Bikerov,štvorkolkárom,motorkárov ste si do hôr dotiahli sami. Už je po horách viac zvážnic ako dialnic.Niekedy sa čistili polovnícke chodníčky ,(NIE TURISTICKÉ) a polovníci sa po nich tichučko po svojich pohybovali a boli viacmenej jediní.Teraz si založíte krmovisko blízko zvážnice ,obsadíte ho fotopascami a myslíte si naivne že o ňom viete len vy . A fotopascí pribúda ,už nie je čas chodiť pešo revírom,aj darebných polovníkov je hojne,len nastavit fotopascu a potom prísť autom a bác.A veľmi sa divíte že vás tam vidia a rušia bikeri,štvorkolkári,turisti atď.Už je málo skutočných polovníkov,oni tu ale neplačú ,plače len ten čo sa mu nechce ,nevie a potom sú na vine všetci ,len nie on :-) A nefrfli na fotografov,oni chodia po hore najtichšie zo všetkých,ak by vŕzgali na tereňákoch ako niektorí polovníci,tak by odfotili prd.
Ta zaverečná ešte bude posunuta zrejme :-))) ◄ reagovať
aha, posunutá záverečná :) Fotografie môžete posielať do 28.4. 2012 (vrátane). Všetky zaslané fotografie spĺňajúce kritériá, budú zverejnené na odkaz - čiže na facebookovom profile portálu LovuZdar.sk, kde môžu do 6.5.2012 získavať hlasy / páči sa mi to. ◄ reagovať
paprik6 áno tak ako si ty predstavuješ les v zime. ◄ reagovať
mohla by sa spravit aj videosutaz o najlepsie video zveri ◄ reagovať
"Les v zime"Čiže les a všetko čo sním súvisí zver atď... ? ◄ reagovať
Fotosúťaž je pre všetkých registrovaných na LovuZdar.sk, je jedno či sú alebo nie sú poľovníci! A prečo cez Facebook? Pretože modul fotosúťaže tu nemám ešte naprogramovaný. Na starej verzii bol. Na tejto zatiaľ nie je. Tak preto cez facebook. Ako bolo napísané, komu nevyhovuje, že to bude cez facebook a tak komplikovane že poslať na email, tak sa nemusí zapojiť, je to dobrovoľné. Verím že čoskoro bude i fotosúťaž tak ako bývala priamo na portáli LovuZdar.sk ◄ reagovať
možno, aby sa poľovníci zlepšili vo fotení a pochopili, že tak ako sebe-dokonalejšia flinta ešte z nikoho ozajstného poľovníka neurobila, podobne ani sebe-dokonalejší foťák neurobil fotografa ◄ reagovať
Viem aka je tema,ale načo Edu píše že-MALA BY TO BYT SUTAZ POLOVNIKOV. ◄ reagovať
Hronec, prosím ťa, o čo ti ide? Snáď sa nechceš hodiť o zem a niečo si vytrucovať ako malé decko. Foto-téma je nepoľovnícka, sponzor tiež a pravidlá sú jasné. Ak chceš môžeš sa zúčastniť, ak nie nemusíš. Raz sa isto vyskytne súťažienka, ktorá ti sadne. Najlepšie, ak ju zorganizuješ a vyhlásiš ty sám. Aspoň uvidíš, aká je to radosť odrážať útoky pindošov, ktorým nikto neulahodí :) ◄ reagovať
Prečo len polovníkov? Čo ste dačo viac ako nepolovníci,teraz si to Edu prehnal. ◄ reagovať
Nie si sám,a ešte tak komplikovane.Poslat meilom adninovi,poslat do 20.A on posudi či splnaju kriteria a až potom ich dá na facebok? ◄ reagovať
myslím že na face to bude lepšia volba a ovela jednoduhšia robota pre admina . Takže nevidím dovod prečo to komplikovat . Tolko moj názor . Ja sa síce nezučastním ale rád si ju pozriem . Mala by to byt sútaž polovníkov . ◄ reagovať
Ja by som bol za to aby bola súťaž tu a nie na facebooku ◄ reagovať
Dobrá volba Dodo. Teším sa na víťaza . Lovu zdar. ◄ reagovať
V spolupráci so spoločnosťou Zoner sme pre vás pripravili fotosúťaž na tému Les v zime. Podmienky súťaže: Poslať súťažnú fotografiu na email admin@lovuzdar.sk, ako predmet emailu uviesť fotosúťaž, a do popisu uviesť login, pod ktorým ste registrovaný na LovuZdar.sk. Každý môže do súťaže zaslať 1 fotografiu. Fotografie môžete posielať do 20.4. 2012 (vrátane). Všetky zaslané fotografie spĺňajúce kritériá, budú zverejnené na odkaz - čiže na facebookovom profile portálu LovuZdar.sk, kde môžu do 29.4.2012 získavať hlasy / páči sa mi to. Fotografia, ktorá získa najviac hlasov vyhráva. Ceny do súťaže venuje spoločnosť Zoner. Vyžrebujeme dvoch výhercov: 1. autora víťaznej fotografie a 2. jedného z hlasujúcich. Technicky súťaž zabezpečí admin LovuZdar.sk. Odvolanie na vyhlásenie výsledkov súťaže nie je možné a každý zaslaním súťažnej fotografie súhlasí s podmienkami súťaže. Výsledky budú uverejnené na portáli LovuZdar.sk 30.4. 2012 ◄ reagovať
všimli sme si že tu nie si . 357AS je už v svojej koži a vulgarizmus sa zase ujal :-D odkaz ◄ reagovať
Všimli,ale hlavne že si už zdravý. ◄ reagovať
Áno, ale mal som zdravotné problémy a potom mi odišiel počítač, čiže bude spustená dúfam že konečne už dnes večer! Nevšimli ste si že som tu bol posledné obdobie veľmi málo? ◄ reagovať
admin, 13.3.2012 o 9:52 Fotosúťaž bude už budúci týždeň spustená. ◄ reagovať
samozrejem že nebudem menovat mojich informátorov osamely vlk . Taj je to pravda s tým kurčatom ??? Kupoval si niekedy nejaké chladené či mrazené ??? ◄ reagovať
zdá sa že admin spustí tento týžden nohavice,nie fotosútaž :-) ◄ reagovať
Edu, ále, čo nepovieš! A môžeš napísať, kým to bolo zistené??? ◄ reagovať
ja mam problem ze ked fotim nemozem polovat a opacne. ale ak dakto chce, kluudne moze fotit :) ◄ reagovať
Hronec u nas si možeš sfotit všetky polovačky . Nemyslím že by niekde inde mali nejaké tajnosti. Takže prídi a možeš fotit kolko len budeš chciet. ◄ reagovať
osamely vlk ty si nekrofilný zoofil . Bolo zistené ako si v nemenovanom obchodnom retazci chladené kuriatka ošahával . Nehanbíš sa ? ◄ reagovať
Hronec, ale ved zaprve nikto nepovedal ze les je len pre polovnikov. Ja sa snazim povedat ze je hlavne pre zver, a aby mala klud...Jasne ze fotenie v ramci normy proti tomu nic nemam... A ze sa fotograf nedostane na polovku? Skusal si to uz niekedy ?:) opytat sa ci mozes stat pri polovnikovi pocas honu, alebo byt v pohone ako honec? Podla mna vacsina by nic proti tomu nemal :) A podla mna turisti sa maju drzat turist. chodnikov. aj s biciklami a pod...proti tomu nic nemam...pripadne mladez nech si ide zahrkat na nejaku osamotenu lucku;) ak nebude robit velky bordel preco nie ... Vidis to by bola fotosutaz..hehe :) ◄ reagovať
Veru nepáči.Ved kolko fotografov má možnost zučastnit sa polovačiek?Rad si pozriem fotografie z polovačiek ale určite by fotiek nebolo až tak vela.A kedy maju chodit turisti,fotografi podla Teba do lesa?V zime nie teraz nie lebo je obdobie rodenia mladat,v jeseni nie lebo je ruja.Ved les nie len pre polovníkov,alebo čoho sa bojíte?Zberačov zhodov nebudem rozoberat v tom s Tebou suhlasim.Dobra by bola aj video-sutaž ale toho sa asi nedočkáme. ◄ reagovať
Hronec, a co nepaci sa ti moj navrh?:) Ved nebolo by pekne vidiet profi fotky z polovaciek? Fotografi sa stanu honcami:) a polovnici spolutvorcami ich fotiek :) A s tym obdobim uplneho kludu teraz som to myslel ozaj vazne:( nestaci z ekopu turistv chodi kade tade mimo po lesoch, zberaci parohov, este aj fotografi :( ◄ reagovať
Ja by som dal sutaž-najlepší návrh na fotosutaž.A kaso79 by z náskokom vyhral. ◄ reagovať
Ja by som nedal fotit ziadnu zver...Ved ide obdobie kludu, rodenia sa mladych!!! a zrazu vsetkych 10000 ucastnikov Lovuzdar.sk pojde fotit co najexkluzovnejsi zaber? :( Nechal by som fotosutaz na jesen, na dobu polovaciek a dal temu najexkluzivnejsi alebo najakcnejsi zaber z lovu. to je umenie vystihnut okamih a citat situaciu. ◄ reagovať
Ja by som dal líšky alebo tok hlucháňa ◄ reagovať
Edu. To by si si užíval, ty zoofil jeden, čo? ◄ reagovať
možno by bolo vhodné otvoriť súťaž o sľučom jarnom ťahu až po ňom, aby ľudia najprv čím viac nafotili a až potom vyberali ◄ reagovať
alebo srnčíu pi-u osamelý vlk ◄ reagovať
A čo tak súťaž o najkrajší srnčí zadok? ◄ reagovať
edu je jasné ze najkrajsieho mám ja :DDDDDD foto sluky a toho roku to by bolo len pár foto nemohli by sa zapojiť vsetci...mozno by mohla byt sutaz s najhumornejsím polovníckym podmazom:))) ◄ reagovať
Edu :D a prečo by mi mali byť zmazané moje fotky? :) Dušan s tými slukami súhlasím :) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.