S ohľadom na to, že Maral je už dlhšie v predaji a nebola založená diskusia na danú zbraň pýtam sa aké sú názora tých čo ju už vlastnia prípadne boli s ňou v kontakte , pokukujem po nej takže zháňam vhodné názory, vďaka...
hyperon - Bol "zmodernizovaný" ; niečo málo sa dozvieš tu : odkaz a odkaz ◄ reagovať
Neviete niekto, ci nahodou Maral nebol modernizovany? Na strankach maju fotky, kde je trochu inak zahnuta paka zaveru, a niekde som cosi cital aj o spusti, mala by byt nastavitelna a aj chod by mal byt lepsi... Neviem ci som tomu porozumel spravne, alebo len tak kvetnato opisali sucasny model. ◄ reagovať
Tuto zbran vlastnim. Ma vyborne svetlovodne mieridla a teda pri spolocnych polovackach iba zhodim optiku a polujem bez nej. Montaz ERA svenk /otocna/. Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit /spomenuta montaz plus optika ktoru mam/ ze aj ked pocas sezony demontujem optiku 20 krat, po opatovnom namontovani nastrel drzi perfektne. ◄ reagovať
Keď máš dobru montáž a optiku tak opakované nasfrelovanie je zbytočné. ◄ reagovať
Browing maral - Dobry den viete mi niekto poradit ci aj pri nrowingu maral sa da prejadzovat montaž s puškohladom bez dalšieho nastrelenia. Ked lovim s puškohladom a idem na spolocnu dam dole optyku a znova ju potom nahodim ci musim znovu nastrelovat. Dakujem. ◄ reagovať
Pred mesiacom som kupoval pusku a mal som Maral v ruke.mal som z toho osobne pocit ze je to nezgrabna puska.aspon mne osobne nesadla. Chcel som pozriet lebo patrila k mojim kandidatom.subjektivne som ju vnimal ako dlhu zbran a po chyteni doruky mi predpazbie pripominalo uchyt ako na brokovnici Baikal 27. Spracovanie a drevo bolo OK. Dalsia podstatna vlastnost ktora mi vadila je nemoznost rozobrat zaver a cistit klasicky. Snuru nepovazujem za dostatocny prostriedok na cistenie a presvedcil som sa o tom opakovane. Nakoniec vyhral Blaser R8 ◄ reagovať
kedze vyrobca tvrdi, ze aj pri nefunkcnej pruzine vracajucej zaver, je zbran mozne pouzivat ako pri vsetkych ostatnych zbraniach s priamotaznym zaverom, tak si myslim ze je uplne normalne, ze sa budu zatvarat aj pomalsie.