Zdravím Vas, vedeli by ste mi poradiť kde zoženiem kľúčik na choky na IŽ 12-tku?
Dotyčný čo mi ju predával, tak kľúč stratil, samozrejme choky mi dal, lebo jemu su na nič. A tvrdil, že to nebudem potrebovať meniť. Ale na strelnici mi vraveli, že je to dobrá vec. Tak reku či náhodou niekto nevie kde sa dajú zohnať náhradné, ak sa vôbec dajú zohnať.
Vopred dakujem za rady.
Jasne viem ze sa riešilo, som si toho vedomí, ja len tak pre zopakovanie. Ale dakujem za kontakt, skúsim sa mu ozvať. ◄ reagovať
odkaz, skús tam zavolať možno ti s tým kľúčom pomôže - predáva Baikal roky, a to využitie chokov si pohľadaj v iných témach, nedávno sa to tu riešilo ◄ reagovať
Presne tak ako vravíš mam full až 1/4. A cylinder je chok či to je hlavne bez zahrdlenia? A ked tam mam jednotnú strelu tak tu by som mal dávať do 1/2 a 3/4, alebo do 1/3? Do plného asi nie aby mi to nevystrelilo aj chok. A este otázočka ked mam nabojovu komoru na 76-tky, tak by bolo asi najlepšie strielať magnumove jednotne strely. Aby mi nezničilo prechod z nabojovej komory do hlavne ak by som strieľal 70-tkami. Či to sa nemôže stať. Nitra sa mi este ani neozvala...nevadi dako si pomôžem ◄ reagovať
janči, na trap si vymeň 3 za 2, aby si mal 1+2, čím väščie zahrdlenie, na skeet opačne 1 za 4, aby si mal 4+3, čím menšie. Predpokladám, že u IŽ 1 znamená F (full, plné, I), 2 IM (3/4-ové, II), 3 M (polovičné, III) a 4 IC (1/4-ové, IIII) zahrdlenie. Existuje ešte 5 t.j. C (nulové, IIIII) zahrdlenie a zosilnené plné (5/4-ové, I*). Bežne sa poľuje s 1/2-ným a 1/4-ovým, t.j. s 3 vo "vzdialenejšej" a 4 v "bližšej" hlavni. Pozn. pánovi z NR sľuby problém nerobia, horšie je to so včasným zohnaním :) ◄ reagovať
Dakujem binka, aspon viem ako sa pohybuje cena. V prípade núdze využijem priložený link. ◄ reagovať
V případě nouze zkus tohle odkaz ◄ reagovať
Diki pani, Frana som kontaktoval ma mi dat vediet ci ich ma. Ak nie, tak by som bol rad ak by mi borgeo požičal a daco by som vyhutal. A goret: mam tam namontovane 1-tku a 3-ku,ale chcem vyskúšať aj 2,4 aky je v tom rozdiel, ked ich už mam. ◄ reagovať
Fraňo v Nitre ich určite má. ◄ reagovať
Ak v hlavniach choky neboli doteraz namontované, môže byť problém so zanesenými závitmi. ◄ reagovať
Môžem Ti požičať môj a daj si podľa neho zámočnikovi vyrezať nový. Je to len kus plechu, nič komplikované.. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie choky (autor: maco1590).
SIAD, nemáš niečo podobné aj pre neolovené broky? ◄ reagovať
sbal najlepšie netlmiť t.j. ***** ◄ reagovať
a ake na sbalky? respektive kolko zarezov na choku. ◄ reagovať
trap- 3/4(**) a full(*) a na obluk- Skeet(bez *, runcajzovku) a 1/4 (****) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.