:-)...hele...za 10 dni je to slusny ulovok :-D...gratulujem...:-D ◄ reagovať
No nakonec musela zůstat u dědy, výsledek 10 dní pobytu se projevil v ulovení tří slepic a jedné mladé kočky, takže děda byl velice rád, že si fenku beru domů. Jinak zpětně to vyhodnocuji celkem normálně tzn. pozitivně, fenka poznala moji rodinu (kde se měla velmi dobře) a já si alespoň na chvilku od toho ďábla oddych. ◄ reagovať
...tak som sa vlastne vobec nedozvedela, ako to s tebou a psom dopadlo... :-) ◄ reagovať
cau dani, suhlasim s tebou...uz sa tesim na najblizsie stretko... ◄ reagovať
ahojcek, no my odkedy mame psa MKS, vyberame dovolenky len s moznostou mat psa na izbe. Neviem si predstavit, ze by som ho nechala napr. u rodicov - bolo by po moralke :-))) hlavne svokor, robi mi uplne naschval a este aj ked sa pozeram. a v podstate, vacsinou chodime na "dovolenky" s rovnakymi sialencami ako my, takze je to tam samy pes, ze mimuska? :-)))) pekny dnik. danka ◄ reagovať
:-D...k rodicom je to idealne...ale pocitaj s tym, ze bude, ako som uz hovorila - zdiveny...ale to sa hned po tvojom - vasom prichode spravi...myslim, ze cvicit ho dobrovolne nebudu, takze ti nic nepokazia...akurat si s nimi dohodni ako ho maju krmit - urcite mas svoje ritualy, ktore by mali dodrzat...a tak isto aj pri venceni...to je vsetko...a neboj sa, dopadne to dobre...hlavne nechaj doma cislo na veterinara, alebo zisti najblizsieho a ockovaci preukaz...nikdy nevies :-D ...tak drzim palce a urcite sa ozvi, ako to dopadlo...drz sa ◄ reagovať
ahoj..to vůbec navadí, že jsi "baba", důležité je že ses k tomu postavila "chlapsky" a nebála ses (tak jako jiní) konečně sem něco napsat :-)
Psa musím dát k rodičům, nejraději bych byl kdyby s ním nedělali nic (kromě krmení a venčení)- mám ho totiž pěkně rozcvičeného a nerad bych začínal znova od začátku. ◄ reagovať
ahoj, som sice "baba", ale to dufam nevadi :-)...my si psi berieme so sebou...dokonca aj k moru a este sme sa nestretli s negativnymi reakciami...je pravda, ze sa musia vediet spravat...podla mojho nazoru je naj, ked ho nechas u niekoho, koho pes dobre pozna...tak je to velmi jednoduche...ale mam kamosov, ktori ich nechavaju v psom hotely a tiez sa nestazuju...tak neviem...ja by som to ale osobne takto neriesila...takze je to na tebe...jediny negativny nasledok, s ktorym som sa ja stretla, bol, ze psi boli rozdivoceny...inak nic... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.