Páni má niekto skúsenosti s nohavicami Karl Pro ? Vaše dojmy hodnotenie respekt či sú dobre investované peniaze ◄ reagovať
Mak som nohavice od fjall raven ale viac sa mi osvedcilo oblečenie Blaser argali, ram2 :) ◄ reagovať
jeges zájdi do predajni v NR tam Ti ochotne poradia a ver tomu, že vedia čo hovoria! ◄ reagovať
Ja pouzivam nohavice Barents. Nie su zimne, ja si pod ne davam termopradlo, ale som s nimi neskutocne spokojony. ◄ reagovať
Ja by som potreboval nohavice a kabát! ◄ reagovať
na zimu majú dosť vecí na výber..napríklad čiapku :)...na posed napríklad posedový vak...ťažko Ti poradiť, keď sa pýtaš takto ,,nekonkrétne,, ◄ reagovať
ja mam od nich dost veci , napis co by si presne chcel ◄ reagovať
Napíš aspoň model.... Takto sa ti nedá poradiť. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.