Heming hunting
dnes je piatok,  22. november 2024,  meniny má Cecília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:09,  dnes západ slnka: 15:55
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kvóta na lov vlka - diskusia

autor: off sumcar
pridané: 22.10.2013 8:20

Bola uz vydana kvota na lov vlka na tuto polovnu sezonu ? nemozem to nikde najst.

Ake cislo by na nej podla Vas malo byt ?

počet zobrazení: 199 493
počet hlasov: 6
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 24.10.2013 o 16:07

jkupculak, naši pseudoochranári vlka ešte ani nevideli!!! Možno len v kúpeľni, keď si umývali svoju vysedenú riť. Však oni nevedia o vlkoch vôbec nič, robia iba to, čo im iný nakázali, lebo iné robiť nevedia. Keby sa mali živiť vlastnými rukami a vlastným rozumom, tak pokapú od hladu...

dať hlas príspevku | počet hlasov: 90

komentáre

zoradiť
zobrazené 2081-2120 z 2332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
on WolfHunter, 6.11.2013 o 18:31

dobre že dostal bann tato diskusia bola založena koli čomusi inemu nei aby tu niekto kikirikal :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off slavino, 6.11.2013 o 17:34

:) ban? skoda, ze nestihol odpisat co urobi pre svoj region a co uz stihol urobit... dost by ma to zaujimalo... myslim, ze o chvilku je naspat s novym nickom a inym mailom a snad sa vyjadri aj k jeho prinosu pre spolocnost. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off premvadasz, 6.11.2013 o 17:32

xaxap o nemcoch mam svoju mienku sem ju radsej nenapisem a momentalne pracujem vo firme kde je nemecke vedenie...nejaky blbecek sem vypisuje aky sme vsetci alkoholici a zadubenci to je podla teba v poradecku, a ochranari su anjeli, iba som mu uviedol jeden priklad ze to nie je celkom tak:)pochybujem ze na zaklade mojho prispevku niekto urobil"nepěknou vizitku" o nas.... ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 15:52

nebudem sa k tejto teme viac vyjadrovať každy je šef na vlastnom piesočku...tie snežnice je dobry napad :) ◄ reagovať

off lukas208, 6.11.2013 o 15:51

takze je chyba ze polovnici prikrmuju zver ??? dajme tomu zeby prestali prikrmovat hned by ste začali širit članky a fotografie ze polovnici sa o nu nestaraju ... ◄ reagovať

off XAXAP, 6.11.2013 o 15:29

WolfHunter: Máš pravdu, že nejsi terapeut, ale mě se stejně ten přístup nelíbí. A proč se nechat vyprovokovat? Ta válka ochrany a myslivosti je stejně velký nesmysl. Oba zájmy mají hodně společného a dokážou žít vedle sebe i s věcmi, na kterých se neshodnou. Děje se tak ostatně už léta. Tak proč vytvářet dojem, že ochranář je pro myslivce ďábel? Vymezování se je nejlepší cesta jak se nechat společnosti vyšachovat do autu. A mimochodem. Myslivost by se na Slovensku neměla zhroutit ani s faktem, že bude na vlky kvóta nula. To by byla ostuda. A realita je taková, že k tomu dle všeho dojde. To omezení jen na příhraničí nevydrží. PS: OK :-) vezmu si i sněžnice :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

on WolfHunter, 6.11.2013 o 15:20

XAXAP...ako sa do hory volá tak sa z hory ozýva a slušný sme boli roky...nie sme výchovný poradcovia ani rodičia každy za seba zodpovedá sám ...sme možno celok ale každy špecificky vlastným prístupom...kým mi riešime žabomyšie vojny situacia nabera na obratkach a doplaca na nu objekt nášho záujmu...k tomu snehu radím aby si si si vzal aj jesennu aj zimnu obuv nejak sa nedá odhadnuť počasie zo dna na den nie to o tyžden :) ◄ reagovať

off XAXAP, 6.11.2013 o 15:18

premvadasz: Já jednou viděl, jak němec na dálnici ve stau masturboval. V kabrioletu! Má to jako znamenat, že jsou všichni němci zvrhlí? :-) Sorry, ale přesně tyhle argumenty dělají myslivosti u lidí nepěknou vizitku. ◄ reagovať

off XAXAP, 6.11.2013 o 15:14

WolfHunter: Slušnost nemůže jít nikdy bokem, chceš-li si zachovat společenský kredit. Ban ho možná zastaví tady, ale motivuje jinde, kde to už pod kontrolou nemáte. A to je ten průser. PS: co ten sníh? :-) ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 15:07

spravca diskusie dakujeme ...:) ◄ reagovať

off premvadasz, 6.11.2013 o 15:06

viktor trepes tu o ozratych polovnikoch ked takeho stretnes treba zavolat policajtov a zalezitost je vybavena behom par minut bodka!!!mal som cest v jedno rano vidiet okolie chaty kde boli ubytovany "ochranari" ogrcany nebol hadam len komin na streche:) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

on WolfHunter, 6.11.2013 o 15:06

viktorko narobili ste humbuk pes ako pes bez ohladu čo robí platiť prenho malo to iste ako pre všetkých ostatných nemám význam to rozoberať riešili to a poziťovali sa na jeho majitela zaujimave veci takže nerieš tu polovníka čo urobil čo neurobil ...legalne zastrelil psa ...tým to hasne...a pre XAXP su veci ktore sa tolerovať dajú ale aj tak kde ide slušnosť bokom a razne sa musí zakročiť proti ludom ktorý si myslia že je ich všetko do všetkeho ◄ reagovať

off spravca-diskusie-2, 6.11.2013 o 15:04

viktormt mas bann ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off XAXAP, 6.11.2013 o 14:59

Pánové, to, že existuje docela výrazně viditelná skupina agresivních kritiků myslivosti a výrazně větší část populace, která si to myslí taky, mají na triku hloupé, mačistické a paušalizační řeči, co zde mnoho z vás předvádí. Ostatně i nejlépe hodnocená odpověď od dusanbeho není zrovna dobrou vizitkou. Ten Viktor byl možná laik, co nemá moc o přírodě páru. Ale ono je to ve finále jedno, co věděl nebo nevěděl. Vyprovokoval vás ale k vyjádřením, která povedou znova a opět k poškození jména myslivosti. A můžete si za to sami. Smutné je, že vás to ani nenapadne, že si řežete vlastní konár. A ještě smutnější, že to za vás odskáčou i myslivci, kteří nesebereflektivní paka bez respektu nejsou. A Viktorovi k tomu bude stačit jeden pitomý printscreen a sociální sítě. Přemýšlejte o tom. PS: Jedna otázka na počasí - už na Slovensku nasněžilo? Jedu na 14 dní na Štiavnické vrchy, tak ať vím, co na nohy. Díkes a lesu zdar! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off viktormt, 6.11.2013 o 14:55

ten pes bol riadne oznaceny a samozrejme, ak sa stara o chov rysov, asi nebude na voditku, ze..? pouzivaj hlavu.. ten polovnik navyse potom 3x zmenil vypoved.. najprv nevedel co to je, potom myslel, ze vlk a potom si vymyslel zase nieco ine.. - uz to, ze polovnici takto klamu - to je sila.. nenormalne.. a ano - ty strielas zver kvoli nutkavym pocitom.. liec to. ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:50

nedá mi ale čo viem ten pes ktorý sa udajne staral o chov rysov...nemal nijaku výnimku aj prenho platilo to čo jeho majitel porušil a rozoberalo sa to...ak mám takeho psa a záleží mi na nom nedovolím mu potulovať sa kade tade narobil sa humbuk okolo toho a len sa vdaka tomu zistilo čo zač bol vlastník psa...nekategorizuj ked vieš nahadzať všetkých do jedmneho vreca teraz nerob výnimky...ako ťi písaly nemaš dokazy nemáš pravdu ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:45

hyperon - tak fajn, si mozno jeden z mala..normalnejsich ◄ reagovať

off hyperon, 6.11.2013 o 14:44

este raz, ak vies o niekom, kto robi nieco nelegalne chod na policiu. my ti budeme vdacni ze konecne spravis nieco ako ochranar, pretoze pytliakov radi nemame. v opacnom pripade su to len a len obvinenia bez akohoklvek dokazu - t.j. neustale tliachanie do vetra. a teraz si poloz otazku kto sa ma dat dokopy. ja to urcite niesom! ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:44

no nič viktrko sa vyplakal podakujme mu za životný výkon hlavne v závere nám všetkým urobil láskavosť a ujasnil nám odkial vietor fúka a aj to ako veeeeeeeeeeeeeľmi je mimo.........Viktorko dakujeme ťi :) ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:40

wolf - strielas zver len kvoli potrebe.. trafil som sa, dovi dopo.. hyperon - ANO, TVRDIM, ZE PYTLIACI SU HLAVNE Z RADOV POLOVNIKOV.. a..? co s tym? dajte sa dohromady, spravte si poriadky vo vlastnych radoch. nie je o com.. kto travy drave vtaky? ci....? ani sam uz nevies..? kto strelil psa, ktory sa staral o chov rysov? nevies ci si.. dajte sa dokopy. dovi dopo.. banda spuchnutych buranov z dedin.. ◄ reagovať

off hyperon, 6.11.2013 o 14:36

vies o niekom kto pytliaci? ak ano chod na policiu. ak nie, tak si davaj pozor na to co sem vypustis, existuje aj nieco take ako krive obvinenie, je na to §. ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:35

tiež pošli viktorko otca na psychotesty ked ti dá vpysk za to že si sa mu evidentne nepodaril?...:D do mojej povahy sa nestaraj je akuratna vzhladom na to žo za indivídum si ty tebe len nasrať do rúk a tri týždne ťa k vode nepusťiť...rad by som ťa upozrnil na to aby si nehadzal všetkých do jedneho vreca...za to čo robíme my na rozdiel od vás zodpovedáme máme zákon máme systém čo máťe vy nič a to vás asi trápi však? ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:31

wolf - podla zakona si povinny podrobit sa psychologickym testom sposobilosti. nemas mat ako polovnik co vybusnu a prhku povahu.. v dobe kamennej ludia lovili do klepcov a travili strichinom? si psychotik? vy teraz pytliacite a chodite do lesov autami, navyse v podnapitom stave.. ehm.. toto nerobi ziadny ochranar. ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:29

viktorko ...mam nutkanie ale streliť ťi po papuľi :) dojdi a umožni mi myslím že by som sa načakal v rade na túto možnosť...k tým tvorom zastreliť a uloviť je dva a prepač že takato formna je etickejšia ako to uškrťiť holými rukamy zaujimave že kedysi to lovili do klepcov trávili strichínom a ty sa narodíš až teraz bojovník za práva sám nevieš čoho...uži si svojích 5minut slávy už ťi plynú...:) ◄ reagovať

off MatkaLC, 6.11.2013 o 14:28

...keď NEBOL človek poradila si sama, keď NEBOL :-) teraz jej pomáhame my (nezahrňuje to teba, keď myslím na dobré) !!! ty si stratený prípad viktor. To čo je za nový druh drogy? Na čom teraz fičíte? Kukám že silne omamné a debilizujúce. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off viktormt, 6.11.2013 o 14:23

wolf.. nezijeme v minulosti. je rok 2013. ked budem zit v dobe kamennej, ulovim si zver aj ja, aby som sa najedol, atd. ved toto aj ludia robili. dnes lovia zver kvoli tomu, aby si mohli len strelit, pripadne to zakryvaju za nejaku nezmyselnu regulaciu. ked nebol clovek, priroda si poradila aj sama.. dovi dopo. ak mas nejake psychoticke nutkanie strielat zive tvori, okamzite padaj na vysetrenie.. rovnako ostatni, co tu mate fotky ulovkov.. ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:23

Viktorko raz si povedal že príroda nas nepotrebuje polovníkov predstav si že sa vráťime v čase miliony rokov do zadu a ocitneme sa v situacii ked nebudeme na vrchole potravinoveho reťazca ale len jeho sučasť...stretneš sa zoči voči vlkom a čo urobíš...ja ho ulovím aby som prežil a ochranil nejaku hodnotu vtedy život dnes zver užitkové zviera...čo spravíš ty nechaš sa zožrať pretože si dostatočne blby na to aby si pochopil že nie si nič viac ako ja a ja nič menej ako ty...všetko je založene na teorii a praxi dedenej z otca na syna nezabudaj že najprv sme boli lovci až tak rolnici nemožeš to chcieť opačne kračaj z dobov a ta bol a aj bude bez vás bohužial bez nás nie my sme tu ťisícky rokov vy skaza chvíľu a ver mi že len na chvíľu ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:18

wolf - kolko polovnikov sa stara o pernatu zver? o rozne chranene uzemia, vody, juzne luhy, o netopiere..? nooo.. ziadny ◄ reagovať

off Hekler, 6.11.2013 o 14:09

viktor, tá moja poznámka patrí Tebe, to len aby sa vedelo, ak si to nepochopil tak potom už nič .... ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:08

vy nič neťahate...len paraztujete na tom o čo sa starame my...keby nie nas niet ničoho.. ◄ reagovať

off soson, 6.11.2013 o 14:07

VIKTOR NEVIEM PREČO ALE, PRICHÁDZA NA MNA TAKÁ CHUT SA S TEBOU STRETNUT. TAK CHLAPSKY PODEBATOVAT O IQ O SEDLAČI. ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:04

hyperion.. tu mas argument roka.. KED JE VAS TOLKO, preco ochranu prirodu tahaju ochranari? dovi-dopo ◄ reagovať

off Hekler, 6.11.2013 o 14:03

chlapče, keď sem píšeš svoje odborné pripomienky určite máš záblesky v očkách, žiaľ nemá to nič spoločné s Tvojou odbornosťou, to len svetlo preniká cez Tvoju dutú hlavu .... ◄ reagovať

off hyperon, 6.11.2013 o 14:03

vidim ze to co som napisal, si ponal vlastnym sposobom a uplne zle - aspom podla mna. ale ked uz sa len tak praobycajne zamyslim nad prispevkami kde nejaka do veci zasvatena komunita (alebo aspom jej vacsina) ludi tvrdi jedno a ty sam zase ine, stale ti pripada ze my sme ti blazni, a ty si lietadlo? podla zdraveho rozumu si myslim ze je nieco v neporiadku ked jednotlivec sa snazi bez padnych argumentov presvedcit zvysok a ani za ten svet si neprizna, ze ano, ked je tych ludi tolko a tvrdia nieco svorne, tak na tom asi nieco pravdy moze byt. prepac ak som sa ta nejako dotkol, ale vzhladom na tvoju neschopnost akceptovat cudzie nazory a fakty, dalsie diskusia nema ziaden zmysel. na zadanie otazky v nazve temy tu presne odpovedal admin, takze pre mna je tato vec uzavreta. ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 14:01

nezvladas stavy.. to ste vy.. polovnici.. kazdy sa raz ukaze..;) hrate sa na mudrych, ale wolf prezentuje vsetkych.. dovi dopo, sedlač :) ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 14:00

:) ok maš pravdu teba tiež mama krmi aby ťa odstrelila? :D mala by ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 13:56

wolfhunter - prikrmuje sa z dovodu, aby bolo co strielat.. pravda je krasna vec. ◄ reagovať

on WolfHunter, 6.11.2013 o 13:54

:!) viktorko jediny komu treba pomocť si ty ...nie prikrmovaním ale poriadne ťa udierať lopatou po hlave až kým sa ťi v nej neozvú kroky ...to budeš počuť prichádzať rozum :D ◄ reagovať

off viktormt, 6.11.2013 o 13:53

miso111 - adam podla vsetkeho presadzuje prirodzenu obnovu lesa, bez zasahu cloveka.. takto rozmyslam aj ja, cize nevidim dovod nieco si vytlacat a ucit sa.. si mimo? ◄ reagovať

off miso111, 6.11.2013 o 13:52

:))) tak potom sme debatu skončili. Podľa mňa je to veľmi jasné a zapamätaj si najmä poslednú adamovu vetu v jeho poslednom príspevku. Vytlač si ich, zaves nad pracovný stôl a nauč naspamäť. V tom je podstata konsenzu! ◄ reagovať

zobrazené 2081-2120 z 2332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov