Čo poviete na novinku od Meopty.
Príspevok presunutý z diskusie Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD (autor: ToMaS0077777).
army9 - za kolko sa dá zohnať tá montáž? ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Meostar RD1r 3-12x56 (autor: pipo82).
Hmotnosť nie je najhoršia podľa mňa. Nikon Monarch E 2,5-10x56 SF IL - 720g, Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD - 665g, Vixen 2,5-10x56 - 670g. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Meostar RD1r 3-12x56 (autor: pipo82).
Nevyhoda - hmotnost
Inak slusna optika za tie peniaze. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD (autor: ToMaS0077777).
army9 - mal som to osadené presne v tejto montáži,lebo som to mal na Tikke,ale moja skúsenosť pri tomto puškohľade je taká.Mal som predtým na Tikke - Meoptu 2100 a nemal som taký problém ako s R-1. Keď som bol predvlani na výstave v Norimbergu stretol som sa tam s človekom s Meopty a vlastne on mi vysvetlil nastrelovanie R-1 a možnej poruchy. ◄ reagovať
Dodi montaz bude Sako Optilock Qickmount . Ta ma v kruzkoch vymedzovacie polymerove vlozky , takze myslim ze tento problem by nemal nastat . ◄ reagovať
Podľa skúseností aj osobných je dosť citlivý na doťahovanie v objímkach. To znamená, že keď ho budeš nastreľovať nesmieš ho veľmi dotiahnúť lebo sa môže stať že sa zlomí pero na korekčnom hranole a máš po puškohľade. Pevnejšie ho môžeš dotiahnúť po nastrelení a už s ním nič nerobiť. ◄ reagovať
Kupoval som v Polovnickych potrebach u Stasika . Ale az teraz dodatocne my bolo vysvetlene ze je v tom zlava . ◄ reagovať
Myslim ze som hladal vsade a nikde som tento typ nenasiel za menej ako 77O e..vcera som ho kupil vo Zvolene za 75O e a to iba preto lebo tam mam studentsku zlavu ... ◄ reagovať
Sako 80,koľko stojí u Teba v obchode????? ◄ reagovať
ja som ho zohnal za 740eur a bol som vyškerený, neviem kde ste prišli k týmto cenám ◄ reagovať
Prečo nenapíšeš v ktorých poľovníckych potrebách,aspoň im urobíš reklamu! ◄ reagovať
Ja som to bral v polovnickych potrebach . Pozeral som stranku tej firmy a vyzera to tak , ze maju len internetovy obchod a tym ja akosi neverim . ◄ reagovať
Army9 ,veď M-Compact Žilina ho predáva za 650 Éčiek.
Čo som pozeral tak si tiež od Žiliny,teraz neviem či Ťa o tých 32 EUR spravili oni,alebo iné predajňa??? ◄ reagovať
MEOPTA..uplne v poho...tiež som zacinal s Meoptou 3000.Bol som ndseny a spokojny.Teraz uz Meoptu nepouzivam.Nezatracujem Meoptu ale ja uz len Kahles Zeiss a Schmidt & Bender.Zdravim. ◄ reagovať
Prave tento tyzden som si ho kupil . Stal 682 eur a za taku cenu myslim nieje o com . Buduci tyzden dojde montaz tak potom uvidime ako to bude "spolupracovat" s gulovnicou . ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Meopta (autor: Hunter357).
že som aj ja tie akcie nepredal -. to bude tým, že osm žiadne nemal ◄ reagovať
No ja by som si ju teda nechal sám :)) odkaz ◄ reagovať
Edo, takú haraburdu ako je VSŽ by som nechel ani za korunu. Dal som stovku aby mi ju neponúkali. ◄ reagovať
do konca roka pojdem urcite do vlkanovej tak dam ti vediet : )) ◄ reagovať
a do kedy mám čakať? vianoce sú dneska ◄ reagovať
PPRREEKKVVAAPPEENNIIEE :::::: )))))))))))))))))))))))) ◄ reagovať
lebo väčšinou to tak je. Tak čo to bude? sakra, ak nezahodím tak len preto, že sa to nebude dať zahodiť , lebo to nebude vecné, alebo preto, že sa mi to bude páčiť. Alebo oboje. Taaaaak? ◄ reagovať
ako vies ze to zahodis ? : )) ◄ reagovať
solimkenaj-tešiť?Lenže mňa len tak hocičo nepoteší, vieš? Ja som totiž náročná. Darčeky nemilosrdne vraciam a zahadzujem. :-) ◄ reagovať
marián-to malo byť nebudeš, či budeš? ◄ reagovať
:-) Marian keby si niečo sprivatizoval z 1korunu nebolo by tých 4 000€ zas tak moc . Napríklad VSŽ :-) ◄ reagovať
Lesnica, nbudeš mať radosť, že si obdarovala a to je dupľovaná radosť. ◄ reagovať
no teraz neviem, či sa mám tešiť, alebo utekať kade ľahšie ◄ reagovať
LESNICA ja ti potom tiez nieco darujem : ))) budes spokojna : )) ◄ reagovať
mne zase nikto nič nedá...ako vždy. Ja sa na to môžem... ◄ reagovať
Lesnica, fajn, Ty mi daruješ 4000 EUR a ja Edovi môjho Blassera, všetci budeme mať radosť. ◄ reagovať
marián, tak mu ho daruj. ◄ reagovať
Držím Ti palce aby sa čo najskôr sen premenil na realitu. ◄ reagovať
môj oddychuje v mojich snoch :)) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.