M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kvóta na lov vlka - diskusia

autor: off sumcar
pridané: 22.10.2013 8:20

Bola uz vydana kvota na lov vlka na tuto polovnu sezonu ? nemozem to nikde najst.

Ake cislo by na nej podla Vas malo byt ?

počet zobrazení: 202 363
počet hlasov: 6
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 24.10.2013 o 16:07

jkupculak, naši pseudoochranári vlka ešte ani nevideli!!! Možno len v kúpeľni, keď si umývali svoju vysedenú riť. Však oni nevedia o vlkoch vôbec nič, robia iba to, čo im iný nakázali, lebo iné robiť nevedia. Keby sa mali živiť vlastnými rukami a vlastným rozumom, tak pokapú od hladu...

dať hlas príspevku | počet hlasov: 93

komentáre

zoradiť
zobrazené 1921-1960 z 2342 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off balance, 27.11.2013 o 10:25

A poslal by som to aj poľskej, českej a nemeckej ambasáde. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Hekler, 27.11.2013 o 10:17

Jaro, nepreceňuj Moniku, tá ani netuší na ktorej ulici je uvedené ministerstvo ... žiaľ ... ◄ reagovať

off hyperon, 26.11.2013 o 23:02

Stagstalker, za tvojim poslednym prispevkom uz len treba dodat: Amen. prispevok je jasny a presne vystihuje podstatu problemu. keby su takto podobne zmyslajuci ludia ako ty aj na tych spravnych miestach, verim ze by sa nam "dychalo" lahsie. ◄ reagovať

off Stagstalker, 26.11.2013 o 21:33

Písanie listu je časovo náročné(koncept aj doba doručenia), relatívne nákladné a s neistým koncom úspešného doručenia správnej osobe. Nehovoriac, koľko sa tam vytrápia kým určia správne oddelenie, keď list otvoria a vykukne slovenčina :) Kontakt na dotyčného šéfa mám priamo od osoby, ktorá na úrovni EU komisie problematiku vlka a medveďa riešila, ona mi ho odporučila, práve on podobné podnety prijímal a dokázal ich poslať na správne miesta, preto som tu ponúkol túto rýchlejšiu a istejšiu cestu. Zároveň by som poprosil poľovných hospodárov, členov združení, či predstaviteľov SPK, ktorí to tu určite čítajú, že pokiaľ niekto vedie súkromné či oficiálne štatistiky a počte strhnutej zveri, počtoch vlkov v konkrétnych revíroch či oblastiach, má fotky strhnutých divých či hospodárskych zvierat, nech obetuje chvíľu času a zašle nejaké údaje na niektoré z adries, ktoré som uviedol, hoc i v hromadnom maile. Dôležité je informácie priebežne aktualizovať, lebo v kanceláriách vo veľkých mestách majú o počtoch týchto dravcov a ich vplyvu na hospodárenie so zverou veľmi skreslené predstavy. Nikto nechce vlka či medveďa vystrieľať. Len dosiahnuť to, aby sa ich selekcia, či už početnosti, pohlavia resp. veku robila s rozumom, odborníkmi a nie na základe virtuálnych podnetov pseudoochranárov. Pasivita posledného obdobia, keď tu napr.nejaký predstaviteľ SPZ či SPK nemá vytvorený ani vlastný resp. aspoň všeobecný nick za svoj orgán(aspoň ja som ho nezachytil), aby dokázal verejne komunikovať s tu registrovanými členmi komory, či koordinovať ich snahu a podnety je skutočne frustrujúca. PS: Aby som len doplnil, pre prípadných "ochranárov", ktorí by nadobudli dojem, že som zástanca vystrieľania všetkých vlkov a podobne a chceli by mi ich svoj názor napísať tu či v súkromnej pošte. Nemám revír, ak niekde lovím sú to oblasti, kde vlk len náhodne prechádza, nemám vlka streleného a ani ho asi ešte dlho mať nebudem. Vlk aj medveď do prírody patrí, verím, že jeho stavy udržíme, ale v denzite primeranej nášmu územiu a tiež vo vhodnej vekovej skladbe, ktorá sa bude udržiavať v primeraných číslach aj viac menej sama, lov prírastku u medveďa, či papierovo vyrobené obmedzenia lovu vlka totiž k priaznivému vývoju situácie nepomôžu, veď napríklad posledné roky "žneme" výsledok absolútnej ochrany kormorána. A rybári plačú. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 6

off jarodt, 26.11.2013 o 20:58

Stagstalker, lepšie riešenie ako zaslať email je zaslať list pánovi šéfovi právneho oddelenia EK. Rovnocenné riešenie je zaslať list rovno na EK pre životné prostredie: Generálne riaditeľstvo pre životné prostredie,Európska komisia,B-1049 Brusel,Belgicko.................. Ináč odporúčam zásadne nepísať Beňovej, tá sa významným spôsobom zasadzuje za úplný zákaz lovu vlka, dokonca aj samotný náčelník si ju chváli ako veľmi im pomáha. Ktovie aký vplyv mala táto osoba na vydanie tohto ministerského paškvilu, ani by som sa nečudoval, že veľký. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off Hekler, 26.11.2013 o 15:16

super, ja píšem a požiadam o pomoc P. Šťastného s poznámkou že aj Golonka je poľovník ... ((: ◄ reagovať

off robos, 26.11.2013 o 15:01

asi ste si viacerí nevšimli, že to s dvomi E na pralesy bola výzva poľovníckej komore. a kedže nepredpokladám, že sa na niečo také zmôžu, rýpal som dalej. ale bolo by fajn zachrániť napr. pár biotopov hlucháňa, ked už som spomínal vodné vtáky. ◄ reagovať

off balance, 26.11.2013 o 11:29

corazon - aj mňa by ma zaujímalo aký počet vlkov musí byť na Slovensku, aby sa dal loviť bez obmedzení. Zrejme kľúčová otázka ktorej sa všetci ministerskí budú chcieť vyhnúť. ◄ reagovať

off balance, 26.11.2013 o 11:25

stagstalker - možno by sme mali začať od nášho ministerstva a podľa info zákona ho požiadať o zverejnenie podkladov k tomu nepodarenému usmerneniu ◄ reagovať

off jirik, 26.11.2013 o 9:33

Palec nahoru!!!! ◄ reagovať

off elciervo, 26.11.2013 o 9:30

good job! :) ◄ reagovať

off Stagstalker, 26.11.2013 o 9:19

Pridávam zoznam ADRIES: najprv priamo z Ministerstva životného prostredia, je ich tam dosť, každý si môže vybrať. odkaz ......................................................................OBVODNÉ ÚRADY ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA odkaz alebo tu odkaz , treba si kliknúť na príslušný kraj na následne na lište vľavo zvoliť odbor starostlivosti o životné prostredie............................................................V neposlednom rade, máme tu EUROPOSLANCOV, zoznam kontaktov dávam sem odkaz. Tí majú priamy dosah na konanie v EU, treba im teda podnetné návrhy pravidelne zasielať :) Poslednú adresu som vybavil po vlastnej línii, je na šéfa právneho oddelenia Európskej komisie, v pohode je možné mu napísať a on už podnet postúpi ďalej, tam kam patrí. Podnety je možné zasielať aj v slovenčine a češtine, pracujú tam totiž aj slováci a česi. Daný mail však pošlem len na žiadosť v súkromnej pošte pre SERIÓZNYCH záujemcov, nebudem ho dávať na sklo. Kto má záujem, môže mi napísať. Zároveň Vás poprosím, aby ste zasielali len konštruktívne podnety, ktoré niečo budú dokumentovať a dokazovať (spôsobené škody, aplikačné problémy a podobne), prípadne v ktorých opíšete skutkový stav a dopad na životné prostredie či hospodárenie so zverou. Zároveň požadujte konkrétne odpovede a riešenia, nenechajte to len v štádiu, že príslušným orgánom niečo oznámite, žiadajte aj vyjadrenie, ako chcú danú situáciu riešiť. Pokiaľ budete chcieť nejaké konkrétne informácie, odvolajte sa aj na infozákon ( zákon 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciam), odkaz na návod čo a ako robiť dávam v kocke sem odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 7

off balance, 26.11.2013 o 8:25

robos - ty si zrejme nemal svoj deň. Ty chceš naozaj týmto organizáciám posielať peniaze? Aby mali za čo platiť špičkových právnikov a naháňali ťa po súdoch? To nebol dobrý nápad. Ale skúsme sa venovať hlavne vlkovi štvornohému. ◄ reagovať

off hyperon, 26.11.2013 o 0:39

napad to mozno neni zly, ale vlkom by som to urcite neposlal. podla mna by sme si tym prispievali na nasu vlastnu antikampan. ◄ reagovať

off orol, 26.11.2013 o 0:34

Stagstalker 10:36- logický a reálny príspevok. Klobúk dolu. Veĺmi dobrá taktika, stratégia, spôsob vedenia "boja"... ◄ reagovať

off robos, 25.11.2013 o 21:05

je to pekných pár rokov, čo som kdesi možno i v poľovníctve a rybárstve čítal článok o ochrane prírody a poľovníctve. spomínali tam amerických poľovníkov, ktorí vykúpili cez 200 ha močiar, ktorý chceli meliorovať poľnohospodári.samozrejme sa k nim pripojili miestni ochrancovia vtáctva a veľmi si pochvaľovali spoluprácu a obojstranne výhodné zabránenie pestovaniu pšenice. čo tak dať našej slávnej poľovnej komore návrh odkladať každý rok dva eurá od každého poľovníka a odkúpiť za to kus lesa a vyhlásiť ho za súkromnú rezerváciu. alebo to podarovať vlkom, ked už v tom majú prax. som zvedavý, ako by sa tvárili, keby im od zelených ,,idiotov" prišlo 100 000 eur. A každý rok. asi by sa podakovali, obľúbenci obrích jedlí a bukov (medzi ktorých partím i ja) by sa predsa pred verejnosťou neznemožnili a možno by i dojatím zavreli huby. v prvom rade by sme mali byť ochrancovia prírody (aspoň sa tak pred verejnosťou oficiálne prezentujeme), tak ukážme, že nimi skutočne sme. poľovníci, poľovnícka komora, po dva eurá na pralesy! ps. sumu možno zreálniť s dôrazom na výsledok ◄ reagovať

off balance, 25.11.2013 o 18:55

Stagstalker - 100% súhlasím. Pokiaľ nie je problém, daj nejaké kontakty priamo na mail. Budeme písať... ◄ reagovať

off jirik, 25.11.2013 o 11:09

Stagstalker - to je nejůčinější způsob, musí se úřady doslova ,,dokopat" k nějaké činnosti.Ted jen dát dohromady adresy úřadů a kompetentních osob a začít je ,,informovat" o skutečnosti.Pořídit fotodokumentaci a popis s lokalitou není snad tak velký problém a potom jen odeslat bud emailem či doporučeně.Čím více případů tím lépe.Samozřejmě se vyvarovat nějakých ultimativních požadavků - nemůže to být formou,, když nepovolíte stejně je střelíme"apod. ◄ reagovať

off Stagstalker, 25.11.2013 o 10:36

Zaznelo tu vela veci, ktore maju zmysel, odborny vyskum, podlozene cisla a podobne. Tu si treba uvedomit, ze ale taketo podklady vyzaduju cas a aj ked budu predlozene, budu nasledne aj spochybnene, cize vsadzat len na jednu kartu sa nemusi vyplatit. Podla mojho nazoru, v prvom rade treba byt otravny a pisat. Ale nie tu, ale na prislusne institucie, najma europsku komisiu, ministerstvo, ochranu prirody, jednotlivym europoslancom,proste vsade. V dnesnej dobe elektronickej posty, vam to zaberie menej casu ako napisat prispevok sem na forum. Treba vyplakavat, posielat udaje z praxe, pripojit fotky strhnutej zveri a neustale dokola popisovat skutocny stav. Moja dobra kamaratka pracuje v EU komisii a ma na starosti problematiku zivotneho prostredia, temu "zdruzenie Vlk" so mnou viac krat konzultovala, sam som jej daval podnety ako na to ci ono reagovat, su tam z nich vsak uz zufali, neustale im totiz vypisuju a posielaju desiatky mailov so ziadostami o stop lovu vlka ci medveda, pricom ako sama povedala, vsetkym cislam, ktore im poslu sa snad ani neda verit. Ale kedze su vytrvali, nakoniec sa im spravi jeden ustupok, potom dalsi a takto to ide dokola, bohuzial tam o tomto nerozhoduje len jeden clovek a mnohi politici v EU, ked vidia ten simulovany akoze "tlak verejnosti", ktori dokazu taketo ochranarske zdruzenia demagogiou a neustalym bombardovanim ziadostami navodit, si na tomto buduju kampan. Staci si pozriet ich web stranky s udajmi, ktore tam prezentuju. Treba sa poucit a robit toto iste, len s nasim pohladom na vec, inac poznaju len jeden nazor a nemaju sa potom moznost ani priklonit k inemu, ci inym argumentovat. A treba to robit najma masovo, s poukazom na vyvodenie zodpovednosti u organov ochrany prirody ci EU, zato, ze nekonaju ked sa inej skupine obcanov sposobuje skoda na dobytku, zveri, ci v pripade medveda aj na ludskom zdravi. Poukazanie na negativa nema rad ziaden politik ci komisar :) A k tomu medialnu masaz. Takto proste funguje "pretlacanie" a lobbing v praxi. Skoda, ze organizovanie takychto aktivit nerobi SPK, ta by si mala zobrat priklad zo zdruzenia legis telum, ktore neskutocnym sposobom zapracovalo pri okresani Lipsicovej novely o zbraniach a strelive , ale aj aktivitach EU pri snahe stazit a obmedzit vlastnictvo a drzbu zbrani. Keby nebolo ich, mame to teraz velmi tazke. SPK nieco sice alibisticky napisalo a tym to haslo, proste slabota. A to legis telum spolupracuje s podobnymi zdruzeniami aj v zahranici a svoj tlak koordinuju a vysledky poznat. Proste chyba nam skupina ludi, co by vedela vyuzit potencial 55tisic polovnikov s rodinami a ludmi fandiacimi polovnictvu, je to neskutocna sila a hlas, ktory je pocut. Pricom organizovat sa v dnesnej IT dobe je lahke. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 9

off Jeger, 25.11.2013 o 8:52

Dobrý deň chlapci. No koľkých ste už tohto roku ulovili keď tu na všetko nadávate ? Radšej chodte do revíru a nie tu bludy vypisovať. S pozdravom... ◄ reagovať

off apisko, 25.11.2013 o 8:35

balance, daj dokopy tú petíciu. Ja ju podpíšem. ◄ reagovať

off XAXAP, 24.11.2013 o 23:24

WolfHunter: Stavíš své teze nereálně. Nelze srovnávat turismus a myslivost. Ani ekonomicky, ani co se týče právního aspektu. Je to jakobys chtěl umožnit zákon pro majitele sportovních vozů, který by řešil uzavření komunikace proto, že se jich pár sešlo a chtějí jet rychle. Myslivost není a ani nebude ve skupině primárních práv a asi ani v sekundárních. Čím víc navíc ty a další budou veřejně napadat kohokoliv expresivy, tím více budete z prostoru pro myslivost ubírat a v podstatě stavět nás všechny do pozice: myslivec = deprivant. To chceš? Ptám se, protože na tom pracuješ opravdu intenzivně. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off Edu, 24.11.2013 o 23:24

uf zas zigi 9 ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off XAXAP, 24.11.2013 o 23:15

Chlapi slovenský, vy se nedohodnete ani mezi sebou, jak máte vytvrdlé názory. Proti velmi jednotné ochraně přírody, dokonce na mezinárodní úrovni, máte stejnou šanci, jako vyhrát s dvojkou a pětkou v pokeru, když na stole leží dvě esa a dva králové. V podstatě nemáte šanci něco získat bojem. Užitečná by byla komunikace. Ale tu, až na výjimky, musí vést někdo jiný, než vy. Najděte si dobrého vyjednavače, pokud stojíte o lov šelem a nechcte být pytláky. S příspěvkem apple, 22.11.2013 o 19:39 souhlasím plně. ◄ reagovať

off orol, 24.11.2013 o 22:13

Zákonná doba lovu vlka by mala byť v SR od 16 septembra do 28 februára. ◄ reagovať

off Edu, 24.11.2013 o 21:32

dusanbe správne si ich nazval pseudoochranári prípadne ničitelia našej prírody nie len fauny ale i flory . Ja nepodporujem žiaden extrem máme štatnu ochranu prírody ktorá koná zodpovedne . Dogmatici z loz vlk budú škodiť stale a čo je najhoršie absolutne beztrestne !!! odkaz keď som napísal Ďurkovi na facebook , že on ako ochranar by nemal púšťať svojho psa bez obojka a vodítka v chranených územiach a je to dosť ostuda . Neodpovedal ako človek iba ako dobre zarabajuci . Že on má vela špičkových pravnikov a mna žaluje ja mu musím dokazať odkial je jeho fotka ked bol so psom a ešte sa poradí !!! Nuž Ďurko šírenie strachu je nastroj každej mafie . Mal by si si sypať popol na hlavu nie prskať a kopať . ◄ reagovať

off corazon, 24.11.2013 o 18:36

Vidím to asi takto: tohtoročný limit vzhľadom na obštrukcie súvisiace s dokumentáciou ulovených vlkov nebude splnený. Keď nebude splnený, ďalší rok bude ešte nižší s logickým argumentom, že pokiaľ sa neodlovilo tak vlkov asi niet. Alebo lov vlka zakážu úplne. Takže moje odporúčanie je, aby sme sa okrem protestov proti ministerskému pokynu sústredili na dokumentáciu a to akúkoľvek, stavov vlkov a škôd ním spôsobených. Celkom by ma zaujímalo aký počet vlkov musí byť na Slovensku, aby sa dal loviť bez obmezení - tak ako to navrhuje balance. Povie nám to niekto z ministerstva? ◄ reagovať

off jarodt, 24.11.2013 o 18:29

stromboli, dosaď za slovo "niečo" konkrétny návrh. ◄ reagovať

off stromboli, 24.11.2013 o 18:23

Balance má pravdu. Treba niečo urobiť. ◄ reagovať

off jarodt, 24.11.2013 o 18:04

lubenko, ja som mu poslal správu, aby som tu zbytočne neprúdil, ty si sa nechal uniesť, namiesto toho, aby si si to vybavil s ním si si to vybavil s východniarmi. Sám si pochopil, že takéto diskusie nemajú najmenší zmysel. Jediná možnosť je konštruktívna diskusia, konkrétne návrhy, nič iné. ◄ reagovať

off lubenko, 24.11.2013 o 17:47

prečo si nereagoval na jeho komentare,ale tu končim nema to tu zmysel ◄ reagovať

off jarodt, 24.11.2013 o 17:38

lubenko, reagujem na tvoj komentár, citujem: " čo ste u vas na vychode kde je najviacej vlkou urobili ..." Ja len vravím, že ak sa takto budeme do seba navzájom navážať, čo ste spravili vy a čo my, tak to nepovedie k ničomu, je to dopredu stratené. Takéto narážky nevedú k ničomu. ◄ reagovať

on WolfHunter, 24.11.2013 o 17:35

Lubenko...čo je take tragicke na príspevku balance?...prečo mám pocit že nejde o nič len nás zamestnať hlúposťami aby sme strácali čas miesto toho aby sme k veciam pristupovali tak ako sa má?...povedzme že súčastný stav je reakciu na naše nie najšťastnejšie pôsobenie vystupovanie vyjadrovanie aj vdaka tomuto foru na ktore má prístup naozaj kadekto aj ktosi komu poľovníctvo vadí beznajmenšej príčiny...logicky nechajme to par rokov tak dokunetujme zaznamenavajme ak máme pravdu časom sa dostavia problemy ktore vzniknú nárastom vlčej populacie tým že česi tie podmienky nikdy nebudu mať iba rečičiky ...rovnako poliaci budu hlásať ochranu a z druhej strany hranice to váľať jedna radosť...až porastu škody až začnu kričať polnohospdarsky chovatelia dobytka až prejde legislatíva o náhradch škod štátom za štátom chranene žicvočíchy potom sa asi par ľudí preberie...nechal by som vlka vlkom a obula sa do ochranarov tak ako podotkol jardot pretože tam je problem vlk tu je vlk tu bol a aj bude nech si ho chrania až im prerastie cez hlavu...dufajme že zbieranie trusu medveda pre zistenie počtu vdaka DNA prinesie viac a hlavne získame argumenty pre naše tvrdenia...poučme sa z toho čo sa udialo teraz reagujme lebo vydobili toto a budu chcieť viac...vlk je len obetny baránok snahy niekoho pripraviť alebo uplne nas obmedziť v tom čo robíme čomu sa venujeme čo pre nas čosi znamená...nemyslím že je čas na nezmyslene debaty a vysvetlovanie kto ma rozum vie odkial vietor fuka a naozaj kým sa nepodniknú kroky akýkoľvek prípevok tu bez navrhu konkretneho nápadu alebo kroku pre danú vec nemá zmysel... ◄ reagovať

off lubenko, 24.11.2013 o 16:52

nechapem Jaro ,reagoval som na nevhodný prispevok balance ,prečo sa navažaš do mna ty,hadam chceš obhajovat to čo on tu piše??a chceš povedat že mam ten istý štyl tu vystupovania ako on?? ◄ reagovať

off jarodt, 24.11.2013 o 16:13

lubenko, nemôžeš predsa reagovať na nevhodné reakcie v tom istom štýle, ak dokumentujete to je v poriadku, ale až keď to bude bežnou praxou všade vtedy to bude mať určitú váhu. ◄ reagovať

off lubenko, 24.11.2013 o 15:28

nikoho nerozdelujem,len na Liptove pokial viem tak sa toho o škodach vlkom dost zdokumentovalo,len asi je to stale malo,ale určite neprospeje veci vyjadrenia :aj tak budeme satrielat a hlavne to kričat do sveta na týchto polovnických forach a ešte chcem podotknut nikoho som neobvinil,každý sa takýmito vyjadreniami obvinuje sam ◄ reagovať

off jarodt, 24.11.2013 o 13:34

lubenko, v prvom rade by som sa vyvaroval rozdeľovaniu na východniarov a nevýchodniarov a podobne, máme jeden spoločný cieľ. Je nad slnko jasné, že keď nebudete loviť vy, nebudeme loviť ani my a naopak platí presne to isté, to sú nezmyselné, neproduktívne, nikdy nekončiace debaty a obviňovania a je potrebné ich stopnúť hneď na začiatku, súhlas? Ľuďom treba trpezlivo vysvetľovať podstatu celej veci, ale nie takýmto obviňovaním. To je začiatok konca. Ochranári samozrejme takisto nikdy nič nepochopia, aj keby sme im dali dôkaz na striebornej tacke, ich základným ídeovým cieľom je nieže zákaz lovu šeliem to je to najmenej ale likvidácia poľovníctva ako takého, oni nebudú spokojní pokiaľ bude po zemi chodiť čo i len jeden poľovník, to si treba jasne uvedomiť, že takíto ľudia nie sú pre nás žiadni partneri na diskusiu. Je zbytočne márniť svoj čas s nimi v nekonečných diskusiach, je potrebné vyvinúť úsilie tam, kde sa o týchto veciach rozhoduje a to sú ministerstvá MP a ŽP so svojimi aparátmi a Bruselskí úradníci. Keď sa pýtame kto čo konkrétne aké kroky môže spraviť, tak minimálne môžem zo svojej úrovne ako poľovníka domumentovať škody spôsobené na poľovnej zveri vo svojom revíri, odfotiť, zapísať miesto, čas, dátum nálezu a predať to svojmu poľovnému hospodárovi, následne to hospodári zašlú na lesné úrady a ministerstva, ale ako občan tohto štátu by som sa to nebál poslať ani bruselským úradníkom s krátkym popisom samozrejme v slovenčine na adresu: Generálne riaditeľstvo pre životné prostredie, Európska komisia, B-1049 Brusel, Belgicko.... Ako píše pán Lukáč svojim ovečkám citujem: "Chlapci, PAPIER je mimoriadne dôležitý. Ten úradník vie, že poslať papier je neskutočná námaha, na rozdiel od emailu. Za každým papierovým listom vidí človeka"....... Takže každý môže začať od seba a fotky strhnutej zveri sa kľudne môžu pridať aj tu na Lovu zdar, jedná takáto zdokumentovaná fotka je viac ako 100 nič nehovoriacich príspevkov príspevkov v diskusi, typu: mali by sme niečo spraviť, naše nadriadené orgány by mali niečo spraviť ... najprv spravme my a potom môžme žiadať a kritizovať naše nadriadené orgány ako s tým naložili. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off lubenko, 24.11.2013 o 11:51

balance,skus si napred poriadne prečitat čo napisal aple v poslednom prispevku a pouvažuj nad tym čo ste u vas na vychode kde je najviacej vlkou urobili pre to aby i ochranari a ministerský pracovnici pochopili že lov vlka bez obmedzzenia je opodstatnený ◄ reagovať

off hyperon, 23.11.2013 o 22:44

podla mojho nazoru je nacase aby papalasi z SPK konecne ukazali, ze ked ich uz mame, tak su schopni aj nejakych skutkov. kludne sa moze spisat nejaka peticia a poslat im ju, aby mohli na nase podnety konat. pokial oni nie su schopni reagovat na problemy s ktorymi sa stretaju najnizsie zlozky ich organizacnej struktury (PZ a ich clenovia). tak isto treba nabadat osvetovu komisiu, ktora si podla mna svoje povinnosti neplni, ked bez akejkolvek odozvi necha media a roznych zaskodnikov aby spinili nasu povest v nemilosrdnych zabijakov vsetkeho ziveho. pokial je moj nazor skresleny, alebo neuplny, tak poprosim tych ktori su zasvetenejsi a skusenejsi (je ich aj na tomto fore dost), aby nas ostatnych nejakym sposobom nasmerovali. nemozme si predsa donekonecna nechat skakat po hlavach a byt stale za tych najhorsich... ◄ reagovať

on WolfHunter, 23.11.2013 o 22:07

ta petícia nemá význam....možeme si za to aj samy všetko dávať na net bez uvaženia či naša radosť z úlovku nebude zneužitá na ochranarske volanie do nebies koneic kocon keby všetko ostalo len medzi namy v súkromných albumoch alebo poľovníckych kruhoch nemali bý ty šaškovia nič tak majú dosť hoc v inom svetle alebo inom duchu ale maju...čo možme je zbierať argumentovať zaznamenavať...skor by som ocenil vznik komisie ktora by sa zameriavala na boj z tými krikľúnmi a starala sa o to aby sa o nas vedelo a počulo nie osvetovo ale rozumove pár odborníkov a skúseních poľovníkov z naších radov ktorý by čosi presadili úspech nepríde hned ale začať nejako treba...boj nevyhrame na sociualynch sietach a na forach ale v realnych situaciach...poznám,e zákon svoje možnosti...čosi treba robiť aby sa tohto ročný cirkus neopakoval alebo o rok nebolo ešte horšie...nechapem ako nám majú ísť príkladom štátky ktore vedu politiku velkých šeliem beztoho aby ich vobec mali alebo štáty ktore namjú poriadok doma vid polsko alebo česko kde vlk bol vyhubený a dnes ho potrebuju bez toho aby mu vedeli vytvriť podmienky aj ked je známe ža ak prekorčí hramicu zo slovenska do česka nevráťi sa no ani neozstane jednoducho je zlikvidovaný ...slovo proťi slovu argument proti argumentu ak to nešlo do teraz možno nastal čas zjednotiť a spoločne sa postaviť tomu čo nás nútia tolerovať jedinci ktorí vodu kážu a víno pijú.... ◄ reagovať

zobrazené 1921-1960 z 2342 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM