Ahojte,
neviete mi pls poradit kto robi tlakove skusky zbrani v NR resp.
Nitrianskom kraji?Co mam vedomost tak puskarstvo p.Gerhata v NR na Farskej je uz zavrete a jedine co som nasiel tak ARES Topolcany?Dakujem za pomoc!
OK,dakujem pani za Vasu pomoc a vysvetlenie,najvyhodnejsie pre mna bude asi osobne zbehnut do pobocky skusobne v BA. ◄ reagovať
...tak ako konštatuje Baikal, nikto mimo uvedené skúšobne Ti tlakovú skúšku vykonať nemôže. Puškári a predajne zbraní a streliva to robia ako doplnkovú službu takým spôsobom, že vyzberajú zbrane od záujemcov a odvezú ich k autorizovaným osobám...samozrejme, že za túto službu okrem poplatku sa samotnú skúšku zaplatíš aj náklady sprostredkovateľovi...nie je to však nevýhodné pokiaľ si pobytom od skúšobní vzdialený... ◄ reagovať
Kusove overenie zbrane (tlakovu skusku) robi autorizovana osoba, pokial viem, tieto sluzby robi Kunstrukta Defence na prevadzke v Lieskovci pripadne detasovane pracovisko v Kosiciach odkaz Dalsia spolocnost, ktora robi tieto skusky je Liptovska skusobna, ktora ma prevadzky v L. Mikulasi a v Bratislave odkaz Puskarske dielne spravidla tuto sluzbu len vramci svojej cinnosti sprostredkovavaju, takze ak sa ti nechce cestovat, moze vramci svojich sluzieb tuto vec za teba vybavit niektora z puskarskych dielni, takze uz len obvolat puskarstva alebo predajcov z tvojho okolia, ktori vedia tuto sluzbu ponuknut a dohodnut sa. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.