Zdravim chcel by som vas poprosit o pomoc. Uz dlhsiu dobu zhnam kopova max do 2 rokov s PF , SD no nedari sa mi. Vie mi niekto poradit na ake plemeno by som sa este mal zamerat ktore moze mat skusky PF, SD budem velmi vdacny za vase rady. dakujem
Problém bude asi v tom... že dobrého psa ti len ťažko niekto predá ;)
potom by sme Prisovi mohli poradiť, nech vo svojom mene "zazmluvní" niekoho zo susedstva kto takého psa má, a aj koza sa nažerie i vlk ostane celý ◄ reagovať
Jeden typ od jedného známeho. Dostal tiež túto podmienku. Kúpil takto psa mal ho 1,5 roka čo prebehla výročka a tam dostal, že úlohu splnil. Potom psa predal. Združenie ho potom išlo zožrať, ale podmienku splnil. ◄ reagovať
goret: Ja s tebou súhlasím. Ale vo veľa združeniach dávajú psa so skúškami do jedného dvoch rokov od prijatia za člena ako povinnosť. A tam je problém. Potom poľovník, ktorý nemá ku kynológií vzťah má nasilu psa. Nieje to dobré ani pre psa ani pre majitelia. A Priso je asi jeden z nich. ◄ reagovať
Rempo, možno ma pochopíš, možno nie: patrím k ľuďom, ktorí si myslia, že každý parašutista by si mal vedieť sám poskladať padák a nájsť si na to čas, inak nech sa radšej venuje inej záľube. Držať psa by mal človek, ktorý si vie nájsť na neho čas. Držať psa, len preto, že mi to niekto alebo niečo prikazuje, nie je bohviečo ani pre psa ani pre jeho držiteľa. Ahoj. ◄ reagovať
15 mesačná suka slovenského kopova, má SD,PF,FD,FSMP,DBK A/A, výstava výborná,kandidát chovu z exteriéru,stačí už len skúšku odvahu a je chovná, napíš mi do pošty,ak sa Ti to pozdáva... ◄ reagovať
goret, dnes o 7:38 je veľa ľudí ktorý proste na výcvik psa bud nemajú čas, alebo "toho" človeka čo ich to naučí a pomôže. A kopec ďalších faktorov.... Treba pohľadať a Kopov alebo AJD na predaj sa určite nájde, no s oboma skúškami ich bude menej. ◄ reagovať
priso, na čo toho psa potrebuješ? Dostal si to ako úlohu v ramci čakateľstva na riadne členstvo? Ak nie a nemáš skúsenosti, ani podmienky na výcvik takého psa a predsa túžiš po ozajstnom pomocníkovi na poľovačkách, a nie iba po pomocníkovi podľa papiera (o absolvovaných skúškach) nehľadaj hotového psa, ale človeka, ktorý ti pomôže takého psa vycvičiť. On ti bude vedieť poradiť aj odkiaľ si zobrať šteňa. ◄ reagovať
3 ročného kopova predáva : Martin Mrva, Kalameny 20, 034 82 Lúčky - kúpele, tel.0907 837682, ma skúšky SD,PF,FSMP ◄ reagovať
ale preda ti niekto aj dobreho psa so skuskami, len potom je to otazka ceny...robi sa aj take...bud vyslovene ludia kupia psa, porobia skusky a predaju so ziskom...alebo chovatel necha par steniat a predava neskor aj so skuskami...alebo sa niekomu zmeni zivotna situacia a musi predat psika atd...ale je toho menej ako psik od steniatka a hlavne ta cena sa potom pohybuje v dvoj a viac nasobku (podla kvality psika) oproti tej za steniatko. a co sa tyka plemien...vzhladovo najblizsie k ciernemu kopovovi s pozadovanymi skuskami je ako tu uz odznelo alpsky jazvecikovity duric (daxel, daxelkopov, ajd...pod tymto oznacenim ho tiez najdes) cierny s palenim. ak hladas dospeleho psika, poradim ti jedno...kontaktuj klub daneho plemena, oni medzi sebou najskor budu vediet, kto ma takehoto starsieho psika so skuskami na predaj. My sme tak kupili dospelu sucku, nebyt info z klubu ani o nej nevieme a je perfektna :-) ◄ reagovať
Odporúčam AJD a keďže sa asi páči farba čierna s pálením, tak potom skúsiť zakúpiť takého psíka, al. sučku. ◄ reagovať
Problém bude asi v tom... že dobrého psa ti len ťažko niekto predá ;) ◄ reagovať
štajersky durič, samozrejme ak sa nemýlim a niečo sa medzičasom nezmenilo ◄ reagovať
... pozri si prílohu č. 35 vyhl. č. 344/2009 tam je to všetko uvedené ◄ reagovať
AJD - daxlkopov moze mat obe skusky naraz este. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.