dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

jagdterrier vs welsterrier - diskusia

autor: off mufi
pridané: 13.2.2014 9:09

Vyrovná se velš jagovi?

počet zobrazení: 8 400
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off BLEIKER, 16.11.2014 o 18:16

Načo niekto prispieva do témy,v ktorej je plemeno,ktoré neznáša len na základe toho ,že mak jedného psa,ktorý sa dajme tomu nevydaril.Napísat ,že jagoš je tupý pes považujem za stupídne hodnotenie akehokolvek pol.up. plemena.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 53 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off rado100, 28.11.2014 o 20:11

Na to na čo sučku potrebuješ ti dobre poslúžia obidve plemená. Je to iba vec sympatií. Aby na teba nebola agresívna je treba dôsledná socializácia a výcvik. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off 12matess3, 28.11.2014 o 20:04

Prajem pekný deň, prosím o radu, ktoré plemeno by sa viac oplatilo, Daxel alebo Jagdterrier? Po pracovnej stránke najviac dúrenie, ale sem tam aj nejaká tá škodná, a možno aj nejaká ta dohľadávka, ale v prvom rade dúrenie čiernej zvery? Po druhé úžasná spoločníčka do rodiny, na voľné chvíle, chce by som fenu, asi nie psa, radšej suku, čo by ste mi viacej poradili, nechcem aby bola fena ku mne agresívna hlavne a aby bola vďčná, ale hlavne aby pracovala? Ďakujem za rady a skúsenosti, príp. poradíte nejakú dobrú chov. stanicu? ◄ reagovať

off rabara, 18.11.2014 o 18:57

Presne tak to je!Ved som to aj ja spomenul:čo si preto spravil?Tak neodcudzujte JAKOŚOV!!! ◄ reagovať

off marceliusko, 17.11.2014 o 20:12

Ano takto to je ◄ reagovať

off apple, 17.11.2014 o 18:44

plne sa stotožňujem s týmto: odkaz , tu sa dozvieme i naozaj trefné a výstižné "proč mu to umožňujete?" a to platí i na ostatné činnosti. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off rabara, 17.11.2014 o 15:17

Neviem, o čo vám tu ide,ale v každom plemene sa nájde super pes a aj slabý jedinec!Ale ja neodsudzujem žiadne plemeno ako poniektorí!Tak ako tu spomínajú niektorí, že ako ten pes pracuje, je obraz toho, ako sa mu venuje jeho pán,to je pravda!!!Ak má niekto psa v kotci 6 mesiacov a potom ho zoberie na poľovačku,tak to aj tak vyzerá!Ja osobne mám jagošov a keď nejdem týždeň von na prechádzku a poriadne sa neprebehnú,potom to je aj vidieť.Nezabúdajte,že terrier je LOVEC ktorý má byť v teréne a nie zatvorený v koterci či v byte!Podobne ako všetky plemená, aj jagterrier si vyžaduje starostlivosť a hlavne trpezlivosť a pochopenie zo strany svojho pána.Skúste sa zamyslieť sám nad sebou,čo ste preto spravili, aby ten psík bol lepší ako práve je!!! KYNOLÓGII ZDAR PRIATELIA!!! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off abba1, 16.11.2014 o 22:55

rado spočítal som "svoje" plemená a je ich 12, boli medzi nimi aj jagoše a ja som nenapísal, že je to tupé plemeno .... keby šľachtenie nezlepšovalo - nezjednocovalo vlastnosti, tak si môžeme zobrať orieška a máme z neho od obranára cez pastiera, lovca všetko až po vodiaceho psa ◄ reagovať

off cita, 16.11.2014 o 22:10

Udělal jsem s JGT všestranné zkoušky v I.ceně. Pro někoho je problém připravit stavače na jesenné... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off rado100, 16.11.2014 o 21:34

abba ja ti tvoj názor neberiem. Moje skúsenosti sú trošku iné. Vychoval som už pár psov rôznych plemien a nikdy som nemal problém. Teraz mám psíka toho "tupého" plemena a verím že bude tak isto výborný ako psíci pred ním. Ja by som sa spýtal majiteľa toho tupého psa čo urobil pre to aby nebol tupý. Mimochodom šľachtenie s tým nemá nič spoločné. Ak sa psovi dostatočne venuješ tak aj s pouličného orecha urobíš výborného psa stačí sa pozrieť na agility tam je orieškov požehnane. Základ je mať dobrého pána a na to každý psík šťastie nemá, bohužiaľ. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 6

off abba1, 16.11.2014 o 19:02

rado100 "pes je obraz svojho pána" je nezmysel pseudopsíčkarskej lobby, každý je iný aj po desaťročiach šľachtenia ◄ reagovať

off BLEIKER, 16.11.2014 o 18:16

Načo niekto prispieva do témy,v ktorej je plemeno,ktoré neznáša len na základe toho ,že mak jedného psa,ktorý sa dajme tomu nevydaril.Napísat ,že jagoš je tupý pes považujem za stupídne hodnotenie akehokolvek pol.up. plemena. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

off Leon, 16.11.2014 o 16:00

hlavně by si měl každý koupit psa na to co potřebuje a né se snažit jako správný lidolovec staletou šlechtitelskou práci našich předků za pár let překopat ◄ reagovať