pred časom sme sa v už zrušenej téme bavili o nejakej zbrani, nuž a teraz je tu zas čosi nové zbraň v kategórii B, teda možné aj poľovnícke využitie. odkaz
Oznam na bráničke "pozor pes" o.i. informuje, že bráničkou je legálne držaný pes. Možno by zavedenie oznamu "pozor lupara" malo podobný zmysel aj účinok.
přesně Lycan jenom chtěl být někdo zajímavý a mít svých pár vteřin slávy v tv :-))))) ◄ reagovať
goret : tesat do kamena ten tvoj prispevok :) ◄ reagovať
Oznam na bráničke "pozor pes" o.i. informuje, že bráničkou je legálne držaný pes. Možno by zavedenie oznamu "pozor lupara" malo podobný zmysel aj účinok. ◄ reagovať
Žiadnym pozemský zákon nie je dokonalý a stále je na nich čo "vylepšovať". Ale na čo sú nám "dokonalé" zákony, ak máme veľmi chabú, ak vôbec nejakú spravodlivosť a potrebujeme "lupary"? Originál mafiáni boli hôrni chlapci. Tí naši nosili za opaskom pištoliek dvoje a pri boku valašku. Neviete náhodou kto vyrába patróny so sekaných olovom? Údajne narobí viac "škody", než broky. Našej spravodlivosti, údajne založenej na rovnosti, totiž nepomôžu dokonalejšie zákony, ale dokonalejšie "lupary". ◄ reagovať
takže trochu to špecifikujem, skúsme sa vyjadriť, či zákon o zbraniach je v poriadku. snáď príde čas, keď bude novelizovaný. a myslím, že je tiež dobré vedieť nám, držiteľom ZP aj takéto veci. ◄ reagovať
díky Leon ja len preto či to niekto bude chcieť na polovné účely.na zajace,bažanty nebodaj diviačiky ?????????????:-)ináč moj názor zbytočný rozruch okolo tejto témy. ◄ reagovať
leon, v tom článku sa spomína poľovnícke využitie.. takže lubo, budeme mať na maca, vyprášime kožuch :-D ◄ reagovať
kua ,žeby pomohla proti medvedom????? ◄ reagovať
to je blábol :-)))) jinak u nás se běžně prodávají brokový pumpy s 35cm hlavní odkaz odkaz odkaz ◄ reagovať
ja by som mal otazku vyraba niekto luparu s tými parametrami ako je vidieť na vačšine fotiek? skrátená hlaveň,pažba. ◄ reagovať
Apple - ja si radšej pozriem fotky ako komentovať, aj SPK nezrušili ... ◄ reagovať
Kto povedal, ze sa musi v zmysle platnej legistativy pouzit na ochranu osob a majetku hromadna strela... ◄ reagovať
rempo vystihol si to.Z nás čo máme všetko legalne robia dementou(psychotesty),vrahov a neviem čo ešte.Na budúci rok mi končí zbroják.Už teraz musím začať šetriť na poplatky čo nadrbem štátu. ◄ reagovať
Lebo každý spácha trestný čin legálnou zbraňou.... ◄ reagovať
bubububu teraz sa vsetci ,,mafiani,, postrielaju , lebo uz si budu moct kupit luparu..a rovnako aj male deti a dochodcov postrielaju...boze ten clanok je cisty grc , myslim si ze je dost pod uroven ho sem davat .. ◄ reagovať
Policajti používajú brokovnicu napríklad vtedy, keď potrebujú odstreliť pánty na dverách, alebo keď sa musia brániť proti útočiacemu psovi. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.