Na trhu je nespočetne množstvo fotobatohov.Môže mi niekto poradit aky mám kupit? Chcem fotit zver v prirode a mam zrkadlovku Canon+teleobjektiv Canon EF 100-400 IS USM
Lowepro DryZone su zevraj fajn ◄ reagovať
dakujem vsetkym za tipy pravdepodobne Lowepro flipside 400 AW bude to co potrebujem ◄ reagovať
Mám tiež Lowepro flipside 400 AW a som s ním maximálne spokojný. Už vyše roka ho ťahám so sebou všade, a vôbec ho nešetrím, väčšinou chodím na biku. Keby som ho vyčistil, vyzerá stále ako nový. Ani v hustom daždi som vo vnútri nikdy nemal vlhko, je dostatočne polstrovaný. O techniku vo vnútri sa fakt nemusím báť. Takto som chodil minulé leto, s vodou okolo 11 kg. ◄ reagovať
lowepro flipside 400 AW, doporučujem odkaz ◄ reagovať
ja mám canon 100-400 a kupil som tento batoh odkaz cena dobra a objektiv s fotakom v pohode vojde a este kopec ineho. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.