Dobtý večer Páni. V októbri sa žením a keďže som polovník, chcel by som, aby to prebehlo zo všetkými tradiciami ktoré k takéj polovníckj svadbe patria. Kto viete mohli by ste mi prosím poradiť, ako má taká svadba vyzerať a aké tie tradície sú...?
kazda zena dufa, ze sa chlap po svatbe zmeni, ale nezmeni sa, A kazdy chlap dufa, ze sa zena po svatbe nezmeni, ale ona sa ZMENI!
Toto by sa iste hodilo.. odkaz ◄ reagovať
keď vtačka lapaju , šumne mu špivaju !!!!! ◄ reagovať
Ale ved lubenko ti to dobre napísal,ešte si Ty na neho spomenieš!:-) ◄ reagovať
No nič, dakujem za učasť páni. :-) ◄ reagovať
Bože chlopi prestante :D Lebo svadba ani nebude! :) ◄ reagovať
Skús na odkaz možno majú skúsenosti a ti poradia. ◄ reagovať
No veď akosi už bude. Chlapi a neaka rada ku otazke by sa nenašla? Lebo čas sa kráti :-) ◄ reagovať
kaso to napisal presne.... ◄ reagovať
no nech ohundráva, vedela uz na zaciatku do coho ide, sak aj pred tým som chodil, nemala brat :) ◄ reagovať
kazda zena dufa, ze sa chlap po svatbe zmeni, ale nezmeni sa, A kazdy chlap dufa, ze sa zena po svatbe nezmeni, ale ona sa ZMENI! ◄ reagovať
Rimo...to je dočasné...pride cas,ked ti to zacne ohundravať...-) ◄ reagovať
heh no neviem ako u iných ale ja so zenou problem nemam co sa polovania týka :) na zaciatku vedela ze si berie polovníka tak teraz nemá co spekulovat :) ◄ reagovať
nežeň sa ešte si mladý ženy su ako električka jedna príde druha odíde taký je život ◄ reagovať
:-) počul som už niečo v tom zmysle že manželky polovníkom kade čo zakazuju...dokonca poznam jedneho čo keď chcel ist snamy večer do hory, tak doma cez den čisti okna a vešal zaclony. Ale myslim že vo vsťahu je dôležite, aby žena vedela aká bude volba ked väm da na výber že buť ja, alebo polovačka. Ta moja odpoveď pozna a preto mi radčej nič nezakazuje ◄ reagovať
...ono v podstate sa oženiť môže aj poľovník, ale musí si vziať peknú devu, v opačnom prípade bude musieť s manželkou spávať sám a nebude mať čas na poľovačku...veď keby si chlapi nezávideli stačila by jedna žena pre celú dedinu... ◄ reagovať
pokial chceš polovat tak sa radšej nežen:):):):):):) ◄ reagovať
Z vlastných skúseností? :D ◄ reagovať
pred tym, pocas ,aj potom ◄ reagovať
Veď to áno, len skôr som mal na mysli, že počas svadby v kostole , na hostine a tak... :-) ◄ reagovať
Taká jedna univerzálna, ale vychádzajúca z tradícií: Hlavne to poriadne pred tým zapi! :D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.