Zdravím , čo si myslíte o dohladavke 2 psov na volno , samozrejme v pripade ze su to hlasici alebo oznamovaci .... ake su podla vas vyhody a nevyhody ?
Pěkný dotaz. Výhoda na černou dokáží udržet i větší kus, vysoká také. Jen si navzájem dodají odvahu a jsou více dotěrní, takže může dříve dojít ke zranění.Když pak jeden je hlásič a druhý dost ostrý,(jde si kousnout)-může toho hlásiče vyprovokovat ke škubání s uloveným kusem.(Než se najde chytrák mám teriéry). Raději pustím jednoho, může lépe sledovat stopu a nikdo ho neruší.Pokud je kus živý nebo odbíhá pouštím druhého.(nebo je to hustá seč, atd...).Takže za mne ano záleží na plemenu, schopnostech a zkušenostech. ◄ reagovať
keby som mal moznost tak by som chcel chovat dva psy aby robili v pare a tak si pomahali ◄ reagovať
darius dva psy su svorka takze podla mna je to velka vyhoda u nas v zdruzeni dlho roky daxlkopov a lajka tvorili perfektne zohratu dvojicu na tazke dohladavky ◄ reagovať
Ja nemám dobrú skúsenosť z dohľadávkou 2 psov.Ja som raz pri dohľadávke jelenice vypustil 2 ročnú sučku SK-prirodzenú hlásičku a jej o rok mladšieho brata-tiež hlásič a čo čert nechcel po nájdení zhasnutej jelenice chvíľu hlásili ale potom nastal medzi nimi boj o korisť.Samozrejme sa pohrýzli až do krvi. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.