Dobrý večer. Chcel by som sa Vás opýtať chodim za zhodami od začiaku prázdnin a nič. Chodim tam kde sa zdržiavali cez zimu napr. ozimina , mladiny ... a nič. Polovníci hovoria že už videli jelena iba z jedným parohom a že chodi jedna skupinka 12 ks jelenov. Chcel by som vedieť váš názor že či viac chodiť po lúkach a oziminách alebo po horách. Dakujem
Jelenia zver sa teras väčšinou drží na oziminách a hlavne na repke ale ak tá zver nemá klud tak migruje...zd revira do revíra ◄ reagovať
Kadiaľ chodiť ?? po horách po dolinách po tých našich verchovinach od Vihorlata až k Dunaju a keby jelenia zver mala kľud stačilo by isť len na oziminy. ◄ reagovať
tak ak mas suhlas polovnikov, alebo chodis s nejakym, potom je to viac menej ok ◄ reagovať
a prečo by som mal mať problem šak ja ked najdem zhod ukažem polovnikom a oni mi ho vratia .... aspon zatial tak je :D ◄ reagovať
Hladaj pri krmelcoch alebo kde zver chodí ale pozor lebo ked ta chitia más pochlebe :D ◄ reagovať
kaso79 ... môj oco nieje poľovník... ja chodím z jedným poľovníkom ale nie vždy iba ked má čas ◄ reagovať
Kazdopadne, nemas polovny listok, nie si polovnik a vo veku 14 rokov nehladaj zhody bo budes za pytliaka...jedine ak s tatom chodis... ◄ reagovať
sumcar .... nemysli si že teraz tých jeleňov preháňam kade tade ◄ reagovať
Aj skupina TUBLATANKA vtexte piesni ,, Vo veľkej škole dní ,, spieva: Vo veľkej škole dní tichí chlapci nesedia iba tí vybraní, tí čo druhým povedia kadiaľ ísť,kadiaľ ísť, kadiaľ ííísť... ◄ reagovať
Chodiť tam kde boli celú zimu ti je chuja platné ked na jar ste ich vytlačili preč možno aj cez niekoľko revírov :) Ale neboj tie zhody si ťa nájdu... ◄ reagovať
dajte tym jelenom konecne pokoj !!!! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.