úplne ideálne je keď poľuje aj svokra ... ale najideálnejšie je keď sú od revíru 150 km ((:
bože! to čo tu riešite? 30 km?? ◄ reagovať
Ja dochádzam každý deň do roboty 30 km. A ver tomu, že to je iná cesta ako na polovku. ◄ reagovať
Veď hej Peho7 ale na futbal si chodil iba raz týždenne alebo 2 krát, keď bol aj tréning..Mám možnosť celoročnej hosťovačky v revíri do 30km, s jedným veľmi dobrým kamarátom, tak som chcel aké tu majú ľudia skúsenosti, no vidím, že je to v pohode....ako inak? ◄ reagovať
ja to mám 50 metrov, a som v revíry, keď je to záľuba a dobrá partia tak by som vzdialenosť ani neriešil, chodím aj 300 km kamarátovi a pritom tam nemusím ani poľovať, stačí len relax, a že som tam..... ◄ reagovať
zdravim a co tak revir za zahradou :D :D :D ale to neje vela sak ja som skoro 20 km chodil len na futbal ku vam :D :D :D ◄ reagovať
30 km nie je v takom pripade ziadna vzdialenost. Ja chodim do reviru 200 km a som stastny ako blcha ze mam vobec kde chodit polovat. A ak je tam dobra partia ludi niet co riesit. ◄ reagovať
...aj takéto dačo už bolo.Buď brigáda alebo polovačka. ◄ reagovať
.. sranda by bola, ak by tú brigádu skrz dážď o 5:30 preložili ◄ reagovať
...to máš pravdu Hekler,dalo sa to dať aj na 04:00,no čo narobíme...určite by nebolo v kopcoch tolko hmly ako to bolo nadránom. ◄ reagovať
a prečo dali začiatok brigády až tak pozde, dalo sa to dať aj na 04:00 (: ◄ reagovať
...dnes sme mali brigádu zo začiatkom o 06.00hod.a kedže to mam do revíru 85 km vstával som o 03.30 hod. prichystal si dačo pod zub,teplý čajík,kávička a o 04.30 hod. poďho do auta prekonať Jahodnú,Folkmár a doraziť na Spiš.Keď tak uvažujem,v našom PZ to mám asi najdalej.... Keby som tak mal len tie 20-30 km-to by mi bolo...no čo už keď človek bez toho nevie akosi žiť. ◄ reagovať
úplne ideálne je keď poľuje aj svokra ... ale najideálnejšie je keď sú od revíru 150 km ((: ◄ reagovať
Ja to mam 10metrov a niekedy sa mi z hnusu nechce.Ked je dobra partia 30 Km nieje vzdialenost.A uplne idealne je ked poluje aj manželka.ale to už je štastie.Lovu zdar?! ◄ reagovať
Ak máš v poľovníctvu blízko, zážitky a dojmy z neho nemôžeš podmieňovať vzdialenosťou. Ja tiež zážitky neporovnávam a nedávam do úmery s množstvom prejazdenej nafty, za poľovačkou dochádzam od 50-450km v závislosti kam idem a neľutoval som ani raz. Ročne len prejazdím možno viac ako iný vrazí do svojho revíru za rok. A nie vždy idem len loviť. Áno niečo to stojí, ale ušetrím inde, v dnešnej dobe sú koníčky otázkou priorít, nedá sa mať všetko. Preto 20-30km nie je vzdialenosť, to prejdeš aj na bicykli či busom. Ja mať tvoju možnosť tak tu tému ani nezaložím z obavy, že keď si ju prečíta nejaký člen tak bude pochybovať o mojej príčetnosti :) ◄ reagovať
Schaman palec hore, to je už naozaj skutočná vášeň pre prírodu a poľovníctvo trikrát do týždňa dochádzať tak ďaleko,ste ma normálne všetci nabudili..super vďaka ◄ reagovať
Dochadzam do reviru 100km mesačne kvôli poľovačke prejazdim 250-300 eur ale tie peniaze neľutujem,les je pre mňa balzam na dušu. ◄ reagovať
To sa dá. Hlavne aby tam neboli nejaké veľmi zlé vzťahy lebo potom aj tá polovačka sa znechutí, a ešte aby aj nejaká tá zver tam bola. O aký revír sa jedná a kde to je? ◄ reagovať
Ja dochádzam do revíru 30-50km / na maringotku to je presne 42 km / už 18 rokov,ale kamarátov a revír už nevymením len kvôli tomu, že to stojí čas / ktorý je vzácny najmä pri skorých ranných poľovačkách / a samozrejme aj benzín. Cez sezónu som v revíri aj 2-3 krát týždenne a v knihe som zapísaný častejšie ako niektorí domáci, takže nie je to o dochádzaní. ◄ reagovať
Patrik, ani nevieš čo by dali tisíce poľovníkov za to aby mohli dochádzať "20-30" km do revírov .... neváhaj ani sekundu ◄ reagovať
...buď rád, že budeš mať kam chodiť. 20-30 km je nič....a pivo si dáš doma po návrate z revíru ◄ reagovať
25 km nie je žiadna vzdialenosť pokiaľ sa jedná o poľovačku. Tak nebudeš chodiť von každý deň, len každý druhý. Alebo prespíš na posede :) ◄ reagovať
Tiež som dochádzal 200 km a rád spomínam na tie časy...ked sa tomu chceš venovať tak vzdialenosť nie je prekážka ◄ reagovať
Som mladý poľovník,tak zisťujem aké sú skúsenosti starších,skúsenejších s takýmto dochadzanim..Risuje sa mi zaujíma ponuka,ibaže je to asi 25km od domu.. ◄ reagovať
Až teraz, keď bývam 60 km od svojej rodnej dediny a svojho revíru zisťujem o čo som prišiel. To som len vyšiel som zo dvora a už som bol v revíry. Ale keď sa chce, tak sa dá. ◄ reagovať
Zdravím. Ale čo máš konkrétne na mysli...??? Tiež absolvujem niekoľko 100 km kým sa dostanem tam kam ma srdiečko ťahá, ako to tu trefne spomenul goret. LLZ ◄ reagovať
Ak máš revír dlhý 15 km, tak si to ani nevšimneš. Mnohí dochádzajú i 200-300 km. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.