M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kvóta na lov vlka - diskusia

autor: off sumcar
pridané: 22.10.2013 8:20

Bola uz vydana kvota na lov vlka na tuto polovnu sezonu ? nemozem to nikde najst.

Ake cislo by na nej podla Vas malo byt ?

počet zobrazení: 202 491
počet hlasov: 6
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 24.10.2013 o 16:07

jkupculak, naši pseudoochranári vlka ešte ani nevideli!!! Možno len v kúpeľni, keď si umývali svoju vysedenú riť. Však oni nevedia o vlkoch vôbec nič, robia iba to, čo im iný nakázali, lebo iné robiť nevedia. Keby sa mali živiť vlastnými rukami a vlastným rozumom, tak pokapú od hladu...

dať hlas príspevku | počet hlasov: 93

komentáre

zoradiť
zobrazené 601-640 z 2343 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off kaso79, 30.10.2017 o 8:21

hubert 2012 a to ako súvisí s témou Váš príspevok? Na obranu SPK, informácia bola komunikovaná podľa listu v štvrtok. Ak si niekto nevšimol, v Nitre v piatok celý deň prebiehal medzinárodný seminár na tému AMO, kde bola takmer celá kancelária SPK, starajúca sa o hladký priebeh akcie. Teda asi niekto nemal čas manadžovať prišlú poštu a vešať na web informácie o kvóte lovu (veď aj tak to má čas a nič to nezmení, že ano). A cez víkend väčšina z Vás utečie z práce a zabúda na ňu, tak prečo by mali v SPK riešiť web? Aj oni majú svoje víkendy, aj keď ich je nepracovných menej ako pracovných počas roka... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off hubert2012, 30.10.2017 o 6:08

Dobré ráno, zaujímavé čítanie, nebudem sa podrobne k tomu vyjadrovať, so všetkým súhlasím. Táto situácia jasne hovorí o situácií v slovenskom poľovníctve. Možno si poviete, zase štve, ale ja to vidím tak..chaos, anarchia. Naše poľovníctvo sa na základe politického zneužitia zákona dostalo tam kde je.Tu treba hlavne platiť poplatky do SPK a o nič sa nestarať a nezaujímať. Kde je tzv.prezídium SPK a všetka ostatné volené orgány od ústredia až po okresy???Oni sú spokojní, občas nejaký úradník sa k niečomu vyjadrí a to je všetko...Mnoho poľovníkov táto situácia nezaujíma, treba strielať a deliť divinu...Ak toto nezmeníme, naše poľovníctvo za niekoľko rokov skončí... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off Stopinko, 30.10.2017 o 4:39

Tu som si ja dovolil kratky komentar na ich adresu :) odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

on WolfHunter, 29.10.2017 o 20:35

Jurokr..ak pri čítaní mojho príspevku sustredíš pozornosť na gramatiku asi ťa pointa nezaujíma čiže robíš to čo pseudoochranári cez stromy les nevidia...ja mam v p... vaše imidže kulturne vystupovanie na nete ocenil by som ale kroky v problematike obmedzovania normalnej donedavana fungujucej regulacie vlka draveho bez tých byrokratických nezmyslov kedy niektorí pochopíte že tá verejnosť si z vás robí dobrý den práve ta pred ktoru ste chceli vyzerať tak dobre... uvediem prikald ak napišem že Lukáč je debil či z mekym či s tvrdým podstata je tá istá nie? ◄ reagovať

off lubenko, 29.10.2017 o 19:14

Jurokr,ked ta bolia oči chod ku očnému a nesťažuj si tu ,Wolfuhunter to popísal úplne presne a normáľným ľuďom to nevadí presne vedia o čom písal a tí čo tomu nerozumejú to nikdy nepochopia ◄ reagovať

off jurokr, 29.10.2017 o 16:27

Wolfhunter, nechcem tu rozdúchavať nejaky flame, ale nerozmýšľal si nad tým, že by si svoje príspevky pred odoslaním nechal niekomu skontrolovať? Veď z toho bolia oči.... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

on WolfHunter, 29.10.2017 o 10:28

Krásne sa nám tu roztahuje duri elektrikár s hordami hlupakov za sebou ho pusťme do lesa on nám ukaže ako tancovať s vlkmi ...zaujimalo by ma prečo ked zavadzame do praxe ich proti opatrenia do dnešneho dna neuzrelo svetlo sveta opatrenie voči nim prečo ked sa ukazuje skutočna podstata aktivity ktosi nezvráti tento stav ktorý je hocijaky len nie pro europsky kedže im ide len o vlastne brucha...nie je podstata vykonu prava polovnictva ochrana zveri aj pred tými čo ju predhodia šelmám či vytvorenie dostojnych podmienok pre všetku podotykam všetku zver... to je problem použita na nich hole fakty skutočnosti vid problematika medveda kde dodnes nedošlo k nijakej zmene len čakame na ten prvý zlomový smrtelný útok lebo niekto si pod pojmom bezpečne lesy predstavuje lesy plne medvedov v tatrach už maju prve skusenosti pod vlajkou ved to človek im ubera životny priestor ...bobor toto čo dokáže tento projektant na vodnych tokoch je všetkym zname u nas zlikvidoval pstruhovy potok tým že tým hatkami znemožnuje neres robí vodu stojatou tým ju prehrieva tak na ukor jedneho tvora kludne nechajme na pospas toho druheho nie tak atraktívneho a europskeho...a po tomto nám niekto bude drístat o tom ako destabilizujeme ekosystem...to vážne nie je nikto hore aby na ich skutkoch im dokazal že už dávno mali sedieť a nie sa pretrčať v médiach?! ako do pekla može byt tolerovany ktosi bez snahy o kompromis obyčajny dialog či uznanie že pravdu može no nemusí mať niekto koho raz omylom media nazvali odborníkom a dnes bude krmit ovce blábolmi ktore prezentuje ako vysoko odborne?! vidím zámer v tom že sa čuší lebo niekto nerobil čo mal a každý den kedy panstvo neriešilo proti strana konala s následkami ktore sa prejavili dnes...ryba smrdí od hlavy ale vysvetlite mi niekto čo je normalne aby ked vieme za koho duri lukač kope aby sedel za rovnakým stolom ako my videl už niekto aby pri prevencii zločinu sedel za stolom aj zlodej aj policajt a dohadovali sa na niečom na zaklade svojho uhla pohladu na vec?už dnes výria hladinu spoločne polovačky dalšia z vecí z dlheho zoznamu o čo nas planuju pripravit a argument si najdu čo ma pán šuba take doležité pri tom riadení aby sa raz postavil pred kamery a povedal dosť preto lebo profit z polovníctva má štát a nemalý a nezda sa vam že už bolo dosť tých urážok posmeškov a útokov? či koho si ešte musia vziať na mušku aby ich už niekto uzemnil lebo dalšími su lesníci tý bez ktorých práce by týto ubožiaci nemali čo chraniť...toto nie je o ochrane to je o arogancii najhrubšieho zrna kedy sa pár ludíá hrá na pupok sveta a nič sa nerobí len sa im umožnuje rozťahovať a ničiť to čo im častokrát nepatrí a vlk je len malá časť toho čo im padne za obeť lebo zabudajú že my sme s ním v kontakte stále všade tam kde je nie papierovo telepaticky či v srdciach spoza stola v panelaku v tričku s našivkou...to je realita a nech kona každy na zakalde vedomia svedomia lebo oni su posledny ktorý by mali kázať o tom čo je fér ...tak ako sa začali nadradzovať nad všetkých ostatných to skúšajú aj s vlkom čým vlasne pri kriku o bezzasahovych režimoch hrubo zasahuju do toho ich sveta kde všetko so všetkým súvisi to len oni nepochopili že nas nemožu vytlačiť a nahradiť sebou samymi lebo diktovat prírode ako bude vyzerať nejde a ani to nikdy nepojde ... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 14

off cergovtulak, 28.10.2017 o 18:33

Ja k tomu len toľko určite mi nebude šušlavi Ďuri elektrikar rozkazovat čo ja budem na čergove robiť ja som tam vyrástol a všetok voľný čas trávim v lese a zariadim sa podľa svojho uváženia a zdravého rozumu zepo palec hore ◄ reagovať

on WolfHunter, 27.10.2017 o 20:34

To ste sa tu vážne niektorý pomiatli?...je vám stále najprednejší imidž a to že ho kazia paraziti na plodoch našej práce to je v poriadku?!...prečo si myslíte že tam kde je nasilu nanutena tolerancia nevyhrá zdravý rozum?...už tu bolo poznamenané že kým banda s Lukačom na čele nenesie nijaku hmotnú zodpovednosť nema najmenší dôvod byť k očmusi prizvaná...ak je bohatstvo Poľany vydané napospas rozmarom verejnosti lebo vlk a mi sa máme prizerať ako zase čýsi hokus pokus odborníkov za 5 minút nejak dopadne čí imidž je zlý?... už som to tu písal najprv kvoty potom pásma potom spoločne polovačky a oni sa nedajú lebo celoročný zákaz darmo tu budete ohrnat nos nad papierovou ochranou darmo sa budete hrat na tých svätých ja sa pýtam dokedy pojde od stola aplikovať v praxi nezmysel za cenu rozvrátenia odkazu našich predkov?ak su ekoteroristi aktívnejší ako naša SPK o čom to svedčí?! hamba nám kolko nás je že nám rybník vyplauje par desiatok hlupakov ktorý učelovo maskuju vyvolavaním týchto absurdít večší problém a to je že na vrchole pyramídi stoja neschopáci ktorý zapredaju vlastnu mater aby ostali na teplučkých flekoch kedy začnu padať hlavy?...nie zase to bude na nas radových a obyčajných lebo mu budeme ten prst na spušťi ktorý bud potiahne alebo nie nie na základe anče z prešova fera z malciek ale na zaklade vedomia a svedomia a zodpovednosti za ochranu nie jedneho siveho tvora ale za všetky tvory v revíri! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 12

off lubenko, 27.10.2017 o 12:45

lantis nič v zlom chcel som len trochu osvežit tuto temu,pretože čo sa tu už napíše ku odstrelu vlka v uvozovkach od podaktorých prispievatelov,nemyslel som že sa ta to nejako dotkne ,ked hej tak sa ospravedlnujem ◄ reagovať

off zepo, 27.10.2017 o 10:38

p. Lysec vďaka za podporu. igman,ani ja nechodím na stránky LGBT ale nie zo slušnosti. Včera som sa za moju vetu ospravedlnil všetkým (slušným) poľovníkom. Keďže na vás moje ospravedlnenie nezabralo usudzujem že buď ste nie slušný alebo ste nie poľovník. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off Lysec, 27.10.2017 o 8:21

igman - počet hlasov pod čerstvým Zepovým komentárom svedčí o niečom inom.Takže asi sa mýlite... ◄ reagovať

off igman, 26.10.2017 o 23:33

Vždy lepšie ako to čo vypudil ZEPO alebo sa mýlim? Občas nechápem niektorých jedincov načo tu chodia, ja tiež nechodím na LGBT stránky už len zo slušnosti lebo niesom ich fanúšik a vôbec ich nemienim meniť alebo do nich vŕtať. Či? ◄ reagovať

off lantis, 26.10.2017 o 21:26

Lubenko ,to ste musel dlho premýšlať pokiaľ ste sa dopracoval k takej skvelej a duchaplnej myšlienke. ◄ reagovať

on Huskyman, 26.10.2017 o 11:53

Každý deň sledujem stránku komory že kedy dajú novú kvótu a nič, slnieckari to majú skôr, hanba ◄ reagovať

off zepo, 26.10.2017 o 9:28

Dopredu sa ospravedlňujem všetkým(okrem VLKa),ktorých pohorší moja veta že poľovník ktorý má rád všetku zver v revíri a poľuje na vlka bez kvót a GPS-súradníc je pre mňa správny chlap. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

off Lysec, 26.10.2017 o 8:39

Obávam sa, že takéto pamflety o kvotach lovu, či vydaných výnimkách na lov medveďa už väčšinu poľovníkov ani nezaujímajú.A ak áno,tak len zo zaujímavosti, že čo všetko sú tí ochranárski izolacionisti a naši ministerskí neschopáci schopní dať na papier...Dôvody sú jednoduché,len ochranárski hlupáci pred nimi strkajú hlavy do piesku !Popritom tými, ktorí na ich hlúposť najviac doplácajú sú europske veľké šelmy ! ◄ reagovať

off lubenko, 25.10.2017 o 21:32

lantis v okolí Nitry budete mat s ulovením vlka problém:):):):),ale stači dobre studený kameň ◄ reagovať

off lantis, 25.10.2017 o 20:07

Nová kvóta na lov vlka pre aktuálnu sezónu. odkaz Viac informácii o love vlka sa človek dozvie na stránke LOZ VLK ako na stránke SPK. Novinky : - pred manipuláciou je potrebné zaznačiť GPS súradnice - žiadny lov na spoločných poľovačkách , platí aj pre Poľanu ◄ reagovať

off lubenko, 22.9.2017 o 15:52

kde sa budu tie reprodukčné pary zdržovat????? ◄ reagovať

off Lysec, 22.9.2017 o 15:21

MPaRV vyzýva poľovníkov na spoluprácu pri monitoringu reprodukčných párov vlka (odkaz informácie sú na adrese : vlk@nlcsk.org.Som zvedavý čo sa z toho vykľuje ...(dodatočne som upravil adresu,lebo pri pôvodnej mi vypadlo jedno písmeno -s) ◄ reagovať

off dede, 5.4.2017 o 21:38

KREKAC- v profile si NEPOLOVNIK, pri fote uvádzaš, že za psom si sa veľa nabehal.. po čarostrelcoch, behal si za psom - sučkou keď sa hárala ? off krekac , 26.3.2017 o 15:33 Správne uloveny kus tými ktorí potrebujú jesť mäso a nie odpad s obchodu.Vlci netrpia komplexom aby si vykladali na stenu parohy tých ktorých ulovila.Ozaj kam sa podeli štatistiky o dohladavkach zveri.Nabehal som sa so psom po čarostrelcoch dosť a veľa s nich ani nevedeli načo strieľa. ◄ reagovať

off Lysec, 5.4.2017 o 7:20

Kým tu nebol vlk (a kým sa nepestovali obrovské výmery kukurice a repky ),tak sme o takých koncentráciách zveri ani nechyrovali.Zver sa grupuje hlavne z dôvodov bezpečnosti.Viac očí,viac nosov,viac uši, viac vidí,viac zavetrí,viac počuje a to sa rovná väčšia bezpečnoť.Je tiež väčší predpoklad, že z veľkého rúdla padne predátorovi za obeť ozaj ten najslabší kus.Zrejme preto aj v Sev.Amerike vznikajú tak veľké rúdle jeleňa wapiti. U mňa v revíri (okr.Martin) napr. odrastenie repky a kukurice znamená skoro prázdny lesný revír ,vysoká sa drží skromne len hore pod hoľami a trochu pri okrajoch polí, inak je všetko v poli a ani nie u nás ale u susedov.Hodne tomu tiež napomáhajú el.oplôtky, ktorými si v našom revíri poľnohospodári prakticky na 100 % oplocujú kukurice - na rozdiel od susedov.Ja som zažil skutočné prezverenie ,ale to bolo v rokoch cca 1970-1985 ,kým sa k nám po cca 150 rokoch nevrátil vlk (len tak na okraj :vtedy v cca 3.000 ha lesnej časti revíru ručalo aj 60-70 jeleňov...Takže dnes by som o nejakom obrovskom premnožení pomlčal...Možno lokálne a v závislosti na potravných podmienkach ... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 13

off lubenko, 4.4.2017 o 20:10

ja som bol na chovatelskej v Lipt. Hrádku a nič som nepriznal,tak aspoň nešír bludy,boli tu aj vetšie rudle holej tie stada si si asi pomýlil s kravami i ked tých je tu čo raz menej si myslim,zato je tu čoraz viacej kukuričných a repkových lanou a smrekové porasty zožral kôrovec a nie vysoká a tie stavy privysoké boli adresované vlkom a medvedom,to som aspon počul já ◄ reagovať

off krekac, 4.4.2017 o 19:37

Pani a ako budeme riešit otazku prezverenia raticovej zveri na liptove.100 ks stada holej na poli a kompeltne zlikvidovane porasty smreka a rozbite luky od diviakov.Ja prajem vlkom dobru chut.Na chovatelske prehliadke v Lipt.Hradku všetci priznaly že stavi zveri su privysoke. ◄ reagovať

off Lysec, 4.4.2017 o 9:53

Ako som už niekoľkokrát povedal - s hlupákom nediskutujem... ◄ reagovať

off marekeram, 4.4.2017 o 9:27

No a? Aby sa takým rozprávkam dalo aj uveriť, treba nosiť so sebou aj fotoaparát a v čase ochrany vlka sfotografovať. Ak sa chce niekto vlkom chváliť, nech dá foto. Ja som minule v puškohľade uvidel slona. A kto mi uverí? Asi nik. Nemal som so sebou fotoaparát. Ivanovi Godálovi verím. odkaz. ◄ reagovať

off lubenko, 3.4.2017 o 20:47

Lycec,ty si ho nevidel niekoľko rokov,ale vetšina poľovnikov ho neuvidí celý život a to sú presne tý čo sa ťa pýtajú NO A,tak preto by som z toho takú tragediu nerobil i keď to že dodržiavanie zákona je pre niekoho tabu je na zamyslenie ◄ reagovať

on WolfHunter, 3.4.2017 o 20:05

Do prdele s vlkom ... Polovnictvo je v srackach ... Kazdy nesie zodpovednost za svoje ciny! ◄ reagovať

off Lysec, 3.4.2017 o 11:16

Minulý týždeň som vo štvrtok (30.3.)ráno mal sviatok.Po niekoľkých rokoch som sa totiž ráno na rozvidnievaní znovu stretol s vlkom.Bol veľmi pekne vyfarbený a v dlhšej zimnej srsti,možno mladší jedinec,odhadoval som ho tak na 30-35 kg.Pekne som si ho v puškohľade vyobzeral (80-90 m),ba aj som si pogustíroval a ako sa hovorí mohol som ho za tých cca 30 sekúnd aj "zožrať".A teraz pointa: koľkým poľovníkom som sa s tým pochválil, každý sa ma spýtal "NO A... ?!".No nič ,nedalo by mi...odišiel v pokoji,tak nejak som každému z nich na tú otázku odpovedal. Všetci len hlavou krútili...dívali sa na mňa ako na chorého ...dobre ,že si na čelo neťukali... a ja raz neviem prečo ... !!!??? ◄ reagovať

off Lysec, 29.3.2017 o 10:49

Pán Bojda - všetko čo som napísal myslím smrteľne vážne.Inak na "české" veľké šelmy môžete zabudnúť.A je mi to ľúto,ale svojim posledným príspevkom ste svoje "pseudoochranárstvo" len zdôraznil.Ved sám ste pred časom potvrdil, že v ostatnom čase tých veľkých šeliem zo Slovenska ku Vám na Moravu prichádza oveľa menej.A asi ste tiež prehliadol článok Ing.Ziegrossera v Myslivosti, kde v pár vetách zhodnotil aká je asi situácia v ochrane veľkých šeliem v ČR,popritom to potvrdil aj kolektív zoológov okolo Prof.Koubka vo Světe myslivosti (obávam sa , že mi nestojí za to hľadať pre Vás čísla tých časopisov, pretože pre Vás ako ochranárskeho ignoranta by to bolo aj tak zbytočné, inak by ste si nemohli mlieť tie vaše "velenaivnosti"...). ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

off majorek, 21.3.2017 o 21:18

Polovat treba tak ako sa polovalo niekedy dávnejšie a ak bude takým spôsobom polovat aspom 70% poľovníkov tak bude dobre,ale ak sa budú určovať kvóty a potom ich aj dodržiavať tak tu bude pekná rezervácia zatiaľ je na medveďa a časom 1-2roky aj na vlka. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off Stopinko, 21.3.2017 o 13:50

Však to Majorek. U nás je všetko naopak. Vlky zeru trávu a turisti hluchane. A podla našich ochranarov vlastne lykožrút ani neexistuje. ◄ reagovať

off majorek, 20.3.2017 o 22:43

Aká kvóta?Žiadnu kvótu netreba uznavat a nikto ju ani neuznava lebo keby to bola pravda tak už ani není načo polovat všetci to vedia ale nepovie to nikto,veď je už trápne ako aj to Halali očividne tu reláciu majú pod palcom ochranári podľa tej relácie klesajúce stavy hluchana má na svedomí turistika,zberači plodov,diviaky,likozrut a niekde okrajovo len také mizivé percento aby sa nepovedalo má na tom zásluhu medveď.Vlk,Rys,Mačka divá boli spomenuté vtom že sú chránené a keď sú chránené nemôžu hluchanovi škodiť.Tak si tu žijú neziskové ochranárske spolky. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 6

off bojda, 20.3.2017 o 14:17

Pane Ďurík, děkuji za dlouhou odpověď, reaguji až teď, byl jsem totiž na vaše doporučení několik dní poslouchat vlčí zavýjanie:-). Jen taková malá poznámka: to myslíte opravdu vážně, že máme umožnit myslivcům 4 měsíce lov vlka? Při počtu max. pár desítek vlků v celé republice, že by se měla jejich početnost regulovat? Nechci přeceňovat naše myslivce, ale myslím, že i oni cítí, že v tuto chvíli ještě opravdu čas pro regulaci vlků v ČR nenastal. Předpokládám, že vaše doporučení v případě medvěda a rysa byl jen (nepovedený) vtip. Na to snad nemá význam ani reagovat. A ještě jedna malá poznámka: oslovení typu pseudoochranár si laskavě nechte pro sebe. Nebo si budu myslet, že jste bezesporu pseudopolovník. Já jsem v předchozím příspěvku jen jednou větou věcně reagovalna vaše chýry, nic víc nic míň. ◄ reagovať

off Lysec, 19.3.2017 o 6:50

Nemám nič voči zazverovaniu pôvodnými druhmi.Veď im to sami ponúkame, nech si ich u nás nachytajú a u seba vypustia.Zaujímavé na tom je však to,že prečo to robia ilegálne.Nuž jednoducho preto,lebo verejnosťou by asi legalita týchto akcií neprešla.A preto životnosti takto založených populácií veľkých šeliem ani nedávam nejakú veľkú šancu.Jedine ak sa ochranári dohodnú s poľovníkmi a z veľkých šeliem sa stane aj predmet poľovníckeho využívania so všetkým čo k tomu patrí - t.j. hlavne plánovaný lov počas dostatočne dlhej doby lovu a trofejové zhodnotenie úlovkov. Potom sa možno dočkajú aj chvíle, keď poľovník udá kolegu za to, že upytliačil vlka (rysa,medveďa)v čase ochrany.Inak ,celoročná ochrana = celoročný lov so všetkým zlým pre populáciu veľkej šelmy čo k tomu patrí.Ak by to bolo inak už by sa musela min.stredná Európa hmýriť vlkmi ,rysmi ba niekde aj medveďmi.. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off cita, 18.3.2017 o 23:01

Ano, nedávno o něm byl pořad v televizi... Vlk Werner Freund... ◄ reagovať

off m98, 18.3.2017 o 12:20

Bol tam aj jeden bývalý profesionálny vojak čo odchovával vĺčatá. Niektoré boli vypúšťane do prírody. Ultras budú vedieť aj jeho meno. Verner Freund. ◄ reagovať

off Steven, 18.3.2017 o 0:20

Pred pár rokmi boli v SRN tiež zachytené nelegálne importy vlkov.Problem bol v tom,že polícia všetko zahrala do autu. Takže toto bol tiež jeden zo spôsobov rychleho zvyšovania vlčej populácie v SRN. ◄ reagovať

off Lysec, 17.3.2017 o 21:39

S hlupákom nedebatujem.On už vie o koho sa jedná, ba možno (ako zvykne) aj sa sám k tomu prihlási....A len tak mimochodom pre iných ,rozumnejších - v Myslivosti 3/2017 je spomínaná akcia nelegálnej reintrodukcie rysa na nemeckej strane Šumavy...A keď Slavo Findo potreboval pár vlkov ,aby ich vybavil obojkami s vysielačkami na telemetriu,tak prišiel nejaký traper z Ameriky a za pár dní mu ich chytil,(údajne do slučky čo je u nás zakázané).A pokiaľ viem hnutie Dúha ponúka odmenu 100.000 Kč za udanie k nelegálnemu zástrelu vlka na Kokořínsku...Dajme si to dohromady a nelegálna introdukcia hocičoho sa už nejaví až taká nereálna (a vlka z "lacného" Poľska osobitne).... ◄ reagovať

zobrazené 601-640 z 2343 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk