Výstava v Nitre aké máte postrehy a skúsenosti ? Ďakujem za odpovede.
Poľovnícka výstava v Nitre si dovolím povedať, že už roky nestojí za nič. To už nie je výstava ale obyčajná predajná akcia, aj to úbohého sortimentu.A hlavne v dnešnej dobe, keď aktivity proti poľovníkom stále stupňnujú, naši " zákonne zvolení zástupcovia", jednoducho od ignorujú, je to na zamyslenie, čo tam vôbec robia!!!!!!!, však by mali prezentovať poľovníctvo pred širokou laickou verejnosťou, alebo tieto dve organizácie (SPZ a SPK) sú len na vyberanie peňazí od PZ a PO ?- asi áno. Hlavne, že bojujú proti Pribene, Hubertovi a ktovie ešte proti komu, ktorí sa neboja poukazovať na nezákonnosť a nekalé praktiky týchto dvoch organizácií (dovolím si povedať prežitkov komunizmu), a vo svojom dvore majú totálny chaos.Konkrétne v Nitre, sú tam síce takí ľudia, ktorí spravili pre poľovníctvo veľa,"česť im za odvedenú prácu", ale ich hviezda už vyhasla, už nemajú čo ponuknúť, už nemajú potrebnú "guráž"...aby niečo úžitočné spravili pre slovenské poľovníctvo, a aby tam len "dožili" - to spravia len škodu a nie úžitok. Týmto nechcem nikoho urážať, hlavne tých ktorých sa to týka, ale mali by sa nad sebou zamyslieť , pustiť mladšiu generáciu, nech ona dôkáže, že je hodná poľovníckeho cechu: Dovolím si tvrdiť, že väčšina PZ je proti takým spolkom ako je naša slávna SPK, a fandím tým, ktorí podali na ÚS podnet o tejto nezákonnosti. Čo chodím po združeniach, všetci sú proti tejto výpaľníckej organizácii, a keď sa to nepodarí (čo sa môže stať, majú tam tých správnych ľudí), ostáva len na nás ostatných, že ako sa s tým vysporiadame...ale takto to už ďalej nemôže fungovať, je to začiatok úpadku poľovníctva na Slovensku, a škoda zahodiť to, čo naši predkovia budovali....
mitko - to nemyslíš dúfam vážne dúfam že ten bastard sa nikdy nestane národným plemenom !!!! ◄ reagovať
Snáď mi admin prepáči, keď použijem expresívum, že som skoro na riť spadol, keď som na takom fóre akou bola prezentovaná minulotýždňová výstava v Nitre a na nej v "stánku" poľovníckej kynológie pod obrovským nápisom "NÁRODNÉ PLEMENÁ" bol na 1.mieste s krátkym popisom vyobrazený Tatranský durič, až potom nasledovali kopov, SHS, čuvač...Nebolo tam kompetentnej persony, ktorej by som sa opýtal od kedy sú tie dokrížené HAJTÓVI uznaným PLEMENOM. Využívam teda možnosť tu, snáď mi niekto ozrejmí kedy sa udialo uznanie PLEMENA, aby som zmenil názor a spomenutú prezentáciu krížencov ako národné plemeno nebral len ako výplod ignorácie, arogancie zainteresovaných. ◄ reagovať
vystava bola podla mna o nieco lepsia ako v 2011 v BA. vystavu psov mal spojenu s tym, ze sa bude jednat o polovne psy a nie o kdejakych kabelkovych, vyvrkocikovanych, a inak kadernicky vyfintenych hafanov. pre mna je zatial najlepsia vystava na akej som bol, vystava v Lysej nad Labem v 2015... ◄ reagovať
krásne trofeje tam boli vždy, ale výstavy pred tým sa mi zdali lepšie.. ◄ reagovať
Podľa mňa bola dobrá boli tam krásne trofeje ale nechytala taký šmrnc by som povedal.Ale inak sa mi páčila ◄ reagovať
Z môjho pohľadu príliš komerčná. ◄ reagovať
CELOŠTÁTNA VÝSTAVA POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA 2016 09.-12.06. 2016 - Ako hodnotíte výstavu ? ◄ reagovať
cista komedia ..... nemam co ktomu povedat ◄ reagovať
Poľovnícka výstava v Nitre si dovolím povedať, že už roky nestojí za nič. To už nie je výstava ale obyčajná predajná akcia, aj to úbohého sortimentu.A hlavne v dnešnej dobe, keď aktivity proti poľovníkom stále stupňnujú, naši " zákonne zvolení zástupcovia", jednoducho od ignorujú, je to na zamyslenie, čo tam vôbec robia!!!!!!!, však by mali prezentovať poľovníctvo pred širokou laickou verejnosťou, alebo tieto dve organizácie (SPZ a SPK) sú len na vyberanie peňazí od PZ a PO ?- asi áno. Hlavne, že bojujú proti Pribene, Hubertovi a ktovie ešte proti komu, ktorí sa neboja poukazovať na nezákonnosť a nekalé praktiky týchto dvoch organizácií (dovolím si povedať prežitkov komunizmu), a vo svojom dvore majú totálny chaos.Konkrétne v Nitre, sú tam síce takí ľudia, ktorí spravili pre poľovníctvo veľa,"česť im za odvedenú prácu", ale ich hviezda už vyhasla, už nemajú čo ponuknúť, už nemajú potrebnú "guráž"...aby niečo úžitočné spravili pre slovenské poľovníctvo, a aby tam len "dožili" - to spravia len škodu a nie úžitok. Týmto nechcem nikoho urážať, hlavne tých ktorých sa to týka, ale mali by sa nad sebou zamyslieť , pustiť mladšiu generáciu, nech ona dôkáže, že je hodná poľovníckeho cechu: Dovolím si tvrdiť, že väčšina PZ je proti takým spolkom ako je naša slávna SPK, a fandím tým, ktorí podali na ÚS podnet o tejto nezákonnosti. Čo chodím po združeniach, všetci sú proti tejto výpaľníckej organizácii, a keď sa to nepodarí (čo sa môže stať, majú tam tých správnych ľudí), ostáva len na nás ostatných, že ako sa s tým vysporiadame...ale takto to už ďalej nemôže fungovať, je to začiatok úpadku poľovníctva na Slovensku, a škoda zahodiť to, čo naši predkovia budovali.... ◄ reagovať
co tam bolo k videniu? boli tam len stanky s oblecenim, alebo aj zbrane, strelivo, optika..? ◄ reagovať
Aj ja som sa prave odtial vratil aj ked hlavne sme so synatorom isli na agrosalon. No co vak poviem "paradne" skoro ako IWA :-) T_TT_T ◄ reagovať
richard99 asi málo platíme a nezostávajú peniaze na prezentáciu poľovníctva pred laickou verejnosťou. bolo by treba zaviesť nejaké nové poplatky, alebo zdvihnúť tie súčasné :) :) ◄ reagovať
Práve som bol na výstave, je to jedna veľká blamáž čo sa týka SPZ a SPK, nie je tam žiadny zástupca čo by približovali poľovníctvo aj nepoľovníckej verejnosti. Tak sa nečudujme , že verejnosť má na nás taký názor ako má.Neviem začo máme platiť peniaze do týchto organizácií, keď sa nezúčastňujú takýchto akcií, kde by mohli verejnosti prezentovať pravú tvár poľovnícta. ◄ reagovať
ak máte záujem obzerať zelené ponožky a kravaty...huráááá do NR :) ◄ reagovať
25.-28.3.2015,len,či tam bude niečo k videniu,nakoľko súčasne bežia Levické poľovnícke dni. ◄ reagovať
tento víkend to bude, ale presne neviem či zž od stredy alebo švrtka ◄ reagovať
Výstava RYBÁRSTVO A POĽOVNÍCTVO 2015 Nitra - Zdravím, máte niekto nejaké informácie o tejto akcii? Na stránke agrokomplexu toho o poľovníctve - sprievodných akciach ani o vystavovateľoch nič nie je. ◄ reagovať
Nie je sa co cudovat urovni tejto vystavy , ked kupna sila na Slovensku je taka aka je ... ◄ reagovať
Chod radsej do polska na trh. Budes to mat blizsie. Bol som tam vcera a zostal som nemilo prekvapeny... ◄ reagovať
Dá sa tam kúpiť konská masť? ◄ reagovať
teraz som sa z nej vrátil, radšej zostaň doma,je to ako pominulé roky strašne slabé, sú tam len predajné stánky (aj to nič moc(, jeden a pol pavilonu je s polovnickou tematikou a druhá polovička rybárska výstava,ale dali sme si klobásu za tri ečok...... ◄ reagovať
Nechcem Ťa sklamať, zostaň doma a radšej si užívaj krásnej prírody na východnom Slovensku!!! Naopak ja s obrovskou radosťou "merám" 400 km jednu cestu k Vám na východ, aby som si užil krásu Vašich revírov a neskutočnú pohostinnosť pravých ostrieľaných poľovníkov s humornou latinou vo Vašom prekrásnom nárečí!!! To sú najkrajšie zážitky, na ktoré sa nesmierne teším. ◄ reagovať
Nie.bol som pred 2 rokmi šok.Viac bolo to len o priekupníkoch oblečenie. ◄ reagovať
ja som bol na inchebe škoda eur za stupné ◄ reagovať
Lubino už obetuj pár kilometrov a zbehni do Levíc, tam su aspoň trofeje. :-) ◄ reagovať
neviem prečo mi takto napísalo ten komentár, ale malo tam byť, že je to niečo podobné ako v januári v inchebe, je to len doplnková výstava agrotechniky. ◄ reagovať
Rišo. Teraz si zbúral všetky moje veterné mlyny...;-)) ◄ reagovať
páni moc sa na tu výstavu netešte, je to niečo podobné ako v januáry v agrotechniky. ◄ reagovať
V piatok tam idem pozrieť..hádam bude dobre.. ◄ reagovať
richard99 presne to som hladal maindl obuv, to ma teší teda cesta tam nebude zbitočná ◄ reagovať
akú zľavu? 25% z predtým nahodených 175%? :-) ◄ reagovať
Ano, veci tam predávajú, dá sa tam celkom slušne nakúpiť podľa toho čo chceš kúpiť. V stánku oryx má slušné zľavy na obuv maindl. ◄ reagovať
richard99 a je to predajné tie veci? su tam aj dake akcie na handry???? ◄ reagovať
v LV to býva myslím v sobotu predajné trhy, teraz nie som si istý.... ◄ reagovať
Práve idem odtiaľ, no musím povedať, že ma neuchvátila. Jeden pavilon, jeden stánok s polovníckymi zbraňami, málo optiky, najviac je tam oblečenia. Slabota. ◄ reagovať
A v LV je to v piatok obstojné, alebo hľavná časť je víkend? ◄ reagovať
V Nitre to je len pavilon B venovany polovnictvu... podla stranky usporiadatela. ◄ reagovať
ano, zrejme viac asi predajná. Chcem stihnuť aj Levické poľ.dni a tiež Nitru. Do LV na trofeje, v sobotu aj predajné trhy budú. ◄ reagovať
to bude skor predajna vystava ako prezentacia trofeji... ◄ reagovať
aj mna a hlavne či je predajná,chcel by som nejaké veci pokúpit. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.