Zdravím, minulý rok som si kúpil ďalekohľad Nikon Monarch 8,5x56 ... až doteraz som s ním bol spokojný ale v nedeľu na doobednej prechádzke som na ňom postrehol niečo čo ma dosť znepokojilo... bol z vnútra zarosený a myslím že takáto vec by sa stať nemala... po nejakom čase zrejme ako naň svietilo slnko tak rosa ustúpila ale aj tak mi to robí starosť ... nemáte s tým dakto skúsenosť? Nevedel by mi dakto poradiť ?
Uz som zazil reklamaciu typu: ze dalekohlad sa mi rosi z vonka,stary rusky mi to nerobil..no ako to len vyreklamovat ? :D ◄ reagovať
Ja ho mam uz 4 alebo 5 rokov a bez problemov. Skus ho reklamovat ak je v zaruke! ◄ reagovať
reklamovat nic jinýho se nedá dělat jenom jestli jsi ho nenechal v autě na sluníčku a nebudou zapečený těsnění to pak je problém znám jednoho borce co ho nechal válet v létě na palubovce a pak se divil že ho poslali s reklamací do řiti :D ◄ reagovať
vyfučal....takže reklamácia ◄ reagovať
ak je v záruke reklamovať , nemáš čo iné riešiť ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.