľských výstav ako tomu bolo donedávna. ◄ reagovať
Vyskúšajte stránku mincovne v Kremnici.Urobia krásne medaily s možnosťou doplnenia textu podľa objednávky. ◄ reagovať
viete niekto, kde by som našiel ako tie medaily vyzerajú? ◄ reagovať
trpazlik - ďakujem pekne za link a vašu pomoc ... Elo ďakujem vám za radu a vysvetlenie obodovaný má 193 CIC, 7,5kg, ľavý kmeň má 111cm, pravý má 112cm ... kaso79 - Mám rodinu hospodára u nás v PZ ... Ďakujem vám za rady ... sprito 270 - fotku nemám lebo to nie je môj nález. ◄ reagovať
noze sa nam pochval fotografiou toho jelena, ked je taky medailovy ◄ reagovať
problém vidím v tom, že Lord nie je poľovník takže predložiť na chovateľskú to nemôže. Ak by to predkladal, musí to ohlásiť hospodárovi PZ, kde úhyn našiel. A keďže to má predpokladám nábeh na medailu, tak by sa mu to už nemuselo vrátiť. A nie každý hospodár rád eviduje úhyn, nakoľko mu to uberá potom z plánu lovu...hold aj takí sú :( ◄ reagovať
Lord, to že sa jedná o úhyn, na veci nič nemení. Medailu si môžeš objednať a zakúpiť napr. na OPK v Leviciach, cena medaily s diplomom je asi 10 € - všetky druhy, t. j. zlato, striebro, bronz. Podľa správneho postupu by si mal trofej predložiť na najbližšej chovateľskej prehliadke, kde ho hodnotiteľská komisia oboduje a budeš vedieť oficiálnu bodovú hodnotu trofeje. Samozrejme, trofej si môžeš obodovať aj sám, prípadne požiadať niektorého poľovníckeho hospodára. ◄ reagovať
skús tento link tam sú medaile. odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.