Bikerov,štvorkolkárom,motorkárov ste si do hôr dotiahli sami. Už je po horách viac zvážnic ako dialnic.Niekedy sa čistili polovnícke chodníčky ,(NIE TURISTICKÉ) a polovníci sa po nich tichučko po svojich pohybovali a boli viacmenej jediní.Teraz si založíte krmovisko blízko zvážnice ,obsadíte ho fotopascami a myslíte si naivne že o ňom viete len vy . A fotopascí pribúda ,už nie je čas chodiť pešo revírom,aj darebných polovníkov je hojne,len nastavit fotopascu a potom prísť autom a bác.A veľmi sa divíte že vás tam vidia a rušia bikeri,štvorkolkári,turisti atď.Už je málo skutočných polovníkov,oni tu ale neplačú ,plače len ten čo sa mu nechce ,nevie a potom sú na vine všetci ,len nie on :-) A nefrfli na fotografov,oni chodia po hore najtichšie zo všetkých,ak by vŕzgali na tereňákoch ako niektorí polovníci,tak by odfotili prd.
A téma fotosúťaže je aká??? ◄ reagovať
Fotosúťaž bude už budúci týždeň spustená. ◄ reagovať
goret, pripajam sa, dobry napad :) ale tohtorocne fotky...! ◄ reagovať
tak dajme súťažienku o foto sluky na ťahu :) ◄ reagovať
:-D alebo o najkrajšieho vtáka :-D ◄ reagovať
ado28, som za, napr. vyhlásme fotosúťaž o najkrajšie neseného bažanta, nech si môj fanklub príde na svoje :) ◄ reagovať
ak chceš súťažiť komu bude najviac zmazaných prehráš ,lebo mne zmažu 600:-D ◄ reagovať
ado28 zatial neviem ale návrh je aby ti bolo zmazaných okolo 150 fotiek :-D odkaz- :-DDD ◄ reagovať
Neviete či bude nejaká fotosúťaž v blízkej dobe? dík :) ◄ reagovať
Nazdar Admin. Neplánuješ v blízkej dobe nejakú fotosúťaž...? Ja by som navrhoval keby boli súťaže častejšie. Je predsa veľa tém kde sa dá súťažiť... napríklad teraz by mohla byť súťaž o najkrajšiu fotku z jesene 2011. Čo Vy na to:? ◄ reagovať
tak nabuduce nech sa súťaže zúčastnia len ako hlasujúci (by som tak naokraj podotkla) ◄ reagovať
Asi sa chceli len zúčastniť :-) ◄ reagovať
tých na veeeeeeeeeeeľmi slabej (a aj to je silné slovo) je tam až neprimerane veľa. A snád si tí autori len nemysleli, že by s nimi mohli vyhrať :-))) ◄ reagovať
Evička ako dal odkaz Milank u mna tiež je naj foto 230 , medzi to lepšie patrí námatkovo 214,241,239,202 sú tam samozrejme i fotky na veľmi ale veľmi slabej urovni . ◄ reagovať
odkaz ...táto je excelentná ◄ reagovať
Edu už tu na jednu excelentní dával odkaz ... ◄ reagovať
edko, ktorá je excelentná? Ja tam nevidím nič také ◄ reagovať
Ano sú pridané naozaj aj excelentné fotky . Tak to má byť . ◄ reagovať
Mám pocit, že se začíná třídit zrno od plev :-) To je dobře, sice některé snímky už jsem viděl v galerii nebo snímky z té série, ale i tak je dobře, že se to začíná rozjíždět ... ◄ reagovať
jj je mi to jasné, mě se ted nedávno povedlo nafotit dančí, ale fakt pěkně :-) (musím se pochválit), ale aby to mělo ten jarní nádech, tak by se hodilo, aby ti danci měli shozené paroží, takže smůla :-) A takovou náhodu už asi nezažiju, tak zkusím honit nějaké jarní srnčí -jak říkám, bude to boj :-) ale nevzdávám se, popř. zkusím přemýšlet nad něčím jiným, ale zas at to moc nebolí :-) ◄ reagovať
Zigi9 - áno téma je to pekná a myslím dosť rozsiahla. Ale sme na poľovníckej stránke a podľa toho i budú fotografie vyberané do užšieho výberu. Je na každom ako kto chápe prírodu v spojení s poľovníckou tematikou. ◄ reagovať
Ondrik ospravedlňujem sa, tvoju fotografiu som prehliadol. Ak by bola neschválená, áno prišla by správa s informáciou prečo nebola schválená. Ďakujem že si napísal. ◄ reagovať
Jsem z toho v rozpacích, téma je to pěkné, ale fakt nevím, jak k tomu přistoupit ... Fotit květy, popř. žáby mi přijde hodně jarní a taky to rád cvaknu, ale zas když jsem na stránce lovuzdar, tak mi to přijde blbé sem vkládat tyto motivy. A doufat, že potkám něco vyloženě jarního, co se týká myslivosti a každého to při pohledu hned napadne (to jaro v tom), tak to bude boj, ale nějaký nápad máma snad to stihnu -když ne, tak žába to jistí ◄ reagovať
fotku na schválenie som poslal hádam aj pred 5 dňami, ešte tam nie je...:( ako dlho trvá kým tam pridá admin fotku? a čo keď ju neschváli, bude autor o tom informovaní?? ◄ reagovať
Mňa najviacej dostalo toto : odkaz /> Som zatajil dych . ◄ reagovať
Ondro už si tu dosť dlho na to,aby som spoznal tvoje foto.Viem,že si dávaš na fotke záležať,takže medzi týmito väčšinou nepodarkami Ťa rozpoznám hneď. ◄ reagovať
myslel som si, že je súťaž anonymná? takže ako vieš? pridal, nepridal?.......nepridal:( ◄ reagovať
Tak tak...,ale ty si tiež ešte nič nepridal :-) ◄ reagovať
téma je podľa mňa zaujímavá a šancu majú aj majitelia menej výkonných ,,strojov,, len treba chodiť po revíri s otvorenými očami! ◄ reagovať
Ondrík s prižmúrením všetkých očí je ako tak schopných súťaženia (z celkového počtu 80 fotos) asi 9 fotiek. Strašná bieda... Na ephoto.sk je dosť kvalitných a zaujímavých článkov aj pre začiatočníkov.Tajne dúfam,že sa ešte zapoja viac skúsení fotografi,ktorí v porote nie sú.Ak nie, bude to veeľky prepadák :-( ◄ reagovať
...veď preto som sa pýtal...:):):) ◄ reagovať
Nie je !!! Dal by som zopár rád ohladne komponovania fotografie. Neumiestňujte predmet do stredu vytvoríte tým pocit nehybnosti .Priestor sa nechava vždy v predu .Tiež pri krajine neumiestňujte horizont do stredu vytvoríte tým pocit neistoty a negatívneho napätia. Aj fotografia má svoje základné pravidlá uplatnuje sa tretinová kompozícia ,zlatý rez a podobne pomôcky . Kto by chcel takú rýchloškolu tak tu je
odkaz />
Kto chce prejsť ohňom nech si poskúša fotoserveri vivo,ephoto a podobné . Preto by mali byť v súťaži kvalitné fotky . ◄ reagovať
tak čo porota?:):):) je z čoho vyberať??? :(:(:( ◄ reagovať
kedy sa započítavajú pridané obrázky, po vložení alebo po schválení ? ◄ reagovať
Ja to zhrniem v krátkosti :-)
odkaz ◄ reagovať
Sme na stránke venujúcej sa poľovníctvu, a fotosúťaž by mala byť tiež v tom ponímaní ... tak prečo niektorí pridávate do fotosúťaže domáce zvieratá a kvety odfotené doma v záhrade? Áno, možno to súvisí s jarou a prírodou, ale nemyslím si, že práve tieto fotky vyhrajú :( ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.