Máte niekto skúsenosti s oblečením Laksen a pripadne ho viete porovnať s Harkila? dakujem
Huber ďakujem ti pekne za radu. Kúpim a vyskúšam. Ta cena je naozaj zaujímavá a tu este trocha nižšia ako na slovensku ◄ reagovať
Rikco! Môj kamarat "testoval" Laksen na poľovačkách v Kirgizsku a na Kaukaze a po jeho skúsenostiach som sa rozhodol aj ja.Nikdy som nemal lepšie oblečenie.Preferujú anglický štýl,takže s výberom u Teba nebude problém.Je to kvalita za rozumnú cenu. ◄ reagovať
Huber ďakujem ti pekne. Ja žijem v Londyne a tu je k dispozícii cely sortiment. Zatiaľ som stále používal harkilu, ale ta je cenovo trocha inde ako Laksen, ale Laksen sa mi celkom pozdáva, aj ked som ho zatiaľ videl len v katalógu. ◄ reagovať
Ja mam nohvice,pulover,zimnú bundu,mikinu a čiapku Laksen,je to veľmi kvalitné oblečenie za "relatívne" dobrú cenu.Škoda že na Slovensku je dostupný len obmedzený sortiment.Keď si kúpiš určite Ťa nesklame! ◄ reagovať
Napríklad set muflon laksen ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.