M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kvóta na lov vlka - diskusia

autor: off sumcar
pridané: 22.10.2013 8:20

Bola uz vydana kvota na lov vlka na tuto polovnu sezonu ? nemozem to nikde najst.

Ake cislo by na nej podla Vas malo byt ?

počet zobrazení: 202 324
počet hlasov: 6
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 24.10.2013 o 16:07

jkupculak, naši pseudoochranári vlka ešte ani nevideli!!! Možno len v kúpeľni, keď si umývali svoju vysedenú riť. Však oni nevedia o vlkoch vôbec nič, robia iba to, čo im iný nakázali, lebo iné robiť nevedia. Keby sa mali živiť vlastnými rukami a vlastným rozumom, tak pokapú od hladu...

dať hlas príspevku | počet hlasov: 93

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-120 z 2342 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Lysec, 10.2.2021 o 14:36

Reakcia na príspevok od xwolf, 10.2.2021 o 13:19 :
Aby si mohol reagovať musíš sa zaregistrovať - a zaplatiť . Dobre vymyslené na vymýv anie mozgov debilkom ... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off xwolf, 10.2.2021 o 13:19

Na takéto bludy by sa malo vždy reagovať, aby takíto kecálkovia vedeli, že existuje protiváha a nebudú len tak bez reakcie šíriť svoje popletené predstavy. ◄ reagovať

off xwolf, 10.2.2021 o 13:17

SPZ/SPK by mohlo na to reagovať, toto je vhodný moment poukázať, že dotyčný "expert" klame a zavádza verejnosť. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off rys2, 10.2.2021 o 12:55

Hmm... "jednosmerne orientovany biolog". Na tom urcite cosi je. Tiez sa mi javi, ako buzik. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

on lanus, 10.2.2021 o 12:24

Reakcia na príspevok od MMasska, 10.2.2021 o 10:27 :
MMasska - Čo už iné od takého "doktorka" sa dá očakávať ?!?!?! (Titul RNDr. je akademický titul.Označuje sa ako malý !!! doktorát.Uvádza sa pred menom.Číta sa ako doktor prírodných vied, ale nie je výsledkom !!! doktorského štúdia) . ◄ reagovať

off lubenko, 10.2.2021 o 11:04

Reakcia na príspevok od aparapi, 10.2.2021 o 8:46 :
ale veď čo by ste chceli počuť od vyštudovaného jednosmerne orientovaného biologa ,Erik Baláž vraví presne to isté ◄ reagovať

správca MMasska, 10.2.2021 o 10:27

Reakcia na príspevok od goret, 10.2.2021 o 9:59 :
Máš 100% pravdu. Tu je krásne vidieť že titul nieje patent na rozum! , zaslepený fanatizmus. ◄ reagovať

off goret, 10.2.2021 o 9:59

Reakcia na príspevok od aparapi, 10.2.2021 o 8:46 :
Vo vete "Poľovníci celoročne prikrmujú srny, jelene či bažanty, len aby mohli strieľať, aby mali mäso a trofej." je všetko. Zvyšok článku od RNDr. ani čítať netreba. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off Hekler, 1.2.2021 o 13:33

Reakcia na príspevok od Lysec, 1.2.2021 o 7:31 :
no VLK bolo dlhodobo úspešné v rôznych sporoch a pokladali každé podanie za vyhraté a podľa toho sa aj správali, KS v Bratislave ale rozhodol v spore o odstrel vlka v prospech ministerstva a VLKci prvostupňový súd prehrali ... no a strašne sa divia, na tom nie je nič zlé ... je ale nehorázne že sa spolu s nimi diví aj p. Budaj ktorý stále nepochopil ktoré ministerstvo riadi a žiaľ ani svoju pracovnú náplň ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 11

off WolfHunter, 1.2.2021 o 9:54

načo šopka zoberie miliony na ziskavanie dat ktore pri zasadani kotovacej komisie neposkytne pre potreby programu starostlivosti na ktorom sa podielala?...zeby to bolo ako s medvedom tvrdime malo a realita niekde uplne inde?...pribuda pozorovani hlaseni vyskytu obraz o skutocnosti si vytvorime aj bez tejto šaškariny ...ku konkretnemu rozsudku utocit na lov lebo vraj nemame data je taky isty absurd ako na zaklade chybajucich relevantnych co je pojem tiez na zamyslenie očami Lukač balaž a spol žiadat jeho ochranu?!...za nas vravi historia roky kedy sa vlk likvidoval pri ochrane majetku hocikym drastickymi metodami a predsa nebol vyhubeny ...v poslednej dobe sa scvrklo uzemie kde je lov mozny obmedzil sa kotami a stale to nestaci ?! cho vlastne pri nom chranime?...ved oni beru prispevky na overovanie zisteneho a stale dookola...efekt vysledky ziadne ...tu nejde o nic len o vyvolavanie chaosu lebo bez neho treti sektor netreba ten Budaj je traged ale ked vidim dianie okolo nas ako sa vytraca ludskost kazdy je bleskovy odbornik je to len obraz sucasneho stavu...komfort a pohodlie ma vedlajsi ucinok a to je obmedzenie myslenia tak pribudaju ovce a tie su tak lahko ovplivnitelne ... kiezby takych rozhodnuti bolo coraz viac ◄ reagovať

off goret, 1.2.2021 o 9:17

Reakcia na príspevok od Lysec, 1.2.2021 o 7:31 :
V podstate o to, že kvóta na lov vlka bola určená na základe klasického odhadu početnosti, sledovanie pobytových znakov a najmä brlohov, a nie pomocou moderného odhadu na základe DNK analýzy. ◄ reagovať

off Lysec, 1.2.2021 o 7:31

Reakcia na príspevok od Hekler, 30.1.2021 o 19:47 :
O čo sa jednalo ? ◄ reagovať

off premvadasz, 30.1.2021 o 20:28

Reakcia na príspevok od Hekler, 30.1.2021 o 19:47 :
pán Budaj bude namosureny.... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off Hekler, 30.1.2021 o 19:47

hurá, VLKci prehrali súdny spor s ministerstvom ◄ reagovať

off Lysec, 21.1.2021 o 17:31

Reakcia na príspevok od m98, 21.1.2021 o 11:01 :
Podľa dlhodobo sledovaných nálad horských poľovníkov usudzujem, že od 1.3. do 1.11.2020 padlo najmenej 100 ďalších, tak ako to zrejme bolo každoročne od skrátenia doby lovu na 2,5 mesiaca a do zavedenia kontrol zo strany ŠOP. Takže radšej uvažujme ,že v skutočnosti ich ubudlo okolo 130 -150 . Lenže ani nemôžem povedať ,že by to bolo u nás vo V.Fatre na stavoch vlka nejako pozorovať. Myslím si, že sú v podstate už pár desaťročí rovnaké ,ale z 50 ks plánovaného lovu kusov jelenej zveri máme k dnešnému dátumu ulovených "až" 20 ks. Revír máme prázdny ako za 47 rokov nepamätám ... ◄ reagovať

off m98, 21.1.2021 o 11:01

K 15.1.ulovených 39 kusov a 8 úhynov. ◄ reagovať

off goret, 16.1.2021 o 22:02

Reakcia na príspevok od WolfHunter, 16.1.2021 o 10:52 :
Niekto sa zjavne pomýlil, nechal sa pomýliť a presadenie absolútnej ochrany vlka považuje za úspech v boji proti papalášizmu. Predpokladám a dúfam, že mu tento omyl obyvateľstvo vidieka v najbližších voľbách primerane spočíta. Na titulke FB stránky má MŽP obrázok vlka. Ja za ním však vidím ľudí makajúcich za výrobnými pásmi automobiliek, ktorých zisky odtekajú do zahraničia :( ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off Lysec, 16.1.2021 o 19:53

Reakcia na príspevok od Lysec, 15.1.2021 o 17:39 :
Niekto s tými protipoľovníckymi invektívami začal - a teda už tie mali byť zmazané ako prvé !!!Pošepnem : Brut a skadrone ...Riešite následky , nie príčinu ... ◄ reagovať

off WolfHunter, 16.1.2021 o 10:52

Dnes : dohodol som sa s ministrom financií, ktorý koordinuje Plán obnovy a odolnosti, že otvoríme tému financovania ochrany biodiverzity, o podpore ochrany vody a krajiny pred vysychaním, ale aj o podpore cyklodopravy. Minister Heger povedal, že vníma oprávnenosť týchto, ale aj ďalších zelených požiadaviek. Som presvedčený, že Plán obnovy a odolnosti nebude iba šancou na zníženie emisií v energetike a priemysle, ale aj šancou pre zelenšie a zdravšie Slovensko. Prvé stretnutie bude v pondelok. Ďakujem aktivitám z tretieho sektora, ktorých tlak zvyšuje váhu požiadaviek ochrany životného prostredia. Neustávajme! ...toto som dostal vcera z FB stránky ministra Budaja ...ak uz sa toto deje tak sa páni zacnime preberat lebo sa páýtam našo nám je šopka prečo sa naliali miliony eur do nej vyhadzuju nam deravy a uz aj neaktualny zakon o ochrane prírody ked tu verejne politik prizna ze kona na zaklade mimovladok...zaujmovych skupin zasahujucich do inych prav a nezodpovednych pri sposobení katastrof ako v Tatrach... ked nas vedia lyncovat v Bruseli to nema spk paky na to aby tych hajzlov za vajcia dotiahla do strasburugu zeby konecne zacali aj oni jesť čo varia?!myslim ze zdrojov sa na ustrednu posiela dost a je to nutnejsie ako aktivity osvety verejnych podujati ktore aj tak koli pandemii organizovane nie su... ak presla nulova kota a argument 23 000 podpisov laikov nabudujucich pocit celej sr tak kde je tych 150 000 podpisov nas ktorých sa to tyka???... vytlko sa mi ze som obohrata platna ok...ale ak ovciarom x rokov dokazuju ze na nich seru nech ma nik nekrmi bludom ze privolili k ochrane problemu lebo skody sa uhradia...hovno sa uhradi bude ako bolo pretoze tu nejde o ovce ale o tlaky ekoteroristov ktorý su sikovnejsi v tom ze nie 20 rokov nas opijaju rozkom ale vymakli v tekto sialenej dobe dalsieho blbca ktorý moze robit tak maximalne ministra zbytočnych veci nie zivotneho prostredia spoza stola na zaklade emocii podla ucelovo posuvanych obrazkoch na ktorých ani nevie co je ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 7

off goret, 16.1.2021 o 9:03

Príspevok bol administrátorom (MMasska) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať

off Brut, 16.1.2021 o 7:37

Príspevok bol administrátorom (MMasska) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať

off spravca-lovuzdar, 16.1.2021 o 1:36

Varoval som Vás všetko mimo tému zablokujeme. ◄ reagovať

off Brut, 15.1.2021 o 23:31

Príspevok bol administrátorom (spravca-lovuzdar) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať

off Hekler, 15.1.2021 o 22:24

Príspevok bol administrátorom (spravca-lovuzdar) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať

off spravca-lovuzdar, 15.1.2021 o 18:02

Tak a striktne ukončujem vzájomné invektívy a každý ďalší komentár čo sa nebude týkať témy ohľadom vlka zmažeme! ◄ reagovať

off Lysec, 15.1.2021 o 17:39

off WolfHunter, 15.1.2021 o 16:42

Reakcia na príspevok od Brut, 15.1.2021 o 11:39 :
Nejak vám stupla slava do hlavy?...toleruju vas polovnici pri foteni aj zakladaní fotopascí...ste na polovnickom fore ak ste si nevsimli tak si svoje vytvory polovnej zveri propagujte na fotografickych forach ...komenty typu dufam ze ho neulovili maju dost vypovednu hodnotu o ponímani...o typkovi ktorí otravuje dronmi zver ani nehovoriac...jedna vec je posudzovat ma druha vo finale robit to iste len svojimi ocami...tak uberte plyn drahy pane...k tym konom v tejto veci je postup jasny problem je v tom ze to uz nie je zaujimave pre media ...ako dopadol vinik ze mu siahli na papiere vylucili s komori atd to nepasuje do programu vrhania zleho svetla na polovnikov vsak?!koniec koncov vytratilo sa odtialto kopec skutocný fotografov a nahradili ich typci vasho rangu nechcel som sa vas dotknut ale práve taky ako vy profituju z toho ako sa spini nase meno ....zver niekto obhospodaaruje snazi sa vytvarat podmienky regovat na situaciu platit najom zmluvy tolerovat vystrelky mimovladok a nema cas a chut bojovat s veternymi mlynmi lebo trend je ten ze sme my ty zly...na rozdiel od vas idem si kedy chcem kde chcem robim si co chcem lebo smiem ,,,z ucty k vasmu veku nebudem pokracovat uz ta vasa prva veta kto komu kaže je na zamyslenie neukazujte na stav a uroven vykonu prava polovnictva ked si poprinom urvete svoj kus kolaca... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

off lubenko, 15.1.2021 o 15:23

Reakcia na príspevok od Brut, 15.1.2021 o 11:12 :
pokiaľ máte niečo spoločné stou druhou polovicou môjho príspevku tak ste zareagoval pokiaľ nie reagovať ste nemusel ◄ reagovať

off Brut, 15.1.2021 o 11:39

Reakcia na príspevok od Lysec, 15.1.2021 o 9:53 :
Nikto Vam na naše vytvory nekaže pozerat.A čo sa týka toho hada čo o nom pišete tak ste určite čital diskusiu z názvom-media o nás polovníkoch-tak tam Vam to ma niečo o tom hadovi na prsiach pripomínať.Hlavne o tých konoch. ◄ reagovať

off Brut, 15.1.2021 o 11:12

Reakcia na príspevok od lubenko, 15.1.2021 o 8:04 :
Pan Krátký nechcem sa tu hádat ale čo bolo zle v reakcii na neho.Pekné nie ale pravdive a že to zobral osobne tak ja za to nemožem.Nie je pravda že ked stretne v tomto čase polovník v lese človeka tak ho hned považuje za zhodára?Ja to mám z osobnej skusenosti.A tu druhu polovicu Vašho prispevku som prehliadol a nebudem na to reagovat.Pekný den prajem. ◄ reagovať

off lubenko, 15.1.2021 o 10:50

Reakcia na príspevok od Lysec, 15.1.2021 o 9:53 :
niečo v tom duchu som chcel napred napísať i ja ale potom som tomu dal umiernenejší ton, ale už sa nám to tu týmito tiež akože poľovníkmi prehusťuje a admin by s tým mal dačo robiť ◄ reagovať

off Lysec, 15.1.2021 o 9:53

Reakcia na príspevok od lubenko, 15.1.2021 o 8:04 :
Aj Brut aj skadrone nie sú poľovníci. Sú zrejme len fotografi zveri. ktorých na poľovníctve zaujíma asi len to, že na tejto stránke môžu voľne umiestňovať svoje výtvory - možno paradoxne získané často v prírode ochránenej či spoluvytváranej poľovníkmi...Možno aj nimi odsudzovaným Wolfhunterom ......Pripomína mi to niečo o tom hadovi na prsiach... ◄ reagovať

off lubenko, 15.1.2021 o 8:04

Reakcia na príspevok od skadrone, 14.1.2021 o 22:42 :
reakcia Bruta na WolfHuntera bola aká bola ale žeby na nej bolo dačo krásne povedané sa mi nezdá. ◄ reagovať

off skadrone, 14.1.2021 o 22:42

Reakcia na príspevok od Brut, 14.1.2021 o 12:02 :
KRASNE POVEDANE! ◄ reagovať

on lanus, 14.1.2021 o 17:34

Ani V Česku nepanuje spokojnosť s "vlčím zákonom" : odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 7

off rys2, 14.1.2021 o 12:52

Co nam uvadza anglicka wikipedia ohladne poctu utokov vlka na cloveka odkaz ◄ reagovať

off lubenko, 14.1.2021 o 12:39

Reakcia na príspevok od Lysec, 14.1.2021 o 12:17 :
stačí sa pozrieť do susedného Česka ,aké problémy s vlkom tam začínajú mať ◄ reagovať

off WolfHunter, 14.1.2021 o 12:33

Reakcia na príspevok od Brut, 14.1.2021 o 12:02 :
Miesto uražania sa si prečitajte čo tu pridal Lysec ... obohrata platna hej?...kukajme tu pán ide ukazovat prstom ze sa v hore roztahujeme a co robí to iste fotte kym je čo ono ked to zacne s vlkom byt zaujimave zistitie ze tych jelenov je akosi pomenej ...vytiahli ste tu akurat tak zhody to svedci o vasej zaujatosti pardon ◄ reagovať

zobrazené 81-120 z 2342 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM